Cauta in 21.294 retete
... casa cimbrul si busuiocul pentru iarna. Cele cumparate din piata sunt ... o solutie excelenta pentru bucataria ta, iarna. Leusteanul si cimbrul : Iti recomand ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fructelor sa absoarba aroma siropului. 7. Compotul poate fi pregatit cu o zi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente 1 kg prune 1 l apa 5 linguri zahar 2 batoane scortisoara Mod de preparare Se spala prunele, se rup coditele si se pun la fiert cu 1 l apa, 5 linguri zahar si doua batoane de scortisoara. Se lasa pe foc pana se fierb prunele si zeama isi schimba culoarea.Se lasa sa se raceasca si apoi fie se serveste imediat, fie se pune in borcane de 800 gr si se pastreaza pentru iarna.
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... !!!!!) si nu imi pot imagina iarna fara s-o am in camara. Se ... sau la supa de rosii iarna. Are o culoare fabuloasa si gustul ... borcane ! Pasta de ardei pentru iarna Cum se face? Extrem de ... parte :) Pasta de ardei pentru iarna Se pun la fiert la ...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
Acesta este compotul copilariei mele... Gradina noastra nu a dus niciodata lipsa ... ) am facut, deci, anul asta, compot de prune :) Nu am sa ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... unt 1 lingurita praf copt 2 linguri agrise 100 gr indulcitor green sugar ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... facut o tarta rustica cu piersici, agrise si zmeura. O tarta frageda, savuroasa ... 150 gr zmeura 50 gr agrise Solaris 50 gr zahar brut ... margarina si de zahar si agrisele le repartizam uniform pe toata ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... si dau un gust deosebit compotului. Spalam nectarinele, scoatem samburii si ... in camara. Merg de minune iarna fie consumate ca atare, fie ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Sigur, este o reteta foarte usoara, insa sunt cateva aspecte de care trebuie sa tinem cont. Ca ingredinte ai nevoie de 3 kg de fructe, 1 kg de zahar, 3 l de apa, un plic de zahar vanilat. Dupa ce te-ai asigurat ca ai toate ingredientele, urmeaza partea a doua, prepararea . Asadar, pentru inceput scoti samburii fructelor pe care le folosesti (optional) si cureti toate coditele, dupa care le speli si le asezi in borcane, fara sa le presezi. Pasul urmator consta in prepararea siropului, care ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ori, m-a salvat acest zarzavat pentru iarna facut cu atata drag de ... copii. Zarzavat de ciorba pentru iarna Sunteti gata? Luati creionul si ... doresc si o camara cat mai plina! Zarzavat de ciorba pentru iarna ...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
... pun retete, dar vad ca iarna ne-a luat pe nepregatite asa ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... este obligatoriu pentru camara de iarna. Timp de preparare: 2 ore (plus ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ingrediente : - 1 kg mere - 1/2 litru de apa - 100 g zahar - 2 varfuri de scortisoara - coaja de lamaie rasa - sucul unei lamai -1 lingura de amidon - 50 g unt - un pic de sare Spalati si curatati merele de coaja. Taiati merele in patru, inlaturati cotorul si samburii. Puneti merele curatate intr-o cratita cu apa, zaharul, sarea, scortisoara, caoja si sucul de lamaie, puneti la fiert pe foc domol timp de 40 minute. Presati merele in piureu, adaugati untul si puneti pe foc inca 5 minute, ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... metoda de conservare a acestora pentru iarna. Simplu de realizat, daca respectati ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Pastaile de fasole, denumite regional fasole verde sau teci, sunt una dintre bucuriile sezoniere pe care le ofera pamantul. Cu o durata de viata scurta, mai sarace in carbohidrati si amidon decat fasolea, pastaile sunt ideale pentru supe, garnituri sau salate. Pentru a va bucura de ele si in anotimpul rece, conservati-le din timp prospetimea. Exista 2 tipuri de pastrare a pastailor de fasole: congelarea conservarea in borcan Pregatirea: Indiferent de metoda de conservare pentru care optati,...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... ca formula de conservare pentru iarna, sucul de rosii se poate ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... gandit...ca voi face si compot de corcoduse :))) ...dar am facut ... , se curata de codite; pentru compot este bine sa nu fie ... ca e prima oara cand fac compot "la borcan"?! ...sper ca nu ... facut eu :D ...m-a cam doborat compotul asta :))) Compotul e gata cand zaharul s-a topit ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Dulce acrisoara, discret parfumata, dulceata (sau gemul) de caise este simpla de preparat si ideala pentru prajituri sau tartine. Usor de preparat, dulceata de caise este metoda ideala de a pastra gustul deosebit al acestor fructe. Portii: 6,5-7 kilograme Timp de preparare: 90 de minute Ingrediente: 5 kilograme de caise 2,5 kilograme de zahar zeama de la 2 lamai 1 baton de vanilie (optional) Preparare: Spalati si alegeti fructele. [note]Caisele trebuie sa fie coapte si fara urme de lovituri....
Reţetă de pe www.cevabun.ro