conservarea cireselor cu simbure
Pagina 5 din 5
Te-ar mai putea interesa:
conservarea ardeilor iuti fara otet, conservarea buretilor laptosi otet, conservarea sucului de mere, conservarea maslinelor, conservarea hrean, conservarea casului oaie, conservarea brocoli, conservarea prazului pagina 4, conservarea mararului sare borcan, conservarea icrelor pastrav
Cum saptamana asta am primit cirese, am profitat sa fac dulceturi, cirese in sirop, clafoutis si aceasta reteta de prajituri pe care ... - 50 g migdale in pudra - 18 cirese - colorant verde Preancalziti cuptorul la ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... copt - 1 borcan de dulceata de cirese sau puteti utiliza ca si ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Dulce acrisoara, discret parfumata, dulceata (sau gemul) de caise este simpla de preparat si ideala pentru prajituri sau tartine. Usor de preparat, dulceata de caise este metoda ideala de a pastra gustul deosebit al acestor fructe. Portii: 6,5-7 kilograme Timp de preparare: 90 de minute Ingrediente: 5 kilograme de caise 2,5 kilograme de zahar zeama de la 2 lamai 1 baton de vanilie (optional) Preparare: Spalati si alegeti fructele. [note]Caisele trebuie sa fie coapte si fara urme de lovituri....
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Acum cateva saptamani, intr-o emisiune Tv am vazut o metoda de uscare - liofilizare a patrunjelului. Cum sant curiosa, am facut cateva incercari si iata ce a rezultat. Puneti pe o farfurie frunzele de patrunjel spalate si uscate si apoi in micro-ondes timp de 1 minute. Rezultat satisfacator - frunzele sant toate uscate, culoarea este intotdeauna verde. Apoi le-am pus intr-un borcan cu capac, pentru a le pastra intr-un loc uscat. Apoi am incercat cu o cantite mai mare, dar cum se atingeau...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Zilele trecute sotul meu a ajutat niste prieteni ce se mutau in casa noua. Dupa o dupa-masa lunga s-a intors acasa cu o galeata plina cu cirese proaspat culese din noua gradina. The yumm!! Nu imi amintesc sa mi se fi intamplat vreodata sa am la dispozitie mai multe cirese decat poate stomacul meu duce :) Dar de data asta o asa mare galeata plina cu fructe ne-a facut knock-out pe toti.
Reţetă de pe ankiradu.blogspot.com
Daca ghimbirul este bine dozat, releva gustul alimentelor. Pentru al curata putem utiliza un cutit cu care il radem la fel ca si cartofii noi sau cu o lingurita mica. Cum are o putere aromatica foarte mare, nu utilizam o mare cantitate de ghimbir. O singura data ras pe o razatoare este suficient pentru un plat sau un desert. Dar, restul se poate pastra in congelator, cand avem nevoie, il scoatem, dam pe razatoare congelat si il punem imediat in congelator. Cand taiam un ghimbir, partea taiata...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... e rece cu nitica dulcetica de cirese pe deasupra. Foarte bun! Parol ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
Ardei grasi si varza murata Castraveti murati Chutney de rosii verzi Compot de mere rusesc Crema de tartinat cu alune Dulceata de cirese Dulceata de gutui Dulceata de ringlote Dulceata de rosii verzi Dulceata de smochine cu pere Rosii uscate
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Dulceata de visine, acrisoara si parfumata, este una dintre cele mai iubite creatii de acest gen, mai ales cand vine vorba de clatite. Luati in calcul aceasta reteta in sezonul de varf al visinelor pentru a va bucura de dulceata lor si la iarna. Portii: 7,5 kilograme Timp de preparare: 120 de minute Ingrediente: 5 kilograme de visine 4 kilograme zahar 2-3 lamai 1 baton de vanilie (optional) Preparare: Spalati si alegeti fructele. Aruncati fructele lovite tare sau stricate. Extrageti zeama de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... scortisoara macinata+ 1/4 lingurita sare+ 150g cirese uscate+ 80g alune sau nuci ... amestecat foarte mult - se adauga ciresele uscate, fulgii de ovaz, alunele ...
