Cauta in 21.294 retete
... cu faina(cata faina cuprinde pt un aluat nu foarte tare ... deasupra se inteapa cu furculita pt. a nu se umfla. POFTA BUNA ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si tapetata cu faina. Coaceti pt cca 25 min in cuptorul ... si apoi dam la frigider pt minim 5-6 ore (de preferat peste ... ). Nivelam si dam la frigider pt 3-4 ore. De preferat este sa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1/2 kg. carne de porc, 1/4 kg. carne de vita, 1/4 kg. carne de oaie sau ceafa de porc afumata, orez, ceapa, piper, suc de rosii, cimbru, marar Mod de preparare: Se alege varza cu frunze subtiri, se toaca bine carnea, oprind citeva felioare din ceafa afumata. Se fierbe orezul pe jumatate, se toaca ceapa prin masina si se caleste putin separat. Se pune totul intr-un vas mare, se omogenizeaza, se adauga, dupa gust, condimentele si se fac sarmale mici. Se pune la fiert un ciolan curatat de carne...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... -o cel putin 2 ore la frigider. Colacul: Turnati intr-o cratita 200 ml ... cele doua cercuri, formind un colac, presarati deasupra migdalele si dati ... rumeneasca frumos. Cind s-a racit, taiati colacul in doua pe orizontal si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Indigriente: 2 cepe mari 2 cuti de rosii cubulete ulei,sare,piper, bicarbonat,vegeta,o lingurita de zahar ,ardei iute (dupa preferinta mai picant) Se taie ceapa se pune la prajit in ulei cind e aproape prajita se adauga rosile ,vegeta se amesteca si se lasa la foc mic circa 30 min.amestecind mereu. Se ia de pe foc se pune o lingurita de zahar si se mixeaza cu blenderul bine. Se adauga condimentele dupa preferinta se mai da un clocot la sos si se adauga bicarbonatul si se amesteca...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
Se alege varza cu frunze subtiri, se toaca bine carnea, oprind citeva felioare din ceafa afumata. Se fierbe orezul pe jumatate, se toaca ceapa prin masina si se caleste putin separat. Se pune totul intr-un vas mare, se omogenizeaza, se adauga, dupa gust, condimentele si se fac sarmale mici. Se pune la fiert un ciolan curatat de carne si putin afumat, dar bine spalat. Se asaza varza tocata, apoi, ordonat, in rinduri suprapuse, sarmalele. Se stropesc cu suc de rosii, se acopera cu varza tocata...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Aluatul sfaramicios Ingredientele folosite trebuie sa aiba aceeasi temperatura; Folositi unt proaspat, de calitate buna; Inlocuiti oul intreg cu doua galbenusuri; Lasati aluatul sa se odihneasca o ora, in cazul cand il folositi pentru tarte, sau folositi-l imediat dupa ce a fost framantat, daca faceti din el prajituri uscate; Aluatul trebuie lucrat repede, pentru a impiedica untul sa se topeasca; Raciti-va mainile, inainte de a-l prepara; Tabla de prajituri trebuie tinuta afara, la aer rece,...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Se-apropie ziua in care Bem 44 de pahare. Si ca sa nu ametim Mucenici de post servim!
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Miezurile de nuca se taie marunt sau se piseaza si se pun intr-un castron. Ciresele se scot din compot, se curata de samburi si se pun la scurs intr-o strecuratoare. Intr-un vas se mixeaza untul cu zaharul tos si ouale pana cand nu se mai simt cristalele de zahar. Se adauga o lingurita de esenta de vanilie, o lingurita de pudra de scortisoara, laptele dulce si smantana. Se presara coaja de lamaie rasa, un pliculet cu praf de copt stins cu sucul de lamaie si sarea. Se adauga faina cernuta, se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Din faina, oua, sare si apa se prepara o coca care se intinde cu sucitorul pe planseta, se taie in patratele cu latura de 5-7 cm. Cartofii se fierb in apa cu sare, se curata, se dau prin masina de tocat. Carnea afumata se toaca marunt, se trage in ulei, se adauga ceapa tocata impreuna cateva minute, apoi se dau prin masina de tocat si se toarna peste compozitie, se amesteca bine si se condimenteaza cu sare si piper. Cu aceasta compozitie se umplu coltunasii, se lipesc bine marginile si se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Intr-un lighenas sau ceaun de 3 l, se pun laptele, untul, sarea si se fierbe (fara a afuma laptele). La primul clocot, se adauga malaiul, amestecand ca sa nu se formeze cocoloase. Se ingroasa in cca. 5 min., dupa care se ia de pe foc. Cand e aproape rece, se adauga branza maruntita, smantana, galbenusurile, faina si se amesteca. Se amesteca apoi cu albusurile batute spuma. Compozitia se pune intr-o tava (unsa cu margarina si tapetata cu faina) si se da la cuptor 40-50 min. Se taie in patrate...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , eu am ales carnaciorii oltenesti pt ca sunt foarte buni prajiti ... -o tava (nu o ungeti cu nimic, pt ca riscasti sa se inmoaie ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Ingrediente: - o cutie de foi pt lasagna (eu nu am gasit decat ... NEAPARAT cativa stropi de ulei, pt ca altfel se lipesc intre ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Cea mai buna salata pe care am mancat-o in ultima vreme. Ingrediente: salata verde, porumb, praz, fasole rosie, rulouri de hering cu castraveti murati + 2-3 picuri de ulei de masline + otet de mere + condimente Fuchs pt salata. Tipareste pagina (fara poze) Iti place aceasta postare? Da-o mai departe! Tweet
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... cuptorul incins la 180 grade pt 20 minute. Taiem ceapa verde ... cuptor, fara folie de aluminiu pt inca 10 minute. Fierbem o punga ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... prima trecere prin faina serveste ca baza pt. smantana si apoi pt. fulgii de porumb), apoi prin smantana (smantana daca este prea ... o lamaie, aici nu mai comparam pt. ca este evident, atat mai ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Reteta trimisa de Madalina Timp de preparare: 45 min Ingrediente: o bucata de dovleac pt placinta o banana iaurt dupa preferinta(ideal cel facut in casa) Mod de preparare: -se coace dovleacul la cuptor pana se inmoaie -dupa se s-a racit se paseaza impreuna cu banana -dupa preferinta se poate pune un varf de cutit de scortisoara peste dovleac in momentul coacerii Mod servire: se serveste la temperatura camerei ci iaurt
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
... (optional, daca nu, folositi mararul pt decor). Ciulamaua de ciupercute cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... proaspata de vaci (eu folosesc pt bebe numai de la Napolact ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... proaspat macinat, amestec de condimente pt carnea de pui - optional: 3 linguri ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com