ciorba de oase afumate cu zdrente de ou
Pagina 5 din 5
... cu sare si piper. Somonul afumat se taie într-o forma rotunda ... . Se asaza o felie de somon afumat în mijlocul farfuriei, peste care se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb pastele si se scurg. Se feliaza somonul, avocado si se amesteca cu pastele. Se condimenteaza cu piper, sare, ulei de masline, iar la final se presara patrunjelul si parmezanul ras.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 macrou afumat, 2 teline mijlocii, 1 morcov, 1 mar, 3 linguri maioneza, un praf de sare, felii de lamaie, frunze de patrunjel Mod de preparare: Macroul afumat, fara oase si fara pielita, se taie marunt; telina, morcovul si marul curatate si date pe razatoarea mica se storc de zeama si se pun intr-un castron. Se amesteca impreuna cu pestele, maioneza si sare. Se orneaza cu felii subtiri de lamaie si patrunjel verde. Mod de servire Se serveste...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg burta, 1 kg oase, 1 telina, 2 morcovi, 1 radacina de pastirnac, 1 legatura de ... mai multe ape burta si oasele. Se freaca cu sare sau ... castronul in care se serveste ciorba, turnind putin cite putin zeama ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de afumatura coplesite de smantana. O ciorba ardeleneasca asadar, prin compozitie si ... mici. Taiati costita de porc afumata (baconul) in cubulete. Cand carnea incepe sa se desprinda de oase adaugati cartofii, zarzavaturile si o lingura ... . Rumeniti bine costita de porc afumata. Adaugati si sotati ceapa pana ... tocat si, optional, chimenul. Lasati ciorba sa dea cateva clocote. Asezonati ......
Reţetă de pe www.cevabun.ro
o cutie sproturi afumate, doua oua fierte tari, un pachet unt (sau 200 gr margarina), o lingurita mustar fin, zeama de lamaie, putina maioneza (una lingura). Mod de preparare: Ingredientele se amesteca bine cu mixerul de taiat. Mod de servire Se pot umple jumatati de ou care se servesc pe frunze de salata sau se pot face sandvisuri
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... amesteca-le bine. Asaza somonul afumat pe un platou mare. Împrastie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taiem somonul fasii. Batem oule cu un praf de sare si un praf de piper. Tocam marunt ceapa si mararul si le adaugam. Spanacul l-am decongelat si apoi l-am adaugat peste oua. Daca folositi spanac proaspat il opariti mai intai. Adaugam si somonul afumat. Omogenizam compozitia si turnam in tava unsa cu unt. Dam la cuptor la foc mediu. Se serveste rece.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taiem somonul fasii. Batem oule cu un praf de sare si un praf de piper. Tocam marunt ceapa si mararul si le adaugam. Spanacul l-am decongelat si apoi l-am adaugat peste oua. Daca folositi spanac proaspat il opariti mai intai. Adaugam si somonul afumat. Omogenizam compozitia si turnam in tava unsa cu unt. Dam la cuptor la foc mediu. Se serveste rece.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se încinge cuptorul. Se scurg boabele de naut si se lasa pe un servetel ca sa absoarba toata apa. Se pun apoi într-un bol, se stropesc cu ulei si condimente, se amesteca bine si se asaza în tava tapetata cu foaie de copt. Se lasa la cuptor 15 minute, dupa care se scot si se amesteca bine. Se mai introduc la cuptor înca 15 minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... o parte din spinarea unei pasari, 2-3 oase de vaca, 1 buc. morcov, 1/2 buc ... de preparare: Se spala bine oasele si se aseaza intr-o oala ... zeama in care au fiert oasele si se sareaza usor. Se ... zeama de lamiie. Cind clocoteste ciorba, se adauga orezul fiert si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Încinge cuptorul la 200 de grade