Cauta in 29.889 retete
8 cepe, 3-4 cepe, ulei, 2 linguri zeama de lamiie, eventual piper, sare Mod de preparare: Ceapa se curata sub un robinet intr-un curent de apa. In felul acesta se evita lacrimarea ochilor si se ia din usturimea cepei. Se taie felii groase care se sareaza si se rumenesc usor intr-o tigaie cu untdelemn. Cind sunt gata, se toarna in salatiera impreuna cu uleiul in care au fost rumenite, se gusta de sare si se stropesc cu zeama de lamiie. Cine doreste poate presara putin piper negru. Mod de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
un blat de tort(cumparat sau facut in casa), doua budinci de cacao si una de vanilie, ciocolata, biscuiti simpli, zahar Mod de preparare: Se prepara budincile conform indicatiilor de pe plic. Intr-un vas se prepara un sirop din zahar si apa cu care se insiropeaza blatul de tort taiat in prealabil in doua. Tortul se umple cu una din budincile de ciocolata, iar pe deasupra se orneaza in felul urmator: suprafata tortului se imparte in doua jumatati egale: o jumatate se umple cu budinca de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
3 buc. morcov, 1 buc. telina, 2 buc. pastirnac, ceapa, patrunjel, 2 foi varza, 2 buc. praz, 2 1/2 l apa, sare, 200 gr. suc de rosii, 1-2 linguri untdelemn, piper Mod de preparare: Se curata zarzavatul, se spala bine in mai multe ape, apoi se pune la fiert intr-o oala cu apa rece. Dupa ce a inceput sa fiarba, se adauga o parte din sare si se lasa cu un capac deasupra sa clocoteasca mai departe. Cind zarzavatul este foarte bine fiert, se da oala jos de pe foc si se strecoara supa intr-o alta...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente 200 gr branza feta 200 gr sunca presata pui 5 rosii 1 ardei gras o salata 100 gr iaurt zeama de lamaie sare,piper,busuioc Mod de preparare Se rupe salata bucati,se taie rosiile felii,ceapa si ardeiul se taie rondele. Se taie sunca si branza cubulete si se adauga peste salata. Se face un dressing din iaurt,zeama de lamaie,sare,piper,busuioc si se toarna peste salata apoi se poate servi.
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
125 g smochine, 125 g curmale fara simburi, 125 g prune uscate fara simburi, 100 g stafide, zeama de lamiie, 3 linguri nuci macinate, 100 g frisca Mod de preparare: Prunele si smochinele se lasa sa se moaie peste noapte in apa, apoi se dau prin masina de tocat impreuna cu stafidele si curmalele. Se amesteca cu nucile macinate si cu zeama de lamiie. Se pune aceasta compozitie in pahare si se acopera cu un strat de frisca.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... scade tot bulionul. Se umplu borcanele (numai trei sferturi), se acopera ... . Se lasa sa se raceasca borcanele in apa in care au ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Cum abia acum e ora, incepem cu pauza de masa, cred ca am si vagi retete de schela, sa vedem, ca jurnalul e din poze. Ieri a nins, cu scartaietoare, toata casa e un fal fal, o falfaiala, ardeiutul batran, cred ca in varsta ardeilor e centenar, a fost bagat la dilibau, saracul. Desi el inca mai poate, e erect. Monteaza astia la schele de ceva saptamani si nu le mai termina, de dimineata venira unii de la protectia muncii, e ceva moda sa angajezi persoane cu handicap la protectia muncii sau ...
