Cauta in 21.308 retete
Încalzeste cuptorul la 175 grade Celsius. Pune blatul de pizza pe o tava de copt unsa cu ulei. Într-un castron se amesteca uleiul de masline cu cel de susan. Unge blatul de pizza cu acest amestec în mod uniform, dupa care adauga pe el frunzele de spanac, brânza rasa si ciupercile. Lasa tava în cuptor aproximativ 8-10 minute sau pâna când brânza s-a topit iar marginile sunt crocante.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pastravul eviscerat se umple cu lamâia taiata felii, dupa care se împacheteaza individual în staniol si se pune la tava. În jumatate de ora ar trebui sa fie gata, asa ca fiti cu ochii pe ceas! Între timp, sparanghelul se trage la tigaie în putin ulei, si se lasa la racit pâna este gata pestele. Se verifica fragezimea carnii cu furculita. Sparanghelul se amesteca cu putin otet si se formeaza un pat pe care ulterior vom pune carnea. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de duminica sau de o cina pur si simplu, important este sa ... ta pentru "CEA MAI APETISANTA CINA". Aici gasiti Regulamentul concursului Tipareste ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Supele, care i-au placut foarte mult lui Cipi :) ... eu, de la caldura de-afara - sa nu le vad :)) ...desi, am gustat de la el si erau extraordinar de bune... cea mai buna mi s-a parut cea de sofran si cea de ciuperci, care parca a fost si mai buna ... Toate au fost supe-crema... Toate se serveau cu crutoane de paine: Pranzul si cina... care cum le-am prins... oricum, aici nu e decat o parte... Foarte, foarte gustoase toate... nu-ti venea sa crezi... :) Aleluia!!!!!...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Cand iei masa cu o persoana pe care nu o cunosti sau pe care doresti sa o impresionezi prin bunele tale maniere, nimic nu este exagerat. Nici macar atentia pe care o acorzi servirii unor lucruri marunte precum mierea, sarea sau piperul.UntulPentru a unge cu unt painea, biscuitii sau prajiturelele, foloseste un cutit si bucatele mici de unt. Sau chiar painea, biscuitii sau prajiturile pot fi portionate in bucati mai mici. Nu pune unt pe legume pentru ca ar insemna sa insulti bucatarul. ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cand iei masa cu o persoana pe care nu o cunosti sau pe care doresti sa o impresionezi prin bunele tale maniere, nimic nu este exagerat. Nici macar atentia pe care o acorzi servirii unor lucruri marunte precum mierea, sarea sau piperul. Untul Pentru a unge cu unt painea, biscuitii sau prajiturelele, foloseste un cutit si bucatele mici de unt. Sau chiar painea, biscuitii sau prajiturile pot fi portionate in bucati mai mici. Nu pune unt pe legume pentru ca ar insemna sa insulti bucatarul. ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Zilele acestea am purtat o discutie foarte interesanta (si edificatoare) despre starea de spirit in blogosfera culinara romaneasca. Concluzia nu a fost foarte pozitiva si cititorii aratau cu degetul catre un soi de mancatorime, invidie si zgarcenie in a linkui sau a recunoaste meritele unui coleg blogger. De aceea m-am gandit ca ar fi o idee sa initiez o mica provocare care sa demonstreze ca exista unitate si in blogosfera culinara romaneasca. Sper sa nu ma insel! :) Pornind cu acest gand si...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Agentia Standout demareaza si in acest an studiul de audienta pentru bloguri si am nevoie de putin ajutor din partea voastra. O sa va rog sa rupeti doar 5 minutele din timpul vostru si sa completati acest chestionar sau dand click pe bannerul verde. Sunt doar cateva intrebari ce ma vor ajuta sa va cunosc mai bine, avand astfel posibilitatea de a-mi "optimiza" postarile astfel incat blogul sa devina din ce in ce mai atractiv pentru voi. Curand voi face cateva schimbari si chiar mi-ar fi de...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
zice vorba ca mai simplu e bun. daca e si mai rapid e si mai bine, mai ales in serile in care ajungi acasa obosit de la serviciu. pentru mine nimic nu e mai simplu decat ceva facut rapid la gratar. daca pana acum nu ti-am spus, iti spun acum: cred ca am o obsesie pentru organe. imi place limba de vita fiarta si apoi trasa in unt la tigaie, sunt mort dupa kokoretsi, as manca de trei ori pe zi lampredoto, imi place ciorba de burta, ficati si inimi de pasare la gratar, creier de porc pe plita...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
Cum ma duceam eu la culcare in seara asta, mi se facu o pofta nebuna de ceva dulce. Tusesc ca un magar si cum am invatat ca tusea si dulcele nu fac casa buna, trebuia sa fie un dulce mai putin dulce. Toate gandurile au zburat unul dupa altul in capsorul meu somnoros, au trecut in revista proviziile si au gasit: banana, biscuiti, nuca de cocos si miere. Asa s-a nascut la mine-n bucatarie o pasta precum cele de bebelusi, pe care eu am mancat-o inainte de culcare dar pun pariu ca-i perfecta...
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
Sefi, dosare, decizii, munca cat cuprinde si prea putine pauze. Se termina ziua si esti epuizat fizic si mental, dar stii ca ai programat ceva ce te va remonta si fugi sa te pregatesti cu nerabdarea copilului care isi asteapta cadoul sub brad. Undeva departe de forfota si zgomotul orasului, undeva unde doar linistea se aude, unde aerul e pur, neimbacsit de fum de tigara ieftina sau gaze de
Reţetă de pe gabrielacara.blogspot.com
... sa folosesti uleiul in post; cine nu tine postul biblic, ca ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... , mai ales ca nu e el cine stie ce gurmand (asta pentru ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Punem feliile de bagheta la prajit (sau le cumparam gata prajite ) , dupa ce s-au prajit le ungem cu o pensula cu putin ulei si asezam deasupra amestecul de rosioare taiate marunt, patrunjel, sare piper.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Pentru foi, pui laptele, uleiul si zaharul intr-un vas pe foc si le lasi sa dea in cateva clocote. Dai sa se racoreasca, dupa care adaugi oul, bicarbonatul stins cu otet si faina.Trebuie sa iasa un aluat elastic,nelipicios. Imparti aluatul in doua parti. 2. Pentru umplutura, cureti dovleacul de coaja, il dai pe razatoarea mare, apoi il pui pe foc cu zaharul si zaharul vanilat pana se inmoaie. Il pui sa se scurga de zeama si sa se raceasca. Adaugi scortisoara, dupa gust, daca iti place. 3....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Daca intentionezi sa iti inviti prietenele la o cafea sau poate la o cina, cel mai nimerit ar fi sa alegi un local cu o atmosfera intima si primitoare, in care sa va simtiti ca acasa.Barul Latino De La Havana este un astfel de loc si, asa cum spune si sloganul sau, "o locatie ceva mai putin pretentioasa".Proprietarii localului, francezii George Genis si Jean-Claude Reus, au reusit ceea ce si-au propus: sa ii creeze reputatia unui local ideal pentu intalnirile informale, intre...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... reteta germana de salata, pentru cina, cand este putin mai racoare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cum mananci fructele? Eticheta la o cina formala merge pana la cel ... fruct. Merele si perele La o cina, para sau parul sunt luate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro