Cauta in 17.960 retete
... cum scapi legumele pe tine. Serveste-te din micul ghid al ... servit intr-un bol, atunci serveste-te cu o lingurade caviar pe ... -l pe paine cuajutorul cutitului si serveste felia respectiva cu mana. Supa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Un rasfat dulce, un tort alb, "de zapada" :) ...pentru toti iubitorii ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... jur imprejur se toarna sos alb, amestecat cu ciupercile taiate felii ... se rumeneasca. Se pot prepara numai cu sos alb si cascaval ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Reteta de macaroane cu sos alb face parte din categoria "hai ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... grasa (30%) 300 ml vin alb,sec 2 linguri de unt 1/4 lingurita ... 2 linguri patrunjel tocat sare piper alb Preparare: Incingeti cuptorul la 175 ... ciuperci in sos de vin alb se servesc cu diverse garnituri ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
500 gr. cartofi, sare, 1 1/2 linguri cu unt, 1 1/2 linguri faina, 1/2 ceasca lapte, 1/4 ceasca zeama in care au fiert cartofii, 1 galbenus, putin parmezan, putin pesmet Mod de preparare: Se fierb cartofii, dupa ce se curata curatati si se taie in sferturi, in apa sarata. Separat se topeste untul si se amesteca cu faina, fara a se rumeni. Se stinge cu apa de la cartofi, se leaga cu galbenusul si se adauga laptele. Se fierbe pana se ingroasa. Se adauga cartofii, se presara deasupra pesmet si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
O chifla, 50 g sunca afumata, 2 fire patrunjel, 2 fire busuioc, 500 g carne tocata, 5 oua, sare, piper, 2 linguri unt, 100 g morcovi, 150 g varza, 200 g cascaval, 500 ml lapte, suc de lamaie, nucsoara macinata Mod de preparare: Painea muiata se amesteca cu verdeata tocata, carnea si 2 oua. Se condimenteaza cu sare si piper. Se fac chiftelute ce se prajesc. Legumele se toaca mai mare si se oparesc in apa sarata. Cascavalul se rade si se amesteca cu laptele si 3 oua. Se pune sosul pe foc si se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Made by Liana Un desert racoros care nu necesita fierbere sau coacere, un desert potrivit zilelor fierbinti de vara sau si de iarna, de ce nu, da bine cu zapada si cu gerul din ianuarie. Am gasit aceasta reteta in revista Click pentru femei din iunie 2010, dar am "servit-o" la cina surpriza organizata de mine pentru ziua lui Kadia , surioara mea din Elvetia, nascuta pe 28 ianuarie, si din tot meniul pregatit pentru ea, acest desert a fost prima ei alegere. Si cum dorinta ei e porunca pentru...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
Ingrediente: 500 gr cartofi curatati apa sare 50 gr bacon 50 gr unt 2 linguri cu varf faina 50 ml lapte 200 ml smantana pentru gatit piper 100 gr cascaval ras Cartofii curatati si taiati in cuburi se fierb in apa cu sare. Intr-o craticioara se caleste baconul. Untul se topeste si se stinge cu cele doua linguri de faina indoite cu lapte, apoi adaugam smantana pentru gatit si amestecam bine pana devine ca o ciulama, daca se ingroasa prea mult mai picuram lapte. Cand sosul este destul de gros...
Reţetă de pe bunatati-delicatese.blogspot.com
Autor : Cristina P Am inceput sa fac aceasta reteta, schimband si adaugand cateva ingrediente. In final, am obtinut doua sosuri diferite ... Ingrediente : - 1 kg de carne de porc in roti - 3 linguri rase de miere - 3 linguri rase de mustar de Dijon - 3 cepe - 6 0 ml otet de cidru + 210 ml apa sau 250 ml cidru sau vin alb sec - 6 linguri de smantana lichida - 1/2 lingurita de boia - sare dupa gust Preancalziti cuptorul la 180
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Se prepara un sos alb mai gros din faina, unt si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Delicioasa, categoric! Iar imi lasa apa gura Va poftesc la ceva clasic: Prajitura magura. INGREDIENTE pentru blat 8 oua 200 g. de zahar 180 g faina 1 plic praf de copt 40 ml ulei 30 ml apa 1 praf de sare (pentru albusuri) Ingrediente pentru crema 250 ml smantana pentru frisca 250 g ciocolata (am [&] Post-ul PRAJITURA MAGURA CU BLAT ALB SI CREMA DE CIOCOLATA apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Adica un fel de reinterpretare a pastelor-tortellini de data trecuta. Ca de la ele am pornit si m-am inspirat. Deci filosofia e aceeasi! - paste tagliatelle cat pentru doua portii; - o jumatate de piep de pui; - o cutie de ciuperci; - 200g de smantana si - 200g de parmezan. Am tocat puiul in cuburi mici pe care le-am prajit. Am rasturnat si cutia de ciuperci pe care le-am lasat la randul lor sa se inmoaie putin. Apoi am turnat smantana si am amestecat cu parmezanul. E cea mai urata poza pe...
Reţetă de pe spoonschallenge.blogspot.com
... cu Delikat sau Vegeta. Se serveste cu garnitura de cartofi natur ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... marar taiat marunt. La sosul alb se mai pot adauga, imediat ... 10 min, dupa care se serveste. - 20-30 g faina, 30-40 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... peste). Se face un sos alb din unt, faina si lapte ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Painea muiata se amesteca cu verdeata tocata, carnea si 2 oua. Se condimenteaza cu sare si piper. Se fac chiftelute ce se prajesc. Legumele se toaca mai mare si se oparesc in apa sarata. Cascavalul se rade si se amesteca cu laptele si 3 oua. Se pune sosul pe foc si se amesteca incontinuu. Nu se lasa sa fiarba. Se adauga legumele si se condimenteaza cu sare, piper, suc de lamaie si nucsoara. Chiftelutele se servesc cu sosul si cu piure de cartofi. - O chifla, 50 g sunca afumata, 2 fire...
Reţetă de pe www.eculinar.ro