cinzano alb serveste
Pagina 4 din 5
Sparanghelul se curata bine si se fierbe in apa cu sare cam 15 minute. Peste felia de prosciuto se pune cate o felie de mozzarella, sparanghelul se condimenteaza cu sare si piper alb si se ruleaza. Se procedeaza la fel cu toate feliile si se aseaza intr-un vas yena. Se presara pe deasupra cu parmezan ras. Se introduce in cuptorul incalzit la foc mediu pentru 5-10 minute (pana se topeste mozzarella). Se serveste cald.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... vas peste care adaugam vinul alb,condimentele,piper,foi de dafin ... patrunda mujdeiul in friptura,se serveste totul caldut alaturi de un pahar de vin alb ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Muschiul se taie felii gorase, pe care le prajim in putin unt topit pina devin aurii. Se scot feliile pe o farfurie, se scurge untul din tigaie. Se pune muschiul inapoi impreuna cu smantana, boabele de piper, sare si se lasa pina se ingroasa sosul. Se serveste cu piure, cartofi natur sau ciuperci. - 500 g muschi de porc sau piept de pui dezosat, 2 linguri unt, 10 boabe de piper verde, 200 ml smantana dulce, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Fileurile de somon se spala si se sterg cu un servet absorbant, apoi se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Intr-o tigaie, se incinge ulei de masline si se prajesc fileurile de somon, la foc potrivit, pe fiecare parte. Separat, se topeste untul intr-o tigaie, se presara faina si se amesteca foarte bine. Se lasa, la foc mic, pina cind devine aurie. Se stinge cu lapte si supa de peste. Se amesteca foarte bine, ca sa nu se formeze cocoloase, apoi se adauga sarea si piperul. La sfirsit de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cuptor. Separat se pregateste sosul alb din faina, unt si lapte ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierb fructele de mare. Intre timp se prepara un sos din unt si faina subtiata cu putina zeama in care fierb midiile si cu laptele. Se adauga galbenusul de ou, sare, iar la sfirsit se adauga o lingura de cascaval ras pe razatoarea mica si patrunjel tocat. - 1 kg fructe de mare, un ou, 25 g unt, o lingura faina, 150 ml lapte, o lingura cascaval ras, o legatura patrunjel tocat, sare Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... jur imprejur se toarna sos alb, amestecat cu ciupercile taiate felii ... pot prepara numai cu sos alb si cascaval. - 6-12 oua, 6 felii ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se lasa perele la inmuiat 24 de ore si se dau prin masina de tocat. Se amesteca cu celelalte ingrediente si se face un aluat gros de 2,5 mm, in forma patrata. Se framanta alunele cu sucul de pere, se pun peste aluatul din pere. Coca se taie in bucati groase de 5 mm si se lasa la uscat. - 100 g pere uscate, 30 g faina, 2 linguri zahar brun, cate un praf de scortisoara sau cuisoare praf, 60 g alune, 30 g suc de pere. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala pestele, se zvanta, se stropeste cu zeama de lamaie si se sareaza. Cateii de usturoi curatati se zdrobesc sau se preseaza si se amesteca cu galbenusurile. Se adauga peste ele mai intai zeama de lamaie (o lingura) si apoi uleiul si se face o maioneza mai putin densa. Se gusta de sare si piper. Se aseaza fileurile intr-o forma termorezistenta, pe un strat de cimbru, patrunjel si foi de dafin, se ung (pe partea superioara) cu maioneza, se presara deasupra stifturile de migdale sau nuci...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Am gasit reteta rulada cu ciuperci.in sos de vin de pus pozele de aici acolo Minun
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Intr-un cazanel smaltuit asezat pe apa calduta (nu fierbinte), serbetul se freaca pina cind se moaie fara sa se topeasca, apoi se ia la o parte, se adauga cacaua neaparat cernuta si siropul de zahar ars.In cazul cind serbetul este de cacao, acesta se amesteca direct cu untul, fara sa se adauge cacao.Serbetul se freaca cu furculita pina cind se moaie bine, sau se bate cu un tel mic; daca este prea tare , se adauga 1-2 lingurite cu apa calda si se freaca bine pina cind capata aspectul unei...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Faina si grasimea se pun intr-un lighean smaltuit de 3 l (in el se va pregati compozitia pina la sfirsit); se infierbinta, un minut, ca sa se omogenizeze cu grasimea, fara sa se rumeneasca, apoi se sting cu laptele fierbinte, adaugat in 2-3 rinduri, amestecind bine de fiecare data, pina se desfac toate cocoloasele formate.Se ia de pe foc si, cind sosul este aproape rece, se pun galbenusurile si brinza rasa.Daca brinza nu a fost suficient de sarata, compozitia se sareaza inainte de a pune ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ulei de masline sare piper alb Se fierbe conopida,in apa ... . Se potriveste de sare si se pune si piperul alb. Se serveste cald ,se orneaza cu 2-3 buchetele de conopida (din cele ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... adauga rosiile, paharelul de vin alb, sare, citeva boabe de piper ... s-a racit, mincarea mai scade. 4 ) Se serveste a doua zi cind sosul e inchegat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de cinci minute. Toarna vinul alb si supa de pui si ... cu marar peste bucatile de piept de pui si serveste fierbinte ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... decupeaza formele de inimioare. Aluatul alb: Se mixeaza albusurile cu zaharul ... . Peste ele se toarna aluatul alb, niveland si scuturand bine tava ... grade, timp de 20-25 minute. Se serveste pudrat cu zahar ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... negru, cimbru uscat si vin alb. Se acopera vasul si se ... cu sare si piper. Se serveste cu patrunjel verde proaspat tocat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sare, 5 g drojdie, 100 ml vin alb. Framantam pana obtinem un aluat ... g miere 10 g stafide, 10 g pesmet (alb) dulce (biscuiti macinati), 125 ml ... macinata, 125 g zahar, 30 g pesmet (alb) dulce 13 g miere, 15 g stafide ... , 22 g nuca macinata, 22 g pesmet (alb) dulce, scortisoara. Curatam merele, le ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... complet absorbit, apoi adauga vinul alb. Micsoreaza flacara si lasa la ... complet absorbit. Adauga sare si piper dupa gust. Se serveste fierbinte ...
Reţetă de pe retete.eva.ro