ciorba de legume acrita cu zer
Pagina 2 din 5
... , pasta de tomate, supa de legume, ardeii si morcovul si lasa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... repede decât celelalte verdeturi. Fierbe legumele si verdeturile chinezesti timp de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata si se spala zarzavaturile bine, apoi se taie dupa preferinta (sub forma de taitei, cuburi sau se dau pe razatoarea mare), ceapa se taie marunt. Se pun la fiert in ordinea timpului de fierbere. Cind zarzavaturile sint suficient de fierte, se adauga smintina batuta cu oul si cu zeama de lamiie. Se serveste fierbinte, cu verdeata tocata fin. - 2 l apa, 1 morcov, 1 telina mica, 1 radacina patrunjel sau pastirnac, 1 ceapa, 2 cartofi, 1 ardei gras, 1 dovlecel, 10-12 pastai de fasole...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si se pune cu polonicul ciorba din oala, putin cate putin ... intr-una, apoi amestecul de ciorba si ou se toarna in ... iaurt (se pot folosi pentru acrit, de asemenea, bors, otet, zeama ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Se pune cite putin din ciorba peste acest sos, amestecind bine ... se varsa in oala de ciorba si se mai lasa la ... de smintina apoi se pune ciorba peste smintina, amestecind bine. - 1 morcov ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Tot zarzavatul se curata si se taie: ceapa se taie marunt, morcovul, patrunjelul si telina in fire subtiri, dovleceii, vinata, cartofii in bucati, rosiile si ardeii in felii. Se recomanda ca rosiile sa se opareasca si sa se curete de pielita. Zarzavatul astfel taiat se sareaza si se inabusa cu unt, afara de cartofi, rosii si ardei. Cind zarzavatul s-a muiat, se adauga cartofii si apa rece si cind este aproape fiert, se adauga o parte din ardei si rosii, iar restul dat prin masina se adauga...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierb maruntaiele si aripile cu zarzavatul si ceapa, taiate marunt. Se spumeaza si se adauga sare. Cand carnea este fiarta, se adauga zeama de varza fiarta separat, patrunjelul si mararul si se lasa sa dea cateva clocote. - 2 l apa, 1 l zeama de varza, maruntaiele si aripile de la o pasare (gaina, curcan, gasca sau amestecate), 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa mare, 1/2 telina, verdeata tocata (patrunjel si marar), sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Zarzavaturile se curata, se spala, se taie fideluta, si se pun la fiert. Fasolea se curata, se spala si se taie subtire, fideluta (oblic pe pastaie). Se adauga la celelalte zarzavaturi si se continua fierberea. Separat se fierb rosiile curatate de coaja. Cind zarzavaturile sint aproape fierte, se adauga orezul spalat si rosiile. Dupa ce si orezul este fiert, se potriveste de sare si piper si se mai da un clocot. Se ia vasul de pe foc, se adauga leusteanul si verdeata tocate. Se serveste cu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierb legumele taiate fideluta intr-un litru de apa cu sare. Dupa ce au fiert, se adauga fie orez, fie paste fainoase. Se acreste cu otet dupa gust si se serveste. - 750 g zarzavat variat, 100 g paste fainoase sau 50 g orez, verdeata si leustean, sare, 1-2 linguri otet. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierbe carnea pe jumatate, se adauga zarzavatul, taiat marunt, zeama de ceapa, se adauga cartoful curatat si taiat cuburi, apoi ardeiul si rosia curatate si taiate felii. Se lasa sa fiarba, se potriveste de sare si cind este gata se amesteca cu zeama acra in care au fiert corcodusele. Se serveste cu iaurt, leustean si patrunjel. - 100 g carne de vitel sau de vaca, 1/2 morcov, 1/2 radacina patrunjel, 1/2 ardei gras, o lingurita zeama de ceapa, 1 rosie (sau o lingura suc de rosii), o canita...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se prajeste zarzavatul foarte fin taiat, in unt, impreuna cu faina. Se stinge cu apa, se adauga fasolea taiata bucati, sarea si se lasa sa fiarba la foc mic pina cind se moaie fasolea. Se adauga rosiile fierte si strecurate si se lasa sa mai fiarba pina cind este complet gata. Se adauga verdeata taiata. Se drege cu smintina. - 2 l apa, 300 g fasole verde, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 kg rosii, 1 lingura unt, 1 lingurita faina, 1/2 pahar smintina, verdeata tocata, sare. Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ingrediente: legume de ciorba (orice varietate aveti in casa) carne tocata amestec porc ... , piper bulion frunze de leustean Ciorba de perisoare este una dintre cele mai satioase ciorbe. Gustul usor acrisor, aroma leusteanului, carnea gustoasa ... mancaruri grase. Incepeti prin a fierbe legumele. Cu 10-15 minute inainte ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... aseaza un pat realizat din legume taiate cubulete sau dupa preferinte ... , ardei gras diferite culori, alte legume dupa preferinte si ce se ... -l de-al doilea strat de legume taiate felii alternand randuri de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... a fost aceasta salata de legume, facuta cu legume crude si fierte ... -am facut. Ingrediente: - amestec pentru ciorba (facut de mine din radacinoase ... preparare: Am pus la scurs legumele tocate. Am pus cartofii, morcovii ... pus mazarea am scurs bine legumele si le-am pus in ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... repede decât celelalte verdeturi. Fierbe legumele si verdeturile chinezesti timp de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... toate ingredientele cu o lingura. Scoate legumele congelate si asteapta pâna se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Legumele se fierb 5 minute in apa usor sarata. Se scurg. Ouale se bat cca.5 minute, se incorporeaza iaurtul, brânza rasa, uleiul. Se omogenizeaza. Se adauga legumele scurse, eventual sare si praful de copt. Faina cernuta se adauga treptat astfel ca aluatul obtinut sa fie asemanator cu cel de chec, dar mai dens. Se coace dupa gust într-o tava de chec sau una întinsa. Se taie rece.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: carne de curcan legume de supa (patrunjel, morcovi, pastarnac etc ... in cand. Intre timp curatati legumele si tocati-le. Gulia o dati ... si in zeama ramasa adaugati legumele si lasati-le sa mai ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... mare sau pepene galben .. Spalati legumele si fructele ,taiati cuburi mai ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... reteta de carne tocata cu legume mexicane. Initial am cochetat cu ... comun cu Mexicul in afara legumelor mexicane si a faptului ca am ... ml apa - 3-4 linguri ulei - 1 kg legume mexicane - sare, piper, nucsoara, condimente ... sa se prajeasca impreuna cu legumele, pana s-a albit putin, apoi am ... jumatate. Intre timp am fiert legumele mexicane in apa cu sare ... procesul de fierbere si ajuta...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com