Cauta in 21.294 retete
... ,cand carnea este fiarta adaugam borsul de tara si acrim cat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Rad sfecla pe razatoarea mare, o dau la fiert in apa rece cu sare si otet.Dupa 15 minute adaug ceapa,morcovul, ardeiul,telina,pastarnacul date pe razatoare sau pe robot. Separat fierb coastele afumate.Trebuie sa fiarba foarte bine,pana se poate dezosa usor.Cand legumele sunt fierte, adaug carnea, condimentez,acresc,mai dau un clocot,adaug patrunjelul. Servim cu smantana.
Reţetă de pe retete.eva.ro
2-3 litri apa, 1 buc. morcov, 1 buc. ceapa, 5 buc. cartofi, marar, patrunjel verde, leustean, 1 litru de bors, sare Mod de preparare: Se pun la fiert intr-o oala apa, morcovul intreg si o ceapa taiata marunt. Cind au inceput sa fiarba, se adauga cartofii curatati si taiati in bucati potrivite. Se pune sare si se presara multa verdeata, marar, patrunjel, leustean, toate taiate marunt. Se adauga borsul fiert separat. Se potriveste de acru si sare.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... iaurt, putin ulei, 1 litru de bors, tarhon si ceapa verde, sare ... vasului. Se acreste ciorba cu borsul fiert separat, se lasa sa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... niste cornulete cu dulceata si untura . Si pentru ca am avut untura de la porcule nost', am zis sa le fac baietilor ... niste cornulete cu dulceata si untura nemaipomenite! Evident ca nu se ... de lapte caldut 4 linguri de untura (in reteta dupa care m-am ... se umfla maiaua. Adaugati sarea, untura si restul de lapte si ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... gr. carne miel, 2 l apa, 1 litru bors, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina, 1 lingura ... zeama. Se adauga orezul spalat, borsul si se lasa sa fiarba ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
o gaina, 1 litru apa, 1 litru bors, verdeata, o legatura loboda, sare, taitei Mod de preparare: Se curata gaina si se pune la fiert cu apa rece fara zarzavat. Dupa ce a fiert, se scoate gaina pe o farfurie si in zeama se pun taiteii sa fiarba. Cind sunt gata se toarna borsul clocotit, gaina taiata bucati, verdeata si loboda taiata. Se lasa sa mai dea un clocot. Acest bors nu se drege.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... apa, 1/2 l bors, 1 ceapa, 1 morcov mic, 1 patrunjel, 2 dovlecei mari, 3-4 rosii, 1 lingurita unt ... ce zarzavatul a fiert, se adauga borsul fiert, dovleceii curatati si taiati ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ml de vin alb, 1/2 l de bors sau 50 ml de otet ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 patrunjel, 1/2 lingurita faina, 2 linguri ulei, bors(dupa gust), patrunjel si marar ... facut din faina si ulei, borsul fiert(cantitatea dupa gust) si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 telina mica, 2-3 linguri de orez, 1 l bors, smantana pentru dres ciorba, 1-2 galbenusuri ... -15 minute. 7. Separat se pune borsul la fiert. 8. Se adauga in oala borsul fiert, leusteanul tocat marunt, sare dupa gust si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... coada de la crap, 2 l apa, 1/2 l bors, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa mare, 1 lingura ... sau alte preparate din peste), borsul fiert separat si sarea. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 os de la carne, 1 litru bors, 3 buc. rosii mici, 1 galbenus, verdeata ... sa fiarba bine. Se toarna borsul fiert separat si strecurat, rosiile ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . radacina patrunjel, 1/2 buc. varza, 3 linguri untura, o lingura faina, 3 linguri bulion, o foaie ... rosii si se subtiaza cu bors (o cana), apoi se toarna in ... razatoarea mare, apoi se lasa borsul sa clocoteasca pana ce carnea ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... conservat ptr. ciorbe, sare, 1/2 litru bors sau zeama de varza, un ... oala in care se prepara borsul se pune la fiert varza ... se acreste dupa gust cu bors( fiert separat in prealabil) sau ... cimbru, care se scoate din bors la sfirsit. Mod de servire ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... litri apa, 1 litru bors, 1 buc. morcov, 1 buc. radacina patrunjel, 1 buc. telina ... sareaza dupa gust. Se adauga borsul fiert separat si se mai ... putin cite putin zeama din bors. Cind s-a subtiat suficient, se toarna peste bors si dupa 5 minute se ia oala de pe foc ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
200 gr. stiuca sau lin, 1/2 buc. ardei gras, 1/4 buc. ceapa rasa, 1/4 l bors, 1 buc. rosie mare, sare, leustean, patrunjel Mod de preparare: Se fierb ceapa, ardeiul si rosia, taiate, in apa cu sare si, cind sunt gata, se adauga pestele, apoi leusteanul, patrunjelul si borsul.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 buc. dovlecei, 1 buc. rosie, 1/4 l bors, marar verde, sare, 2 linguri smantana, o lingurita orez Mod de preparare: Dovleceii, curatati si taiati cuburi, se fierb in apa cu sare, impreuna cu rosia curatata si orezul. Se adauga mararul si borsul. Se drege cu smantana.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... litru apa, 1/2 l bors, 1 buc. ceapa, 1/2 buc. telina, 1/2 buc. morcov, 1/2 buc. radacina ... sunt gata, apoi se adauga borsul clocotit si dupa ce a mai ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... (crap, salau etc.), 1 litru apa, 1/2 l. bors, zarzavat de supa, 1 buc. ceapa ... . Dupa citeva clocote, se adauga borsul clocotit, turnind cite putin pana ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com