Cauta in 20.697 retete
... . Se pune cite putin din ciorba peste acest sos, amestecand bine ... se varsa in oala de ciorba si se mai lasa la ... 3 linguri de smantana apoi se pune ciorba peste smantana, amestecand bine ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ceapa le tocam marunt. Punem legumele intr-o oala si completam cu ... foc mic. Cand s-au fiert legumele adaugam borsul si bulionul si ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... , 3 1/2 - 4 l apa, 2 oua Mod de preparare: Ciorba de burta trebuie preparata din ... . Se drege cu ou.Cind ciorba este gata se potriveste dupa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 l apa, 300g fasole,1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 kg rosii, 1 lingura unt, 1 lingurita faina, 1/2 pahar smantana, verdeata tocata, sare Mod de preparare: Se prajeste zarzavatul foarte fin taiat, in unt, impreuna cu faina. Se stinge cu apa, se adauga fasolea taiata bucati, sarea si se lasa sa fiarba la foc mic pana cind se moaie fasolea. Se adauga rosiile fierte si strecurate si se lasa sa mai fiarba pana cind este complet gata. Se adauga verdeata taiata Mod de servire Se drege cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 l apa, 500-600 gr. fasole verde, 1 buc. morcov, 1 buc. radacina patrunjel, 1 buc. telina mica, 1 buc. ceapa, 4-5 buc. rosii, 1 buc. ardei gras, 1 lingura orez, 100 gr. smantana, sare, piper, leustean, verdeata Mod de preparare: Zarzavaturile se curata, se spala, se taie fideluta, si se pun la fiert. Fasolea se curata, se spala si se taie subtire, fideluta (oblic pe pastaie). Se adauga la celelalte zarzavaturi si se continua fierberea. Separat se fierb rosiile curatate de coaja. Cind ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 litri de apa, 1 buc. morcov, 1 buc. telina mica, 1 buc. radacina patrunjel sau pastirnac, 1 buc. ceapa, 2 buc. cartofi, 1 buc. ardei gras, 1 buc. dovlecel, 10-12 pastai de fasole verde, putina mazare, 2-3 foi de varza, 4-5 buc. rosii, 1 buc. sfecla mica, 2-3 linguri smantana, 1 ou, zeama de la 1/2 lamiie, sare, verdeata Mod de preparare: Se curata si se spala zarzavaturile bine, apoi se taie dupa preferinta (sub forma de taitei, cuburi sau se dau pe razatoarea mare), ceapa se taie marunt....
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 l apa, 1 litru zeama de varza, maruntaiele si aripile de la o pasare(gaina, curcan, gisca sau amestecate), 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa mare, 1/2 telina, verdeata tocata (patrunjel si marar), sare Mod de preparare: Se fierb maruntaiele cu zarzavatul si ceapa, taiate marunt. Se spumeaza si se adauga sare. Cind carnea este fiarta, se adauga zeama de varza fiarta separat, patrunjelul si mararul si se lasa sa dea citeva clocote.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg cartofi, 4 cepe, verdeata, rosii, ardei verzi, sare, 1galbenus ou, smantana, zeama de lamiie Mod de preparare: Cartofii curatati si taiati in bucati se pun sa fiarba in apa rece, sare si ceapa taiata marunt. Cind au fiert, se adauga o parte din patrunjelul verde taiat marunt. Se drege cu galbenus de ou, smantana si zeama de lamiie. Vara se adauga rosii si ardei. Inainte de a se servi, se presara cu restul de patrunjel verde taiat marunt.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
100 gr. carne de vitel sau de vaca, 1/2 buc. morcov, 1/2 buc. radacina patrunjel, 1/2 buc. ardei gras, o lingurita zeama de ceapa, 1 buc. rosie (sau o lingura suc de rosii), o canita corcoduse verzi, o lingura de iaurt, sare, leustean, patrunjel Mod de preparare: Se fierbe carnea pe jumatate, se adauga zarzavatul, taiat marunt, zeama de ceapa, se adauga cartoful curatat si taiat cuburi, apoi ardeiul si rosia curatate si taiate felii. Se lasa sa fiarba, se potriveste de sare si cind este gata...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pregatit de multa vreme o ciorba bogata de legume, dulce si aromata ... generale: 1. folositi cat mai multe legume :) 2. puteti acri cu bors; la ... e obiceiul, de aceea prefer si ciorbele cu gustul dulceag de radacinoase ... ingredient esential pentru astfel de ciorbe mi se pare piperul si ... potriveste perfect cu legumele 4. pentru o ciorba de...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
