ciorba de oase afumate cu zdrente de ou
Pagina 3 din 5
Spalam salata, o uscam si o asezam pe un platou. Fierbem cartofii in coaja apoi ii curatam si ii taiem cubulete mici. Fierbem oul, il taiem in sferturi si il asezam peste cartofi. Punem apoi fasii de somon afumat deasupra. Adaugam cateva capere. Asezonam cu sare de mare si piper. Facem apoi un dressing din iaurt, zeama de limeta si marar tocat marunt cu care vom servi salata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pun la fiert pastele în apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet. Uleiul se pune într-o tigaie sa se încinga. Se adauga ceapa taiata marunt si se caleste pâna devine sticloasa. Se adauga smântâna, galbenusul de ou, vinul si putina sare. Se fierbe pâna se înmoaie ceapa si se formeaza un sos. Se amesteca pastele cu sosul si se pun felii de somon. La sfârsit se adauga patrunjelul tocat si parmezanul. Pastele se servesc cu putin piper proaspat macinat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
oase porc, carne tocata porc si vita, ou, ceapa, morcov, telina, patrunjel radacina ... rece si apoi se pun oasele de porc (cu putina carne ... din carnea tocata combinata cu ou, sare, piper, un pic de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ), 2 cepe potrivite, zarzavat conservat ptr. ciorbe, sare, 1/2 litru bors sau zeama de varza, un ciolan afumat de marime potrivita, o legatura marar ... ea marunt si cu ciolanul afumat. Ciolanul poate fi lasat intreg ... se adauga si zarzavatul de ciorba, se mai lasa max. 15 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr spaghetti, 1 ou mic, 100 gr costita afumata (se poate si fara) 200 gr ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de hering afumat, 2 fileuri de scrumbie proaspata (congelata), 1 ou, 2 linguri bune de maioneza, o rosie ... cu felii mici de fileu afumat. Fileurile de peste proaspat se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
250 g carne sau oase de porc afumate, 1/4 kg agrise verzi (necoapte), o ceapa de marime mijlocie ... . Mod de preparare: Carnea sau oasele se pun la fiert cu ... minute. Agrisele vor acri suficient ciorba. Daca este prea acra sau ... , pentru a-i mai reduce din acreala. Ciorba se mai poate lega putin ... rece, care se amesteca in ciorba, lasind sa fiarba citeva clocote ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Spalam bine si rupem frunzele de salata. Fierbem ouale tari iar pestele afumat il alegem de piele si oase. Intr-un castron amestecam toate ingredientele tocate, stropim cu zeama de lamaie, ulei , condimentam si servim. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... minute. Agrisele vor acri suficient ciorba. Daca este prea acra sau ... , pentru a-i mai reduce din acreala. Ciorba se mai poate lega putin ... rece, care se amesteca in ciorba, lasind sa fiarba citeva clocote ... preparate din faina si un ou mai mic sau mai mare ... galuste numai din albusuri. Si ciorba de agrise se poate pregati ... si se adauga asa in ciorba, numai dupa ce a...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierb pastele al dente si se lasa putin la racit. Între timp se lasa la fiert 3-4 minute floretele de broccoli si mazarea congelata, atât cât sa ramâna crocante. Se scurg de apa si se amesteca împreuna cu pastele. Se asezoneaza cu uleiul, condimentele si somonul afumat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... rece si apoi se pun oasele de porc (cu putina carne ... din carnea tocata combinata cu ou, sare, piper, un pic de ... ca atare sau cu smintina. - Oase porc, carne tocata porc si vita, ou, ceapa, morcov, telina, patrunjel radacina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... trecute mi s-a facut pofta de-o ciorba de fasole boabe, dar din ... chiar s-a apropiat de gustul de ciorba de fasole pe care-l mananci ... locante. Ingrediente: - fasole boabe - coaste afumate - kaizer - praz - morcovi - suc de ... inmuiat destul. Separat fierbem coastele afumate si aruncam apa. Adaugam fasolea ... 10 min. Adaugam si coastele afumate, punem borsul, potrivim de sare ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... câteva bucati tari de ou înconjurate de ou înca moale, aproape ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... am scos din congelator niste oase de pui (cele ramase de ... cu carnea si stupoare, acolo nu erau oasele de pui ci oasele de miel ramase de la gyros si pe care am ... , ci faptul ca punga cu oasele de pui nu e de gasit ... ce pot face cu niste oase de miel si 300 gr ... supa de miel. Se pun oasele crapate ca sa expuneti maduva ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune la fiert morcovul, telina, ardeiul si ceapa, taiate toate marunt, sau date prin razatoare. Când apa da în clocot, iar legumele sunt moi, adauga cartofii taiati în cubulete si perisoarele. Înainte sa le pui în ciorba, trece perisoarele prin otet amestecat cu ulei, ca sa nu se desfaca. La final, dupa ce au fiert toate ingredientele, adauga smântâna amestecata cu galbenusul de ou. Dupa ce stingi focul, adauga în ciorba mararul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... : 250 g faina, 125 g unt, 1 galbenus, 1 ou intreg, sare, faina pentru planseta ... forma. Pentru umplutura: 800 g peste afumat dezosat, 1 galbenus, 2 oua intregi, 100 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Salata de icre se face dupa reteta clasica. Pestele afumat se taie fasii sau marunt si se amesteca cu salata. Rosiile se taie in zig-zag si se opresc capacele. Apoi se umplu cu salata si se pun si cateva frunze de patrunjel si marar.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... adauga smintina, galbenusul si carnea afumata, taiata fisiute. Se toarna peste ... cuptor. - 1 kg conopida, 250 g sunca afumata fiarta, 100 g unt, 200 g faina, 200 ml smintina, 1 galbenus de ou, 500 g cascaval ras, sare. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... e doar sa va placa somonul afumat si de acolo... nu aveti ... : - 150 gr file de somon afumat - 1 castravete mare - un borcanel de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Ingrediente: legume de ciorba (orice varietate aveti in casa) carne tocata ... , piper bulion frunze de leustean Ciorba de perisoare este una dintre cele mai satioase ciorbe. Gustul usor acrisor, aroma leusteanului, carnea gustoasa ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com