Reţetă de pe anditudor.blogspot.com
Succes deplin cu aceste muffins! Bune de pus in pachetel sau de servit dimineata cu o cana de lapte! Ingrediente 230 gr faina 230 gr zahar 1 varf cutit sare 2 lingurite praf de copt 3 oua 200 ml lapte batut 100 gr unt 1 esenta vanilie 250 gr afine inca putin unt topit pentru uns formele Topim untul si il lasam sa se raceasca. Amestecam faina, zaharul, sarea si praful de copt. Batem cu mixerul iaurtul, ouale, vanilia si untul topit (racit obligatoriu altfel faceti omleta!). Turnam amestecul...
Reţetă de pe seys-kitchen.blogspot.com
Atentie! Motor! Cheesecake! Cu cirese, bineinteles. A avut asemenea succes Incat voi face un remake. Ingrediente pentru blatul de biscuiti 250 gr biscuiti (am folosit biscuiti petit beurre) 100 gr de unt topit Ingrediente pentru crema 220 gr zahar 2 pliculete zahar vanilat (se poate folosi si esenta de vanilie) 1 kg crema de branza [&] Post-ul CHEESECAKE CREMOS NEW YORK CU SIROP DE CIRESE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Va salut cu prietenie si va doresc- cu o intarziere motivata- un 2012 minunat!! Este primul meu articol ca si invitat si am ezitat putin la alegerea retetei. Pana la urma am ales ceva rapid de preparat si foarte satisfacator. Copiii mai ales, sunt foarte incantati de genul acesta de tratatie. Site-ul fabs- blog si forum pentru femei , unde veti gasi reteta, se adreseaza femeii moderne, cea care reprezinta un cumul de dragoste, de energie, de generozitate, de sensibilitate, de inteligenta, de...
Reţetă de pe anditudor.blogspot.com
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... in camara. Conopida se poate conserva, la fel, numai cu apa ... , 5-6 luni. Nefiarta nu se poate conserva inghetata. - Conopida, sare, apa, suc ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata tecile de moate si se rup in doua; rosiile se dau prin masina de separat seminte. Se pun la fiert intr-un vas tecile, rosiile, sarea si zaharul. Se fierb pana se inmoaie tecile, dupa care se dau jos de pe foc si se adauga patrunjelul. Se amesteca bine si se pun la borcane de 800 g(atentie, borcanele se vor umple pana in umeri), se pun capacele, dupa care se pun la cuptor cu focul mic timp de 1 ora pentru sterilizare. - 4 kg fasole pastai, 5 kg rosii, 100 g zahar, 50 g sare, 10-15 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ardeii se coc, se curata, se pun intr-un vas. Zaharul, otetul, sarea, piperul, dafinul se dau intr-un clocot si se lasa la racit (se poate pune si conservant). Apoi amestecul se toarna peste ardeii pusi in borcane. - 1 kg ardei, 100 g zahar, 100 ml otet, 1 lingurita sare, piper, foi de dafin. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Bamele intregi se spala si se scurg. Ceapa si restul se taie julien (pestisori). Se pune la fiert otet (o parte la 2-3 de apa) si condimentele, mierea, etc. Cind clocoteste, se pune la oparit bamele si zarzavatul, 2-3 minute apoi se scoate afara si se pune in borcane, dupa care cu grija turnam otet fierbinte pina se umple borcanul. Se pun imediat capacele si se rastoarna cu fundul in sus, asa le pastram in camara. Pentru cele cu celofan, trebuie refierte 20 minute la bain-marie (un vas cu apa...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... un aparat pentru presare. Pentru a conserva o lamaie, puneti jumatatea de lamaie ... lamaia verde Lamaia verde se conserva mai bine, nu se strica ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com