conservare icrelor proaspete de manciuria
Pagina 5 din 5
... cu putina sare – daca sunt proaspete. Ceapa se toaca marunt si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in camara. Conopida se poate conserva, la fel, numai cu apa ... , 5-6 luni. Nefiarta nu se poate conserva inghetata. - Conopida, sare, apa, suc ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Fructele se spala, se zvanta, apoi se taie dupa dorinta. Se aranjeaza cupele, de preferinta din sticla, cu fructe. Se pregateste jeleul dupa indicatiile de pe ambalaj. Se toarna fiebinte peste fructe. Se lasa sa se raceasca, apoi se orneaza cu frisca sau se pot lasa fara adaos de frisca. Se consuma in decurs de cateva ore. Daca se lasa pe a doua zi, gustul se pastreaza insa zeama lasata de fructe inmoaie jeleul. - 100 g struguri, 2 banane, 3 kiwi, 1 portocala, 1 grepfruit, 1 mar, 1 para, 2 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pune apa la fiert intr-o cratita mica. Cand apa da in clocot, se toarna grisul in ploaie. Se fierbe amestecand, pana ce pasta devine potrivit de consistenta. Se da la o parte si dupa ce s-a racorit, se freaca punand pasta de peste, boiaua pentru culoare si ulei ca la orice salata. Se potriveste de sarat si de acru, se adauga ceapa tocata si se asaza pe o farfurie, punand cateva masline imprejur. - 1 1/4 ceasca cu apa, 4 linguri gris, 1 lingura pasta de peste, 1/2 lingurita boia, 100 ml...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Perele si merele se curata de coaja, se scoate casuta cu simburi si se taie felioare foarte subtiri. Prunele se curata de pielite, se scot simburii si se taie in sferturi. Boabele de struguri se spala bine si se scurg, iar pepenele galben, curatat de coaja, se taie cuburi. Se amesteca toate fructele cu zaharul, vinul si zeama de lamiie si se tine la gheata 2-3 ore. Se serveste in cupe sau in pahare, cu cite un piscot. - 2 mere, 3 pere zemoase, 15 prune coapte, 1 pahar boabe de struguri albi,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata tecile de moate si se rup in doua; rosiile se dau prin masina de separat seminte. Se pun la fiert intr-un vas tecile, rosiile, sarea si zaharul. Se fierb pana se inmoaie tecile, dupa care se dau jos de pe foc si se adauga patrunjelul. Se amesteca bine si se pun la borcane de 800 g(atentie, borcanele se vor umple pana in umeri), se pun capacele, dupa care se pun la cuptor cu focul mic timp de 1 ora pentru sterilizare. - 4 kg fasole pastai, 5 kg rosii, 100 g zahar, 50 g sare, 10-15 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ardeii se coc, se curata, se pun intr-un vas. Zaharul, otetul, sarea, piperul, dafinul se dau intr-un clocot si se lasa la racit (se poate pune si conservant). Apoi amestecul se toarna peste ardeii pusi in borcane. - 1 kg ardei, 100 g zahar, 100 ml otet, 1 lingurita sare, piper, foi de dafin. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Bamele intregi se spala si se scurg. Ceapa si restul se taie julien (pestisori). Se pune la fiert otet (o parte la 2-3 de apa) si condimentele, mierea, etc. Cind clocoteste, se pune la oparit bamele si zarzavatul, 2-3 minute apoi se scoate afara si se pune in borcane, dupa care cu grija turnam otet fierbinte pina se umple borcanul. Se pun imediat capacele si se rastoarna cu fundul in sus, asa le pastram in camara. Pentru cele cu celofan, trebuie refierte 20 minute la bain-marie (un vas cu apa...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... un aparat pentru presare. Pentru a conserva o lamaie, puneti jumatatea de lamaie ... lamaia verde Lamaia verde se conserva mai bine, nu se strica ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Ardei grasi si varza murata Castraveti murati Chutney de rosii verzi Compot de mere rusesc Crema de tartinat cu alune Dulceata de cirese Dulceata de gutui Dulceata de ringlote Dulceata de rosii verzi Dulceata de smochine cu pere Rosii uscate
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Vapoare plutitoare, avioane zburatoare. Priveste norii, trec, ramai cu ochii-n soare Banc sec? Nu, haha. Zemos ca fructul moale Zic: mancati cirese. Sunt ravasitoare. INGREDIENTE pentru blat (dimensiuni 35
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se taie bucati, usturoiul se curata, se spala si se piseaza. Carnea se trece prin masina de tocat. Se adauga usturoiul, piperul, cimbrul si sarea. Pasta obtinuta se amesteca bine pentru omogenizare. Cu aceasta compozitie se umplu intestinele, cu ajutorul dispozitivului de spritare anexat la masina de tocat. Carnatii pregatiti se asaza pe bete de lemn si se expun pentru zvintare, apoi se pastreaza la rece (in frigider). - 1 kg carne de oaie fara os, 50 g usturoi, 2 g piper macinat, 2 g...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se alege fasolea verde mai cruda, fara ata, se spala si se crapa prin mijloc in doua. Se pune uleiul intr-o cratita mare la foc, se adauga ceapa taiata marunt, se lasa sa se caleasca bine, apoi se pune fasolea taiata si se pune sare peste ea, se lasa sa fiarba bine. Cind e gata fiarta, se adauga rosiile curatate de coaja si seminte. Apoi se lasa sa mai fiarba putin, se pun in borcane, se leaga si se dau la dunst sau se pun in cuptor. - 5 kg fasole verde, 700 ml ulei, 9 cepe albe, 3 kg rosii,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se lasa creierul sa stea in apa rece 15-20 minute si se curata de pielite. Se pune la fiert cu putina sare si se lasa sa fiarba 15-20 minute. Se scoate, se lasa sa se raceasca si se trece prin sita impreuna cu miezul de franzela muiat in lapte si bine stors si citeva masline curatate de pielita si fara simburi. Se freaca toate acestea intr-un castron pina ce se transforma intr-o pasta cenusie. Se adauga putin cite putin ulei, zeama de lamiie si sare. Totul trebuie sa se prezinte alifios si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea si grasimea se spala si se taie in bucati. Usturoiul se curata si se piseaza cu sare adaugind putina apa. Carnea si grasimea se toaca cu masina, folosind sita mijlocie. Pasta obtinuta se amesteca cu sare, piper, cimbru, si mujdei. Compozitia omogenizata se trece printr-un sprit special pentru carnati si se umplu intestinele. Cirnatii preparati se tin la frig (frigider) pentru fezandare, citeva ore. Se pregatesc la gratar sau prajiti. - 1 kg carne de porc, 500 g grasime ramasa de la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Cateii de usturoi se pun in borcane si se acopera cu un otet bun. Se-nchid borcanele si se lasa sa stea un an. Cu timpul, usturoiul devine tot mai gustos si se consuma in loc de castraveciori murati. - Usturoi, otet. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... porc 300 grame carnati afumati 200 grame rosii proaspete sau de conserva 200 grame andrei gras 1 ceapa mare 200 grame ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... tub de branza topita - o ceapa - o conserva de ciuperci sau 300 gr de ciuperci proaspete - un borcanel de smantana (300 ... de casa si bineinteles muraturi proaspete . Tocmai s-au terminat de murat ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com