Cauta in 21.294 retete
Se incinge uleiul intr-o oala nu foarte mare si se prajeste carnea taiata bucati pana se rumeneste. Se scoate carnea din oala si se lasa deoparte. Se adauga la calit ceapa taiata julien pana se inmoaie dupa care se pune carnea la loc in oala, se adauga si usturoiul strivit sau tocat si se mai prajeste totul timp de 1 minut. Se adauga boiaua, ardeiul gras taiat tot julien, foile de dafin, paharul de vin si 1 pahar de apa. Se fierbe totul sub capac pentru aproximativ 1 ora sau pana este gata...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 kg carne vitel sau miel sau 1 pui, 1-2 cepe, 2 galbenusuri, 2 linguri smantana, patrunjel verde, zeama de lamiie sau otet, sare Mod de preparare: Se taie carnea in bucatele si se fierbe in 2-3 litri de apa, impreuna cu ceapa taiata marunt si sare. Cind carnea este bine fiarta, se bat in supiera galbenusurile cu smantana si se pune ciorba peste ele, putin cite putin, apoi toata amestecand bine. Se presara cu patrunjel tocat fin. Se acreste cu zeama de lamiie...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... la fabricare :D Ingrediente: - carne de vitel (sfatul meu e sa luati pulpa ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... pui sau 1 kg carne de vitel (miel), 1 lamiie, 2 linguri untura sau ... bucatele puiul sau carnea de vitel (miel), se sareaza si se ... sa mai fiarba putin. Acrim ciorba cu zeama de lamiiecit este ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carnita de vitel, 1 kg fasole verde (cea galbena este cea ... stinge focul lasand oala cu ciorba fara capac pana se raceste ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pui sau 1 kg carne vitel sau miel, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa, 250 ... este aproape fiarta, se strecoara ciorba intr-alta oala, unde se ... peste acestea cite putin din ciorba, amestecand-o totodata bine, pana se pune toata ciorba. Mod de servire Se serveste fierbinte cu felii ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
800 gr. carne de vitel (muschi), 3-4 catei de usturoi, frunze de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carne de vitel, 2 oua, o felie franzela, 3 cepe, 3 legaturi de verdeata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg carne de vitel, 1 legatura zarzavat de supa, 1 crenguta de cimbru, 1 lingura faina, 25 g unt, 1 ou, sare Mod de preparare: Se fierbe carnea cu zarzavatul si se strecoara. Zeama se leaga cu faina rumenita usor in unt. Se adauga cimbrul. Se trece de doua ori carnea prin masina; se adauga oul si verdeata si se fac perisoare care se trec prin faina si se toarna in supa. Se lasa sa mai dea citeva clocote, se potriveste de sare si se serveste.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
750 g carne de vitel, 2 litri apa, 1 l bors, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pulpa de vitel, 100 g slanina afumata, 2 capatini usturoi, 4 linguri grasime, ceapa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... un pui sau carne de vitel, morcov, patrunjel, telina (200 g toate ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
burta, aprox 2 kg, preferabil de vitel de casa, (burta de comert ... omogenizeaza. Dupa ce se raceste ciorba, la o temperatura suportabila (nici intr ... ), se amesteca smantana cu ciorba, dar punand ciorba in smantana nu ... ciorbei. Amestecul obtinut se rastoarna in ciorba incet si amestecand in ciorba permanent. Se pune otet dupa gust si 3 capatini de usturoi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... dor de o ciorbita? Va propun o ciorba de vacuta extrem de gustoasa. INGREDIENTE: carne vitel cu os (aprox 1 kg ) 1 telina ... borsul, mai lasam 5-10 min ciorba pe foc si gata. Aveti ... proaspat, daca nu gasiti acriti ciorba cu ce sunteti obisnuiti. A, sa ...
Reţetă de pe bucatariaportocalie.blogspot.com
... picioare de vitel, 2 urechi de porc, 1 picior de porc, 500 gr ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... rece, impreuna cu oasele de vitel si o lingurita rasa de sare ... , dupa dorinta). In lipsa lamiiei, ciorba se poate acri cu sare ... lamiie, otet sau bors. Daca ciorba este prea rara, se pot ... dres. Galustele se pun in ciorba, cind aceasta este complet fiarta ... ml smintina, circa 300 g oase vitel, leustean, patrunjel, telina (frunze). Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 1/2 kg. pulpa de vitel, unt sau untura, sare, piper Mod de preparare: Se pune sare pe pulpa, se tine 1/2 ora sa se patrunda, dupa care se sterge bine cu o cirpa, se pune intr-o tava, se unge cu unt sau untura. Se da la cuptor la foc potrivit 1 1/2 ora . Se unge din cind in cind cu zeama pe care o lasa. Mod de servire Pulpa se taie felii, se serveste cu cartofi sau legume si cu sosul din cratita scurs de grasime si care a mai fiert cu o lingura de apa
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. carne vitel(vrabioara), 3 morcovi, 3 radacini patrunjel, 1 telina mica, o ceapa, 1 lingurita ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ml smantana, circa 300 g oase vitel, leustean, patrunjel, telina (frunze). Mod ... rece, impreuna cu oasele de vitel si o lingurita rasa de sare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... patrunjel, 2 cepe, 1 kg piept de vitel taiat in rulouri mari, 250 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com