cocktail pe baza de votca
Pagina 3 din 5
Manevrarea corespunzatoare a ingredientelor si alimentelor este cruciala pentru realizarea unor retete cat mai gustoase si sanatoase. Principalele lucruri pe care trebuie sa le iei in considerare sunt curatenia, prevenirea contaminarii cu microbi si a amestecului de gusturi si arome, precum si pastrarea mancarurilor si a ingredientelor la temperaturi adecvate si sigure. Cu putina informare, te vei putea scuti de o sumedenie de neplaceri. 1. Spalatul pe maini Spala-te "cu simt de raspundere"...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Meteorologii spun ca in acest week-end gradele vor sari peste 35 de grade Celsius si se vor apropia vertiginos de 40. Asa ca, desfata-te cu un coktail Curacao la care adauga si multa gheata. Ingrediente si cantitati: 40 ml vodka Absolut 20 ml Curacao 7-up sau Sprite Mod de preparare: In paharul aprovizionat cu cristale de gheata toarna vodka Absolut si Curacao. Adauga 20 ml de Curacao si 7-up sau Sprite. Ca sa fie mai apetisant, garniseste marginea paharului cu o felie de lamaie si o cireasa.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cel mai popular cocktail pe baza de tequila, Margarita, este nelipsit de pe lista de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... desert, dar si de digestiv: cocktailul COLONEL. Un amestec aproape suav ... de preparare: Intr-o cupa de cocktail se pune inghetata de lamaie ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... sa postez si o reteta de baza, necesara pentru prepararea oricarui parfait ... 6 ore. Aceasta este reteta de baza a parfait-ului de casa.... reteta ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
O bautura cremoasa, fructata, pentru zilele fierbinti de vara... Ingrediente si cantitati: 1 banana 2 cesti cu suc de portocale 2 cuburi de gheata o felie de lime (lamaie verde) Mod de preparare: Pune toate ingredientele intr-un blender (cu exceptia feliei de lime) si amesteca-le la viteza medie pentru cateva secunde. Pune bautura rezultata intr-un pahar cu picior, apoi adauga felia de lime.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Branza va fi adaugata la sfarsit in sos, taiata in bucatele. Sosul nu trebuie sa clocoteasca si cand branza a topit il retrageti imediat de pe foc, daca nu branza se va transforma ca in grasime, sosul va deveni prea sarat si gustul va fi denaturat. Am patit lucrul asta, saptamana trecuta, cand am vrut sa fac ramequin de branza topita pe foc si gratinata in cuptor. Invatam multe, facand experiente gresite.Am vrut sa fac o reteta dintr-o carte, dar nu aveam prea multe detalii, cum si cand si de...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Prajitura numita "La galette des Rois" se serveste, de obicei, pe 6 ianuarie in fiecare an cu ocazia sarbatoarii religioase numita Epiphanie. "La feve" - inainte era un bob de fasole, era ascuns in prajitura si cine il gasea mancand partea sa era regele. Regele trebuia sa ofere convivilor inca o prajitura si putea sa-si aleaga regina. Fevele in boabe de fasole au fost inlocuite cu o moneda in argint, iar in 1870 a aparut prima figurina in portelan, inlocuite apoi de figurine in plastic. In ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Cand afara sunt 40 de grade, ai nevoie de o bautura ca gheata. Noi iti recomandam sa incerci o combinatie intre vodka si apa tonica. Ingrediente si cantitati: 40 ml Absolut Vodka Apa tonica Mod de preparare: Amesteca vodka si apa tonica. Nu uita sa pregatesti o cupa cu multe cuburi de gheata!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dupa cum sugereaza si titlul, coktailul "Briza Marii" se potriveste de minune cu serile petrecute pe faleza, sau, de ce nu, pe canapea vizionand filmul "Falci". Pentru prepararea lui raciti bine un pahar gen cupa. Puneti in shaker 45 mililitri de Vodca, 90 mililitri suc prospat de coacaze si 90 de mililitri de suc de grep. Amestecati bine in shaker continutul si treceti-l prin gheata pisata. Se orneaza cu cirese confiate. Se toarna ingredientele intr-un pahar inalt plin cu gheata si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Reteta pentru o tava rotunda de 24 cm inaltime de o palma...poate fi taiat in trei felii si respectiv tava dreptunghiulara 28/38 cm inaltime de 3 degete...poate fi taiat in doua felii 6 oua, 6 linguri zahar, 6 linguri faina cernuta, 10g praf de copt, cacao Incepem prin a separa albusurile de galbenusuri. Albusurile le mixam pana se formeaza o spuma destul de densa, se adauga zaharul treptat mixind in continuare pana se topeste zaharul si se formeaza o spuma lucioasa, tare care nu curge....
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Inca o reteta pentru sarbatori cu multa ciocolata. Aceasta reteta nu poate fi mai simpla de realizat, problema este ca se mananca imediat. Ingrediente - pentru 25-30 truffe : - 200 g ciocolata sparta in bucatele - 15 cl smantana lichida 30%MG (cand utilizati smantana lichida pentru fierbere sau incalzire folositi smantana intreaga, nu cea light sau lejera) - 25 g unt in bucatele - 2 lingurite de cacao Intr-o oala incalziti untul si smantana. Dupa ce s-a topit untul, oala o retrageti de pe foc...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Am vazut pe un blog , ca va fi un ,festival in Arad , unde se va prepara GULAS de mai multe echipe . Si mi-am adus aminte , ca il am in poze , si pot sa expun varianta mea de prepararea a Gulasului. De la bun inceput o spun, ca nu este preparat cu adaosuri de coloranti, nici boia , nici pasta de rosii. Este preparat din carne si legume, dar anumite secrete , care vor fi descrise aici , va ajuta sa primiti dupa prepararea Gulasului o culoare aurie , naturala , cu un gust si miros natural de...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
Ingrediente ( pentru 1 litru de lapte): - 60 g unt - 70 g faina T45 sau faina fluida care evita formarea gogoloaselor - 1 litru de lapte Pen tru a nu face cocoloase este important ca untul+faina-calde si laptele rece sau untul+faina-rece si laptele cald. Puneti laptele le incalzit, dupa ce a dat in clocot, lasati-l sa se raceasca. Acum urmeaza metoda Bernard Loiseau - Nu este nevoie ca untul si faina sa se prajeasca impreuna, il retragem de pe foc,cand formeaza un aluat omogen, lasand sa se...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... jur de o ora. La aceasta baza, veti adauga diverse ingrediente, cum ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 passion fruit pulpa 60 ml takamaka rom alb Busuioc proaspat Menta proaspata 1 lgt zahar 1 lime Apa minerala Gheata Zdrobesti in mojar menta cu busuioc, adaugi zahar, pulpa de p f. Le pui impreuna cu restul ingredientelor (mai putin apa minerala) intr-un pahar de blenduit. Agitam bine. Adauga apa minerala si decoreaza cu menta si busuioc.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... ca ea se afla la baza platoului. Fierb mazarea si morcovii ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... nu stau, se taie la baza putin din coaja. Se curata ... mandarina,cuburile de pepene, vinul, votca si esenta. Se lasa cam ... alb de calitate, 30 ml votca, 5-6 picaturi esenta rom, topping. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... alb de calitate, 30 ml votca, 5-6 picaturi esenta rom, topping Mod ... nu stau, se taie la baza putin din coaja. Se curata ... mandarina,cuburile de pepene, vinul, votca si esenta. Se lasa cam ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... masline sau un dressing pe baza de otet, ulei de masline ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com