Cauta in 21.308 retete
... . Pe aceeasi farfurie se aseaza icrele negre, alaturi de o felie de toast. Din somonul afumat si smantana-crema amestecata cu icrele de Manciuria se modeleaza niste sfere, care se taie apoi in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... aceeasi ca si pentru maioneza. Icrele se spala cu apa rece ... . Cu o lingura de lemn, freaca icrele timp de 2-3 minute pâna când ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
12 felii de franzela, 150 gr. icre de Manciuria, 150 gr. unt, sare Mod de preparare: Peste feliile unse cu unt, se aranjeaza un strat de icre bob linga bob, lasind la marginea feliei o distanta de 1/2 cm. Marginea se garniseste cu unt. La fel se prepara si sandvisurile cu icre negre.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 conserva icre negre, 2 buc avocado, 1 lamiie Mod de preparare: Se curata fructul de avocado de coaja, ca si cartoful. Se sectioneaza fructul pe lung, pe jumate si se elimina samburele din mijloc. Se taie felii de-a lungul (circa 1 cm grosime). Scobitura rezultata din scoaterea simburelui se umple cu icrele negre. Mod de servire Se pune pe o farfurie si se orneaza cu jumatati de felii de lamiie
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se curata fructul de avocado de coaja, ca si cartoful. Se sectioneaza fructul pe lung, pe jumate si se elimina samburele din mijloc. Se taie felii de-a lungul (circa 1 cm grosime). Scobitura rezultata din scoaterea simburelui se umple cu icrele negre. Se pun pe o farfurie si se orneaza cu jumatati de felii de lamiie. - 1 conserva icre negre, 2 buc avocado, 1 lamiie. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , un pachetel branza topita feliata, pastai fierte intregi din conserva sau proaspete, 3-4 oua, 150 ml smantana, 100 gr. cascaval ras, condimente ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Fileul de peste,impreuna cu miezul de franzela(inmuiat in cam 6 linguri de lapte rece si stors f bine),se macina,folosind ciurul mare.Ardeiul,copt,se taie bucatele f mici. Se adauga toate ingredientele,in afara de masline;se amesteca,se lasa de seara pina a 2-a zi. A 2-a zi,se fac chiftelutele,asa:se ia cam 1 lingurita din compozitie,in mina;se face ca un disc de cca 6-7 cm,diametru;se pune in mijloc o maslina,apoi se inchide(ca galustele cu prune),se formeaza chiftelele,rotunde,cam cit o ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Foarte bune si pufoase daca n-ar iesi asa sarate 1 cutie icre proaspete de crap, stiuca............... 200 ml ulei de floarea soarelui pana ... si scurse facultativ Nu luati icre de hering, sunt foarte sarate ... facut de hering si cod. Icrele se freaca cu mixerul mai ... . Adaugam ceapa foarte fin tocata. Icrele sunt foarte sarate deci cred ... sarate rau. Pana la trei zile puteti pastra la rece...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... de masline 2 catei de usturoi, tocati 800g rosii din conserva sau proaspete 3/4 lingurita ardei iute tocat sau ardei rosu in tub ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Libertatea Retete cu specificatia ca deasupra se presara niste icre de Manciuria. Deh, eu am avut ceapa verde:( Doar ceapa verde. Ingrediente: o conserva de ton chunky SunFood, 4 oua ...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
Nu am putut sa refuz icrele proaspete si rulada de carne... ...nici muschiuletul de porc la cuptor ... ating de ele ca nu-s proaspete. Ei as, va garantez ca ...
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
... doar daca sunt verzi si proaspete. In congelator O solutie pentru pastrarea ... si o cutiuta mica cu frunze proaspete de menta, pentru prajituri simandicoase ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... : - 3 linguri gris - 1 lingura plina cu icre sarate, din congelator sau borcan ... taiata marunt (optional) !!! Daca aveti icre proaspete la indemana, trebuie sa stiti ca nu le puteti prepara ... sareaza, la cele congelate sau conservate nemaifiind nevoie de asa ceva ... grisul fiert si racit cu icrele pregatite (curatate de pielite si ... in functie de cantitatea de icre) si apa...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
100 g icre, 200 g ulei, 1 ceapa, 12 masline, 1 lamiie, sare, piper Mod de preparare: Se bat icrele proaspete intr-un castron cu putina sare si putin piper, dupa gust. Se adauga uleiul picatura cu picatura, ca la maioneza, pana se obtine o spuma. Se amesteca cu zeama de lamiie. Se asaza pe o farfurie, se garnisesc cu masline, iar ceapa tocata foarte marunt se serveste separat. La icrele sarate, nu se mai adauga sare.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Icrele proaspete, fara sa se spele, se sareaza putin, se lasa 2-3 zile ... , se pot pastra in acest fel in punga timp indelungat. Icrele proaspete se pun intr-un castron, impreuna cu o lingurita zeama de ... lamiie cu marginea crestata. - 50 g icre, 1/4 kg untdelemn, 1-2 linguri de lamiie ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se bat icrele proaspete intr-un castron cu putina sare si putin piper, dupa gust. Se adauga uleiul picatura cu picatura, ca la maioneza, pana se obtine o spuma. Se amesteca cu zeama de lamaie. Se aseaza pe o farfurie, se garnisesc cu masline, iar ceapa tocata foarte marunt se serveste separat. La icrele sarate, nu se mai adauga sare. - 100 g icre, 200 g ulei, 1 ceapa, 12 masline, 1 lamaie, sare, piper. Livrare la domiciliu!...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... am dat-o la cuptor. Se decoreaza cu marar si icre de Manciuria cine are sau de somon, eu am avut icre roz cumparate tot de la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de tot felul, marinata de stacoji, farfurioare mai mici cu icre proaspete de morun, licurini jupuiti, sardele muiate in untdelemn de Mitilene ... Tessalia, gramadite in forma piramidala, icre tari de chefal, smochine de ...
Reţetă de pe arta-culinara-romaneasca.blogspot.com
Acum, cand inaintam spre iarna, ne-ar placea sa ,,prindem" cateva raze de soare in borcane si sa le pastram pentru zilele mohorate sau pentru cele in care nici nu se face cinci dupa-amiaza, iar afara este intuneric. Ei bine, nu este posibil sa conservam soarele, dar putem pastra roadele culese vara si toamna. Fructele si [&] Post-ul Stiati ca& fructele si legumele conservate pot avea mai multe beneficii nutritionale decat cele proaspete?...
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Pune apa la fiert si toarna în ploaie grisul, amestecând pâna obtii o consistenta mai tare. Grisul se lasa la racit. Amesteca icrele cu mixerul si toarna câte putin din uleiul de masline pentru a se omogeniza bine. La final adauga grisul, condimentele, zeama de la o lamâie si ceapa, amestecându-le cu mixerul. Daca salata de icre are o consistenta prea tare, mai adauga putina apa.
Reţetă de pe retete.eva.ro