1 morcov, 1 pastirnac, 1 patrunjel. 3 cepe, 4 cartofi, o mina de fasole verde, 4-5 rosii, 2 ardei, 1 dovlecel, 1 vinata, 1/4 varza, 2 linguri unt sau margarina, patrunjel verde, sare Mod de preparare: Tot zarzavatul se curata si se taie: ceapa se taie marunt, morcovul, patrunjelul si telina in fire subtiri, dovleceii, vinata, cartofii in bucati, rosiile si ardeii in felii. Se
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Cartofii curatati si taiati in bucati se pun sa fiarba in apa rece, sare si ceapa taiata marunt. Cind au fiert, se adauga o parte din patrunjelul verde taiat marunt. Se drege cu galbenus de ou, smintina si zeama de lamiie. Vara se adauga rosii si ardei. Inainte de a se servi, se presara cu restul de patrunjel verde taiat marunt. - 1 kg cartofi, 4 cepe, verdeata, rosii, ardei verzi, sare, 1 galbenus, smintina, zeama de lamiie. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata si se spala zarzavaturile bine, apoi se taie dupa preferinta (sub forma de taitei, cuburi sau se dau pe razatoarea mare), ceapa se taie marunt. Se pun la fiert in ordinea timpului de fierbere. Cind zarzavaturile sint suficient de fierte, se adauga smintina batuta cu oul si cu zeama de lamiie. Se serveste fierbinte, cu verdeata tocata fin. - 2 l apa, 1 morcov, 1 telina mica, 1 radacina patrunjel sau pastirnac, 1 ceapa, 2 cartofi, 1 ardei gras, 1 dovlecel, 10-12 pastai de fasole...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si se pune cu polonicul ciorba din oala, putin cate putin ... intr-una, apoi amestecul de ciorba si ou se toarna in ... iaurt (se pot folosi pentru acrit, de asemenea, bors, otet, zeama ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Se pune cite putin din ciorba peste acest sos, amestecind bine ... se varsa in oala de ciorba si se mai lasa la ... de smintina apoi se pune ciorba peste smintina, amestecind bine. - 1 morcov ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Tot zarzavatul se curata si se taie: ceapa se taie marunt, morcovul, patrunjelul si telina in fire subtiri, dovleceii, vinata, cartofii in bucati, rosiile si ardeii in felii. Se recomanda ca rosiile sa se opareasca si sa se curete de pielita. Zarzavatul astfel taiat se sareaza si se inabusa cu unt, afara de cartofi, rosii si ardei. Cind zarzavatul s-a muiat, se adauga cartofii si apa rece si cind este aproape fiert, se adauga o parte din ardei si rosii, iar restul dat prin masina se adauga...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierb maruntaiele si aripile cu zarzavatul si ceapa, taiate marunt. Se spumeaza si se adauga sare. Cand carnea este fiarta, se adauga zeama de varza fiarta separat, patrunjelul si mararul si se lasa sa dea cateva clocote. - 2 l apa, 1 l zeama de varza, maruntaiele si aripile de la o pasare (gaina, curcan, gasca sau amestecate), 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa mare, 1/2 telina, verdeata tocata (patrunjel si marar), sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Zarzavaturile se curata, se spala, se taie fideluta, si se pun la fiert. Fasolea se curata, se spala si se taie subtire, fideluta (oblic pe pastaie). Se adauga la celelalte zarzavaturi si se continua fierberea. Separat se fierb rosiile curatate de coaja. Cind zarzavaturile sint aproape fierte, se adauga orezul spalat si rosiile. Dupa ce si orezul este fiert, se potriveste de sare si piper si se mai da un clocot. Se ia vasul de pe foc, se adauga leusteanul si verdeata tocate. Se serveste cu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierb legumele taiate fideluta intr-un litru de apa cu sare. Dupa ce au fiert, se adauga fie orez, fie paste fainoase. Se acreste cu otet dupa gust si se serveste. - 750 g zarzavat variat, 100 g paste fainoase sau 50 g orez, verdeata si leustean, sare, 1-2 linguri otet. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierbe carnea pe jumatate, se adauga zarzavatul, taiat marunt, zeama de ceapa, se adauga cartoful curatat si taiat cuburi, apoi ardeiul si rosia curatate si taiate felii. Se lasa sa fiarba, se potriveste de sare si cind este gata se amesteca cu zeama acra in care au fiert corcodusele. Se serveste cu iaurt, leustean si patrunjel. - 100 g carne de vitel sau de vaca, 1/2 morcov, 1/2 radacina patrunjel, 1/2 ardei gras, o lingurita zeama de ceapa, 1 rosie (sau o lingura suc de rosii), o canita...
Reţetă de pe www.eculinar.ro