Cauta in 21.292 retete
... . Se acreste, dupa gust, cu bors completând cu apa pâna ... cât de densa se doreste a fi ciorba. Carnea se scoate de pe oase si se adauga în ciorba. Pentru aroma, este indicat tarhonul sau ... dupa gust. Daca se pregateste ciorba în cantitate mai mare, se pun ... în bucati mici si se adauga în ciorba, când toate sunt fierte (se ... se adauga odata cu maruyntaiele. Ciorba se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata ceapa, se taie marunt si se pune la fiert intr-o oala cu 1l de apa. Apoi se curata cartofii, se taie cuburi si se adauga in oala ce fierbe. Urzicile curatate si spalate bine se adauga la restul legumelor. Se fierbe pana ce legumele se inmoaie. Apoi adaugam si orezul si odata cu el si borsul care a fost fiert inainte. Cand e gata si orezul adaugam sare, pasta de tomate, ulei, dam inca un clocot si gata. La final adaugam nitel leustean
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ...Acum, de exemplu, mi-a iesit o ciorba de vitel cu frecatei, o nebunie ... - fasole verde - mazare - ardei gras - bors - 100 gr faina - 1 ou - sare ... mi-au fost suficiente). "Asamblam" ciorba, adica punem si bucatile de carne in ciorba, punem cartoful taiat cubulete mici, punem pasta de ardei si borsul si mai lasam sa fiarba ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Ceapa tocata marunt si morcovul taiat cubulete mici sau dat prin razatoare se calesc pâna se înmoaie putin într-o oala în care ai încins doua linguri cu ulei. Se adauga în oala patru litri de apa, ardeiul, telina si pastârnacul taiate în cubulete. Se lasa la fiert pâna legumele sunt aproape fierte, apoi se adauga cartofii taiati cuburi. Când cartofii sunt aproape fierti se adauga pasta de tomate, sarea si sarea de lamâie, dupa gust. Se mai lasa la fiert câteva minute, apoi se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... condimentele pentru a asezona toba de porc. Zeama nu trebuie sa acopere ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gustul dorit. Condimentez, acresc, cu bors acru din tarate, mai las ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala fasolea,se pune la fiert,la foc incet.Intre timp se prajesc ceapa,ardeiul,morcovul.Cand fasolea e aproape fiarta se adauga prajala si 4 linguri zarzavat pentru ciorba.Se mai fierb vreo 20 minute,se adauga cimbrul,sare dupa gust , leusteanul tocat si se da jos de pe foc.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 2 morcovi, 2 patrunjei, 3-4 cartofi, 2 pastirnaci, 1 litru bors, sare, 1 galbenus, patrunjel verde Mod ... cind zarzavatul este aproape fiert. Borsul se adauga numai dupa ce ... fidea, dupa gust. Se da ciorba la rece si cind s-a racit ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 50 g franzela, 1 ou, 25 g faina, bors, leustean, sare. Mod de preparare ... este bine fiert, se acreste ciorba dupa gust sau cu ce ... ia cu lingurita udata in ciorba o cantitate aproximativ cat o maslina, i se ... si i se da drumul in ciorba care clocoteste. Cind toate perisoarele ... foc mic circa 15 min. Ciorba nu se drege. Pentru aroma ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente: 500 grame carne de porc 300 grame carnati afumati 200 ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... kg ciolan de porc afumat sau de sira spinarii, o ceapa, o lingura ... de ou, otetul si smantana si se toarna peste ciorba fierbinte ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente: carne de porc (eu am folosit cotlet) legume - ceapa/praz ... pus peste ei carnea de porc taiata fasii si am lasat ... tigaie pana cand carnea de porc s-a gatit. Separat, intr-o alta tigaie ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... litri apa, 1 litru bors, 500 gr. carne cu os, 100 gr ... subtiri si cind este gata se toarna in oala cu ciorba. Borsul se fierbe separat, se strecoara si apoi se toarna in ... zeama obtinuta se coloreaza borsul. Se drege borsul cu galbenus de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , cu bors sau alta substanta acra, completind lichidul, ca ciorba sa fie potrivit de deasa ... faina (10 g la litrul de ciorba). Faina se freaca cu 1-2 linguri ... rece si se pune in ciorba sa fiarba citeva clocote. Se ... rece, se dilueaza cu putina ciorba fierbinte si se toarna peste restul de ciorba cu care se amesteca si apoi se sareaza ... putin si se desarta peste...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Cuptorul se preîncalzeste la 180 de grade Celsius. Într-o tigaie antiaderenta încinsa si cu mâner din inox se asaza medalioanele de muschiulet. Se lasa 2 minute pe o parte pâna se dezlipesc singure, dupa care se întorc pe partea cealalta. Dupa doua minute lasate si pe partea cealalta se introduce tigaie la cuptor ca sa se patrunda mai bine carnea. Ciupercile se pun într-o tigaie antiaderenta foarte bine încinsa cu o bucatica de unt si putin ulei de masline, se sareaza si se lasa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... potrivita pentru a da cotletelor de porc o aroma fosrte speciala. Sper ca ... : - 500 gr de cotlet de porc fara os (6 felii) - dulceata de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Ingrediente: 500g carne de porc taiata cuburi 4 morcovi mici intregi 200 ... face minuni cu carnea de porc: devine frageda, usoara si poti ... despre traditionala carne grea de porc (desi ramane la fel de ... pus la rumenit carnea de porc impreuna cu morcovii, ceapa si ... l-am turnat peste carnea de porc si l-am lasat sa fiarba ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... de la bunica: Tochitura din organe de porc si muschiulet de porc pe pat de mamaliguta Ficatul si inima se spala bine ... . La fel si muschiuletul de porc. Se caleste ceapa. Se adauga apoi carnea si organele de porc taiate bucati potrivite. Se adauga ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... : 50 gr ulei carne de porc taiata cubulete 200 gr supa ... Caliti ceapa cu carnea de porc. Cand se rumenesc adaugati boiaua ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... ,cand carnea este fiarta adaugam borsul de tara si acrim cat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro