Cauta in 21.294 retete
... -o pe farfurie, alaturi de somonul file si un aranjament dintr-o felie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Uscam bine fileurile de somon cu ajutorul unui servetel si le condimentam cu sare si piper. Le dam apoi prin faina pe ambele parti. Batem ouale cu un praf de sare. Dam fileurile prin compozitia de ou . Le dam apoi prin pane-ul pentru peste (daca nu aveti puteti folosi pesmet ) Prajim bucatile pe ambele parti in uleiul incins pana se rumenesc usor. Apoi scoatem pe servetele pentru a absorbi excesul de ulei. Am servit cu cartofi cu usturoi si cu lamaie
Reţetă de pe retete.eva.ro
cod file, maioneza, lamiie, sare, piper, usturoi, patrunjel, cartofi, morcovi Mod de preparare: Se pune codul file in tava cu unt, zeama de lamiie si piper, dupa care se pune la cuptor. Intr-un vas se pun 200 gr maioneza cu mult usturoi si se freaca cu sare, piper, patrunjel. Se scoate pestele de la cuptor si se adauga sosul peste el. Se adauga patrunjel si lamii felii. Mod de servire Se serveste cu cartofi fierti si morcovi fierti
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de preparare: 20minute Ingrediente: 10 sardine proaspete, rosii, usturoi, rozmarin, sare ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
... Mod de preparare: 1. Bucatile de file se spala, se sterg de ... incins se prajesc bucatile de file pe ambele parti. 6. Cand sunt ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Mod de preparare: 1. Bucatile de file se spala, se sterg de ... incins se prajesc bucatile de file pe ambele parti. 6. Cand sunt ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. file pui, 1/4 kg. cascaval, 200 gr masline, pesmet Mod de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Tai pestele batoane groase de 3-4 cm si lungi de 6-7 cm, le condimentez, le tavalesc prin faina si le prajesc in ulei de masline. Lamaia o razuiesc pe razatoarea mica si pastrez coaja pentru servire. Apoi o storc bine. Cand sunt aproape gata batoanele de peste, torn peste ele sucul de la o jumatate de lamaie si le mai las 2 minute. Intre timp, amestec sucul ramas cu o jumatate de ceasca de apa in care am stins o lingurita rasa de bicarbonat alimentar. Adaug lichidul peste peste si mai las 5...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Condimentam pestele si punem peste el uleiul de masline. eu am folosit ulei de masline cu boabe de piper de la Monini. Rumenim pestele in tigaie si cand este aproape gata stingem cu vin alb, il lasam doar cat sa se vapore alcoolul apoi il scoatem. Incingem untul si stingem cu zeama de portocala. Dam intr-un clocot apoi adaugam smantana cu atentie sa nu se taie. Dam deoparte de pe foc si adaugam caperele, sarea si piperul alb. Asezam pestele pe un platou impreuna cu cateva felii de portocala...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala fileurile de macrou, se pun la scurs, se condimenteaza si se lasa 10-15 minute pentru a-si lua din condimente. Se coc pe o tava sau pe grril ardeiul si rosiile. Se curata legumele de coaja si se se taie cubulete.Se pune apa la fiert, se adauga legumele, piperul, sarea, ardeiul iute taiat rondele, otetul, foile de dafin, doua lingurite de ulei, cimbrul si se lasa la fiert pentru 15 minute si la urma adaugam firele de patrunjel tocat marunt. Fileurile de macrou se dau prin faina pe o...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se usuca fileurile cu un servetel apoi se dau prin faina Se bat galbenusurile,se adauga sarea,piperul si condimentele pentru peste,iar la final se adauga cu albusurile batute spuma. Se trec bucatile de peste prin compozitia de oua si apoi se tavalesc prin pesmet. Se prajesc in ulei incins si apoi se scot pe servetele ca sa absoarba excesul de ulei. Noi am servit cu cartofi nature si sos remoulade.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fileurile se spala,se zvanta apoi se condimenteaza si se sareaza dupa gust . Cartofii curatati se dau prin razatoare apoi se storc bine intre palme,se sareaza un pic. Se trec fileurile de peste prin ou apoi prin faina,din nou prin ou si la urma prin cartofii rasi si storsi de suc Se preseaza bine prin razatura de cartofi apoi se prajesc cate 3-4 minute pe fiecare parte,in ulei incins.Se scot pe servetel absorbant pentru a scapa de surplusul de ulei si se servesc calzi cu suc de lamaie. Pofta...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... lamaie, 600 g file de salau, sare, piper, 600 g rosii, 1 lingura ierburi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pestele se condimenteaza, apoi se aseaza intr-o tava de cuptor. Se adauga mazarea Bonduelle. Morcovul se taie rondele, ceapa la fel, ardeiul gras fasii, iar rosia felii. Toate legumele impreuna cu cateva felii de lamaie, se aseaza in tava, alaturi de peste. Se sareaza, se pipereaza, se mai adauga condimente de peste, dupa preferinte si se stropesc cu ulei, dupa care se da tava la cuptor pentru 20-30 min. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... radauteana si este, oarecum, o ciorba de burta facuta cu piept de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele din conserva se scurge de ulei,apoi se paseaza bine,adaugam untul si zeama de lamaie dupa gust.Potrivim de asemenea de sare si piper.Daca vrem putem sa mai adaugam si o ceapa mica taiata marunt de tot.Eu nu am pus de data asta.Am umplut jumatati de lamaie si sferturi de gogosar cu pasta preparata.Am decorat cu frunze de patrujel,ceapa verde si frunze de lamai.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Asta-i o ciorba atât de simpla încât o poate face si o studenta la ... sferturi de ceas apoi stoarceti în ciorba zeama dintr-o jumatate de lamâie. Stingeti focul si piparati ciorba apoi puneti în ea niscai frunze ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... In sezonul rece, ciorbele, borsurile si supele consistente sunt cea mai ... , dar si supele de toamna . Ciorba de carne (vaca sau pui ... galuste (si carne de pui) Ciorba de la Radauti Bors rusesc ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... miel cu totul diferita de ciorbele traditionale pe care le cunosti ... fiert timp de 2-3 minute. 4. Pune ciorba in bolul din care va ...
Reţetă de pe retete.eva.ro