Celsius. Amesteca într-un bol crema de brânza, mararul si usturiul pisat. Stropeste blatul de pizza cu ulei de masline si întinde apoi pe el amestecul de crema de brânza. Pune deasupra feliile de ceapa si mozzarella si coace în cuptor timp de 10 minute sau pâna mozzarella s-a topit Scoate pizza din cuptor si adauga feliile de somon, avocado si frunzele de rucola. Stropeste cu putina zeama de lamâie si serveste sau mai presara o jumatate de cana cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 200 g), o ceapa, 2 rosii, 50 g franzela, 1 ou, 25 g faina, bors, leustean, sare ... se pregatesc perisoarele. Pestele, fara oase prea multe, se curata de ... rezulta se curata de toate oasele si se trece prin masina ... sarea si se amesteca bine. Oasele de peste, capul si pielea ... este bine fiert, se acreste ciorba dupa gust sau cu ce ... ia cu lingurita udata in ciorba o...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ciolan sau carne afumata (cu mai mult os), 1/2 kg fasole verde ... grasime; se adauga cite putina ciorba fierbinte, amestecand bine sa nu ... se adauga in restul de ciorba, se amesteca si se lasa ... rece, se dilueaza cu putina ciorba fierbinte si apoi se amesteca cu restul de ciorba. Nu se mai fierbe. Se sareaza si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Fierbe pastele într-un recipient, iar morcovii în altul. Scurge pastele de apa si lasa-le asa. Mai departe, încalzeste într-o tigaie 3 lingurite de ulei si prajeste în ulei ceapa si usturoiul, taiate marunt, pâna când devin aurii. Adauga ardeiul taiat, cubuletele fierte de morcov si mazarea. Lasa-le pe foc si amesteca energic pâna când constati ca s-au înmuiat. Adauga pestele taiat în cubulete si tine totul pe foc timp de 5 minute, amestecând des. Mai apoi, adauga în tigaie...
Reţetă de pe retete.eva.ro
bagheta, maioneza, unt, mustar, salata verde, otet, untdelemn, ou rascopt, sare, piper Mod de preparare: Se ung felioarele de paine cu un sos maioneza sau cu unt amestecat cu mustar. Se asaza deasupra o foaie de salata verde care a stat in otet si untdelemn, iar deasupra se asaza o felie de ou rascopt, peste care se pune sare si piper.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
supa de carne de vaca sau pasare; Zdrente: 2 oua, 2-3 linguri faina, sare Mod de preparare: Se bat ouale spuma cu furculita, se adauga faina putin cite putin si sarea. Se freaca cu lingura pana cind se obtine o pasta groasa ca o smantana. Se pune la foc supa strecurata intr-o oala curata si cind da primul clocot se toarna pasta putin cite putin, cu ajutorul furculitei. Se acopera oala si se lasa sa dea 2-3 clocote.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 peste afumat (cca 150 g), 2 buc. mere acrisoare, 2 cepe potrivite, 200 gr. maioneza, sare dupa gust Mod de preparare: Se curata de oase si se portioneaza pestele afumat. Merele se curata si se dau pe razatoarea mare. Cepele se taie pestisori. Se pun intr-un castron, se potrivesc de sare si se amesteca cu maioneza. Mod de servire Se serveste pe un platou cu frunze de salata verde
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg carne de vaca, zarzavat de supa, 2 linguri de orez, 1 ou, lamiie, sare Mod de preparare: Se taie carnea in bucatele si se pune la fiert cu 1 1/2 l apa cu sare. Se ia spuma si se adauga zarzavatul de supa intreg. Cind carnea este fiarta, se scoate zarzavatul si se adauga orezul spalat. Dupa ce a fiert orezul, se drege ciorba cu ou batut si zeama de lamiie.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 4-5 catei de usturoi, o felie slanina afumata, 2-3 linguri otet, 1 1/2 l lapte dulce fiert ... necesara pentru a nu se taia ciorba. Mod de servire Se serveste ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com