Cauta in 20.697 retete
Într-un vas larg, topeste untul, la foc mic. Toarna apoi zaharul si mesteca pâna când se topeste. Adauga bananele si lasa-le pe foc timp de 10 minute, pâna se fragezesc, învârtindu-le o singura data. Într-un vas de dimensiuni medii, amesteca înghetata de vanilie si romul. Asaza bananele pe un platou si stropeste-le cu sosul de zahar. Se servesc cu sos de înghetata si rom.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu trei retete fantastice de cocktail-uri (cu alcool, aviz celor ... aspect care iti lasa gura... cocktail! Cocktail cu sampanie si serbet ... pe rand gura a 4 pahare de cocktail in apa, apoi in zahar ... o torni apoi in paharele pentru cocktail, avand mare grija sa nu ... apoi serveste bauturile invitatilor. Sgroppino (cocktail italian) Ingrediente si cantitati pentru ... deasupra...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de zahar, 3 pliculete de zahar vanilat, coaja rasa de lamaie Mod ... treptat zaharul si cu zaharul vanilat, se amesteca bine, se pune ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de lamiie, 1 plic de zahar vanilat Mod de preparare: Se freaca ... apoi lapte, bicarbonat, faina, nuci, vanilie si la urma albusurile batute ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 pahare cu lapte, 2 pahare cu zahar, 3 oua, 2 plicuri cu zahar vanilat, un varf de cutit de sare, 2 pahare cu smantana Mod de preparare: Intr-un castron, se bat ouale cu zaharul, sarea, zaharul vanilat, pana cind zaharul este complet topit. Se adauga apoi laptele si se pune castronul la bain-marie, amestecand continuu pana cind compozitia se ingroasa. Se ia vasul de pe foc, se lasa sa se raceasca, se pune smantana, apoi se toarna inghetata in cupe, care se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
pentru 200 gr. de unt proaspat se iau 1/2 pahar lapte, 1 pahar zahar, 1-2 oua, 1/4 baton de vanilie sau 2-3 linguri de lichior Mod de preparare: Se freaca zaharul cu ouale, se adauga laptele si amestecand mereu se tine pe foc pana incepe sa fiarba. Se ia apoi de pe foc si se lasa sa se raceasca. Se freaca separat untul pana se albeste si amestecand se adauga putin cite putin din compozitia care s-a racit. In crema se pune vanilie sau lichior.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
140 gr. unt, 70 gr. zahar pudra, 140 gr. faina, 70 gr. alune macinate, un plic zahar vanilat Mod de preparare: Untul se freaca spuma cu zaharul. Se adauga alunele si faina si se amesteca bine. Pe o tava presarata cu faina se pun gramajoare mici, egale, de aluat, cu distanta intre ele. Se coc la foc potrivit 15-20 minute. Se pudreaza cu zahar vanilat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de orez, 1 litru lapte, 1/2 baton vanilie, 4 oua, 100 g stafide, coaja rasa ... : Se fierbe orezul in lapte vanilat; sarea se pune la inceput ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2 linguri de faina, 1/2 baton de vanilie, 25 gr. unt Mod de ... fierbe laptele cu batonul de vanilie despicat in doua. Se acopera ... . Deasupra se toarna crema de vanilie Mod de servire Din aceste ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gr. faina, 3 fiole esenta vanilie, 2 pachete crema vanilie, o lamaie Mod de ... pune faina si o esenta de vanilie. Compozitia se pune intr-o tava ... apoi se pune crema de vanilie preparata dupa indicatiile de pe ... de la o lamiie si 2 fiole esenta vanilie. Mod de servire Se
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 galbenusuri, 1/4 litru lapte, 250 gr. frisca, 150 gr. zahar, vanilie Mod de preparare: Se freaca galbenusurile cu zaharul, peste ele se toarna putin cite putin laptele clocotit cu vanilia, amestecandu-se bine. Dupa ce s-a pus tot laptele si compozitia s-a racit, se adauga frisca batuta. Se toarna in forma cu capac si se da la gheata 3-4 ore. Se rastoarna si se orneaza cu frisca.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
125 gr. cafea macinata, 800 gr. zahar, 1 l alcool de 60 de grade, vanilie Mod de preparare: Se pune un litru de apa intr-un vas emailat, la foc viu. Cind apa clocoteste, se ia vasul la o parte, se pune cafeaua si se lasa sa fiarba incet 2-3 minute. Separat, se pune in alt vas
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... g faina, 1 lingurita unt, 1 plic zahar vanilat, fructe de sezon(100-150 ... -o cratita la fiert laptele cu vanilia. Dupa ce a dat in clocot ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg visine, 150 g unt, 100 g zahar, 6 oua, o ceasca mare de pesmet, vanilie, o mina de nuci sau de alune Mod de preparare: Dupa ce li se scot simburii, visinele se pun cu putin zahar sa se scurga, timp de o ora. Se freaca untul spuma, se adauga galbenusurile pe rind, zaharul, pesmetul, vanilia, migdalele sau alunele sau nucile macinate, visinile si la urma albusurile spuma. Se toarna in forma unsa si presarata cu pesmet. Se coace cam trei sferturi de ora....
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... 2 si am facut o inghetata de vanilie si una de cacao. La ... crema cu 3 pliculete de zahar vanilat si esenta de la un baton de vanilie. Pentru inghetata de cacao, am pus 3 linguri de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
3 linguri zahar, 2 linguri cacao, 1 lingura unt, 1 lingura faina, 1 pachetel vanilie, 1/2 l lapte, 2-3 linguri rom, 2-3 linguri frisca Mod de preparare: Se amesteca zaharul cu cacaoa, faina, vanilia si putin lapte rece. Cind amestecul este ca o pasta, se adauga restul de lapte (acesta clocotit) si untul. Se fierbe 10 minute pe foc mic, amestecand mereu. Se da deoparte si dupa ce s-a racorit se adauga romul si se pune compozitia in cupe. Mod de servire Se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... zeama de la 1/2 lamiie, 1 praf vanilie, un varf de cutit bicarbonat ... de lamiie rasa, bicarbonatul si vanilia si se framinta cu faina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 200 gr. miere, 2 pliculete zahar vanilat, un praf de sare, 6 oua ... si se adauga mierea, zaharul vanilat si sarea. Se pune totul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... litru lapte, 1 baton vanilie, 8 oua, 13 linguri zahar Mod de preparare ... fiert intr-o oala laptele cu vanilia si 8 linguri de zahar, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
250 g faina, 125 g unt, 50 g zahar vanilat, 1-2 galbenusuri Mod de preparare: Se amesteca faina cu sarea, zaharul, untul putin muiat si, la sfarsit, galbenusurile. Se framanta putin, atat cat sa fie toate bine amestecate. Se da forma unei sfere si se lasa 1 -2 ore la rece, sau mai mult, pana a doua zi, cind se va intinde o foaie si se vor forma tartele.
Reţetă de pe www.retete-bune.com