Cauta in 21.292 retete
Se fac la gratar - mediu - maruntaiele.Se servesc cu cartofi prajiti dati cu cascaval ras.Un vin negru demisec sa nu lipseasca.Sampania merge si mai bine.Zarea brut este ok
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Se adauga bulionul de rosii, borsul fiert separat (optional), sare si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu mult os de rata, porc sau vita, morcov, patrunjel si ... . Cind toate sunt bine fierte, ciorba se acreste cu suc de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... frigul asta napraznic de afara: ciorba de legume cu sfecla . Nu ... . Ei dar sa revenim la ciorba noastra... Ingrediente: 2-3 cepe 1 legatura de ... -150 gr orez 1/2 litru de bors (este foarte bun si cel ... bine. Spre sfarsit am pus borsul (unii il fierb separat inainte sa-l puna in ciorbe, eu il pun asa crud ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... , 1 os de la carne, 1 litru bors, 3 buc. rosii mici, 1 galbenus, verdeata ... sa fiarba bine. Se toarna borsul fiert separat si strecurat, rosiile ... se pun la fiert in ciorba. Se lasa sa mai dea ... a servi, se scoate osul din ciorba si se drege cu un ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de marime mijlocie, o lingura orez, bors, zeama sau sare de lamiie ... , leustean. Mod de preparare: Pentru o ciorba de 3-4 l, este suficient capul, daca ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mult pe gratar? Ceafa de porc, mititeii si carnatii, clar! Eu ... (nu prea sunt fan porc) dar barbatii din familie o iubesc si ... amestecul. Ingrediente: - 5 felii ceafa de porc - o legatura de patrunjel - 3 linguri tandoori ... si frecam bine ceapa de porc cu ele. O asezam intr-o punga ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... gras, 2 rosii, 150 g sfecla rosie, bors (zeama de castraveti, suc de ... si completind cu apa, daca ciorba este prea deasa. Se acreste ... leustean si telina taiate marunt. Ciorba va avea culoarea roz. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . radacina patrunjel, 1 buc. ceapa, 1 litru bors, o cana bulion, marar, patrunjel verde ... aproape fiert, se pun sarea, borsul fiert separat si strecurat, bulionul ... lasa sa dea totul impreuna citeva clocote, dupa care ciorba e gata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... apa, 1/2 l bors, 300 gr. fasole verde, 1 morcov mic, 1 ceapa, 1 patrunjel mic ... legume si se adauga in ciorba, amestecand cu lingura ca sa ... fasolea este gata. Se adauga borsul si verdeata tocata si se ... clocote Mod de servire Aceasta ciorba se poate servi si rece
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Speli varza in mai multe ape sa se desareze, o storci de apa ,apoi o tai fidelute si o calesti in ulei impreuna cu ceapa taiata marunt.Cand varza este bine patrunsa,adaugi foiile de dafin,cimbrisorul ,mararul uscat ,piperul boabe ,dupa gust,pasta de rosii si o introduci in cuptorsa scada si sa se rumeneasca. Separat am pregatit carnea taiata bugati potrivite codimentata cu sare ,piper si cimbru cand este gata o adaugam peste varza in cuptor . Se serveste cu mamaliguta calda si un ardei iute...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg loboda, 1/2 l bors, zeama sau sare de lamiie sau otet, o ceapa ... si se vor fierbe circa 30 minute. Ciorba se acreste cu bors sau cu alta substanta acra. Se poate ... aspect. Se drege ca si ciorba de salata, apoi se sareaza ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 limbi de porc, 2 cepe, 1 lingura bulion, 1 ceasca vin, 2 linguri ulei, sare, piper, 1/2 kg cartofi Mod de preparare: Se spala limbile si se fierb in clocot 5 minute. Se scot din apa si se curata de pielita. Se inabusa la foc mic, apoi se pun sa fiarba in ulei amestecat cu o ceasca de apa si una de vin, impreuna cu cepele, sare si piper. Din cind in cind se mai toarna putina apa. La sfirsit se pune bulionul si se servesc cu cartofi fierti cu sare.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... preparare: Se taie felii ficatul porcului si se pune in apa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carne de porc, sare, cimbru, o capatana usturoi, 2 cani otet, grasime ... cimbrul. Se sareaza. Carnea de porc se freaca bine cu zeama ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... sau iaurt, 2 linguri de untdelemn, bors, zeama sau sare de lamiie ... carnea; daca fierbe mai mult, ciorba scade). Zarzavatul si ceapa, rase ... fiarba circa 30 minute; apoi, ciorba se acreste dupa gust. Daca s-a acrit cu bors, se lasa sa mai fiarba ... foc, se drege, ca si ciorbele precedente si se sareaza. Pentru ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. crap, 2,5 l apa, 1 litru bors, 1 buc. ceapa, 1 buc. morcov, 1 buc. radacina ... este aproape gata, se adauga borsul fiert separat si leusteanul. In ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... buturele de porc marisoare(peste un kg. fiecare), un pachet de ... , dafin, 300 gr. pulpa de porc sau de vitel. Mod de ... de carne slaba pulpa de porc sau o felie subtire de cotlet ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... loboda, 2-3 legaturi de ceapa verde, 1/2 l bors, patrunjel, leustean, 1 cescuta cu orez ... fierbe mai departe. Se toarna borsul clocotit separat si se lasa ... castron, peste care se toarna borsul sau, dupa gust, in oala ... ulei. La fel se prepara borsul de macris, spanac si de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , o lingura de bulion, o cana de bors, o legatura de marar, patrunjel si ... fiert toate zarzavaturile, se adauga borsul, se mai lasa sa dea ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com