Reţetă de pe aphextwinz.wordpress.com
1 salata verde, 2 rosii, 2 castraveti, 2 oua fierte tari, 200 gr. sunca presata, 2 ardei grasi(unul rosu si unul galben), sare, piper, ulei, otet Mod de preparare: Se spala legumele, se taie fisii salata verde si ardeiul gras, castravetii si rosiile se taie rondele, ouale fierte se taie cubulete, sunca se taie si ea feliute. Se amesteca toate ingredientele, se sareaza, se pipereaza, se adauga dupa gust ulei si otet. Otetul poate fi inlocuit cu zeama de lamiie. Mod de servire Se serveste rece
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 buc. telina, 2 buc. morcovi, 1 buc. pastirnac, 2 buc. mere, 300 gr. maioneza Mod de preparare: Se spala si se curata foarte bine legumele, apoi se dau pe o razatoare mica. La fel se procedeaza cu merele. Se combina cu maioneza, se pun pe platou. Mod de servire Se servesc ca antreu
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... la jumatate. Punem fierbinte in borcanele incalzite si le asezam cu ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
In desertul la pahar, mascarponele si nutella Fac un cuplu ideal, ca pe scena Arsinel si Stela. INGREDIENTE pentru 4 borcane 250 gr de mascarpone 200 gr nutella 8 piscoturi savoiradi 100 ml lapte ingrediente pentru topping 200 gr amestec de fructe de padure (am folosit congelate) 2 linguri de zahar PLAN DE LUCRU desert [&] Post-ul DESERT LA BORCAN CU CREMA NUTELLA SI MASCARPONE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
6 kg gogonele tari 4 cepe uscate potrivite 1 capatana de usturoi 5-6 ardei usturati cruzi 1-2 radacina de hrean 2-3 morcovi 700 gr zahar 3-4 linguri cu sare 1 si 1/2 pliculete conservant 1 litru de otet piper boabe foi de dafin
Reţetă de pe www.retete-mancare.ro
... scot samburii. Se pun in borcane umplandu-se cam 3/4 . Se prepar ... toarn peste prune in borcane. In fiecare borcan se toarn cate ... phrel de alcool. Se acoper borcanele cu celofan dublu, din care ...  ud care s inconjoare strans gura borcanului de 3-4 ori. Se pun in ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... prajit)1/2 ulei (pt deasupra in borcan) 4 kg rosii 3 kg ceapa 1 litru ... gustul fiecaruia. Punem zacusca in borcanele curate si uscate aseazate pe o tava,lasam gol borcanul de un deget si ceva....dupa care ...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
... dupa 1-2 ore. Salata americana de iarna: 1 morcov, 1 felina, 1 sfecla, 1 ridiche neagra ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
1 Martie. Vin zile cu soare multe Este anotimpul deserturilor cu fructe! INGREDIENTE 250 gr de mascarpone 200 ml lapte condensat 200 ml smantana pentru frisca fructe ( 1 banana, 1 kiwi si 250 gr capsuni) 10-11 piscoturi 200 ml lapte optional pentru presarat deasupra cativa fulgi de ciocolata PLAN DE LUCRU desert racoritor cu [&] Post-ul DESERT RACORITOR CU FRUCTE LA BORCAN apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
rosii, castraveti, ardei gras, sunca, ardei iute, branza, oua, masline Mod de preparare: Se curata castravetii, se taie rosiile cuburi, se taie ardei gras. Se pun intr-un bol, deasupra se pune sunca presata, se orneaza cu branza rasa, ou fiert, masline si ardei iute. Mod de servire Se serveste rece
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente necesare Materii prime (cantitate bruta pt. 10 portii) : rosii proaspete 1,500 kg; varza alba 0,350 kg; morcovi 0,350 kg; ulei 0,075 kg; telina frunze 0,025 kg; patrunjel verde 0,025 kg; lamaie 0,100 kg; sare 0,030 kg. Gramaj pt. o portie de produs finit : 150 g. PROCES TEHNOLOGIC Operatii pregatitoare Se aleg rosii mari, se spala, se taie capacul si se scoate miezul cu o lingurita. Morcovii se curata, se spala, se rad fin. Varza se curata, se spala si se taie fasii subtiri. ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Intr-un bol, se toarna otetul, zaharul si sarea, se pun pe foc si se amesteca incontinuu pana ce acestea se dizolva. Se pun in borcane. Apoi se toarna lichidul si se acopera totul cu frunze de telina. - 1 kg ardei iuti, 1 l otet, 1/2 kg zahar, 1 lingura sare grunjoasa, frunze de telina. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ingrediente necesare 1 kg pere, 1 kg zahr, 1 litru ap. Se curc perele de coaj _i samburi _i se pune la foc mic, intr-o cratic cu ap _i zahr. Dup ce incepe s fiarb se d la foc iute _i se las s fiarb pan se leag siropul. Se pune apoi in borcane _i cand se rce_te se leag cu celofan. Va dorim pofta mare Politica de confidentialitate Copyright - https://www.retete-online.com Alte retete online
Reţetă de pe www.retete-online.com