Cauta in 21.294 retete
Începem prin a curata legumele si de a le taia cubulete, rondele sau rase (în functie de preferinte). În timp ce pregatim legumele, putem pune pieptul de pui taiat cubulete la fiert împreuna cu sarea si piperul. Îl lasam doar 10 minute la fiert dupa care adaugam morcovul si mai lasam înca pe atât pe foc. Adaugam restul legumelor si bulionul, iar în jumatate de ora ciorba ar trebui sa fie gata. Daca va place patrunjelul, nu ezitati sa îl folositi dupa ce ati oprit...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Începe prin a da morcovul si ceapa pe razatoare si pune-le la fiert. Dupa ce apa da în clocot, adauga sare, bulion sau rosiile tocate si lasa-le în continuare pe foc. Nu uita de lingura de orez! Unele persoane pun orezul în compozitia perisoarelor, altele în zeama. În paralel, pregateste compozitia pentru perisoare. Carnea trebuie sa fie tocata marunt, ceapa deasemenea, dupa care sunt amestecate foarte bine. Se adauga sare, piper si cele doua oua pâna devine un amestec omogen....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: legume de ciorba (orice varietate aveti in casa) carne tocata ... , piper bulion frunze de leustean Ciorba de perisoare este una dintre cele mai satioase ciorbe. Gustul usor acrisor, aroma leusteanului, carnea gustoasa ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Ingrediente: 1 tacam de pui 1 ceapa mare 2 morcovi 1 telina 1 pastarnac 1 cana de orez 500 ml bors 1 legatura leustean sare Mod de preparare: Carnea se fierbe separat. Intre timp se curata si se dau legumele pe razatoarea mare si se adauga in zeama cand carnea e pe jumatate fiarta. Se lasa la foc mic cca 15 min, dupa care se adauga orezul. Cand toate au fiert, se pune borsul, leusteanul si se potriveste de sare si se mai lasa la foc mic 5 min. Enjoy!
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... radauteana si este, oarecum, o ciorba de burta facuta cu piept de pui. Din cantitatile de mai jos ies sase ... si taie-le in bucati mari, mai putin ceapa pe care ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... rece. Se adauga zarzavaturile bucati mari, foaia de dafin si piperul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pun copanelele de pui într-un vas si se toarna peste ele sosul de soia si sosul worchester, apoi se baga la frigider timp de doua ore. Dupa ce sunt scoase de la frigider, copanelele sunt puse într-o tava si se toarna peste ele zaharul brun, otetul balsamic si sosul picant. Se mai lasa câteva minute la temperatura camerei, dupa care se toarna si apa peste copanele. Se baga la cuptor, la foc mic, pâna se rumenesc copanelele si se caramelizeaza sosul, iar apoi sunt bune...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune carnea într-o oala cu apa rece si se lasa la fiert o jumatate de ora pâna când începe sa faca spuma. Spuma se aduna de câte ori se formeaza cu ajutorul unei linguri. Dupa ce nu se mai fomeaza spuma deasupra se adauga pe rând ceapa, morcovul si telina, lasându-se legumele la fiert. Apoi se adauga ardeiul si cartofii, urmând ca apoi sa pui bulionul, sarea, piperul negru si putin ulei de masline. Dupa ce mai da un clocot, se stinge focul si se presara leusteanul proaspat tocat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Am fiert carnea de pui in apa cu sare si dupa ce a facut spuma si am curatat-o, am adaugat si legumele tocate marunt, foile de dafin si piper. Inainte de final, am batut 2 galbenusuri si le-am amestecat cu zeama de la o jumatate de lamaie. Am turnat compozitia in ciorbita si am amestecat energic. Am adaugat frunzulite de patrunjel in ciorba, direct in farfurie.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala fasolea,se pune la fiert,la foc incet.Intre timp se prajesc ceapa,ardeiul,morcovul.Cand fasolea e aproape fiarta se adauga prajala si 4 linguri zarzavat pentru ciorba.Se mai fierb vreo 20 minute,se adauga cimbrul,sare dupa gust , leusteanul tocat si se da jos de pe foc.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... (patrunjel, morcovi, pastarnac etc) o gulie mare 1 ceapa patrunjel 3-4 linguri de faina ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... miez tare, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa mare, 1 catel usturoi(facultativ), 1 lingura faina ... , spalata bine si taiata bucati mari. Se lasa sa dea un ... se taie fisii ca taiteii mari, se pune in castron, iar peste ea se toarna ciorba fierbinte. Mod de servire Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... din hârtie. Într-un bol mare pune doua cani si jumatate ... a le încorpora. Pune bucatelele de mar în compozitie si amesteca iar. Cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu siguranta. Ingrediente: - 10-12 copanele de pui - 60g zahar brun ... furculita intra foarte usor in copanele. Noua ne-au placut mult ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... cateva linguri de zeama din ciorba pentru a ajunge la aceeasi temperatura ... taie) si se opreste focul. Ciorba se serveste calda sau rece ... ardei iute. Se poate servi ciorba cu pestele in aceeasi farfurie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fac legumele. Spre sfarsit acrim ciorba cu zeama de la 2 lamai ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se fierb fructele de mare in apa cu putina sare pana ... adauga porumbul, maslinele. Fructele de mare se pot toca (marunti) dar ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Începe prin a curata cartofii de coaja si pune-i la fiert împreuna cu morcovul taiat în 3 l de apa. Cartofii si morcovii se fierb mai greu, asa ca începe cu ei! Dupa vreo 15 min de fierbere, adauga ceapa, fasolea verde si condimenteaza compozitia dupa bunul plac. Adauga putin ulei pentru mai multa savoare. Dupa ce opresti focul, adauga o legatura de patrunjel tocat marunt. În functie de preferinte se poate adauga bors, dar si smântâna. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... In sezonul rece, ciorbele, borsurile si supele consistente sunt cea mai ... . Nu sunt greu de preparat, se pot face in cantitate mai mare, astfel incat le poti avea la indemana doua zile ... , dar si supele de toamna . Ciorba de carne (vaca sau pui ... galuste (si carne de pui) Ciorba de la Radauti Bors rusesc ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 1 morcov mic, 1 patrunjel mic, 1 ceapa mare, 1 mina de fasole verde, 1 sfecla ... legume si se adauga in ciorba. Cind zarzavatul este bine fiert ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com