cit se fierberea laptelui condensat
Pagina 5 din 5
... fara ou, da? Pastele se fierb in apa clocotita, calculand 1 litru ... de ulei de masline. Nu fierbem pastele mai mult decat timpul ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... masa, intr-o sosiera. - 4 pastravi de cite 250-300 g fiecare, 500 g cartofi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... aproximativ 1 kg, 2-3 l apa (dupa timpul cit trebuie sa fiarba pasarea), 2-3 catei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 150 g unt, 2 oua, 75 g bulion, cite o legatura patrunjel si marar, 7-8 boabe ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de minute. - 1 aluat, 1 lingura ulei, cite un ardei rosu, galben, verde ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... taie in doua si se fierb 10 minute in apa cu ... mustar. - 750 g cartofi rezistenti la fierbere, sare, 200 g telina, 1 ceapa, 1-2 linguri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu suc de rosii, unt cit un cub, piper, sare, cimbru ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ), 200 g cascaval pentru salata, maioneza (cit credeti), 6-7 masline. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... dublu rafinat de masline, unt (cit o nuca), 1 kg de penne - paste ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se fierbe cu zarzavat;un galbenus fiert, un galbenus crud ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 cutie frisca lichida care se poate fierbe Mod de preparare: Se pune intr-un vas frisca lichida se adauga tableta de basil se lasa sa fiarba 7 min. Sosul se toarna peste paste si se amesteca se lasa sa mai fiarba 2 min. Se toarna intr-un vas uns care este termorezistent deasupra se presara cascavalul ras si se da la cuptor pentru 5 min. Mod de servire Cind se serveste se pot pune frunzulite de basil pentru ornament, miros, gust.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 4 oua, 100 g ciuperci, 100 g ceapa, cite un varf de cutit sau ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... toarna peste laptele care se fierbe, nu toata o data ci incet ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... bors, 4 linguri smintina, 2 buc. oua, cite o legatura mica de leustean, patrunjel ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . - Prune, coarne, cirese sau visine, cite 100 g zahar pentru fiecare kg ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pastravii se curata, se spala, se dau prin faina si se prajesc in jumatate din cantitatea de unt. Se scot pe o farfurie, se sareaza, se pipereaza, se stropesc cu zeama de lamiie, dupa care se toarna peste ei restul de unt topit, fierbinte. - 4 pastravi de cite 250-300 g fiecare, 4 linguri de zeama de lamiie, 150 g unt, 80 g faina, sare, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 50 ml vin, o lingurita rom, cite un varf de cutit condimente ... , tot acoperita; din cind in cind, se adauga cite 2-3 linguri de
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . - Pentru aluat: 1 pachet margarina, drojdie cit o nuca, putina apa, sare,1 ou ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro