Cauta in 28.552 retete
... si praful de sare. Adaugam iaurtul. Încorparam galbenusurile în spuma obtinuta din ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si pune tava în frigider. Toarna iaurtul într-un bol si adauga ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Se mixeaza zaharul cu ouale, iaurtul si uleiul. Într-un bol ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ca adaugam fructele preferate si iaurt. Începem prin a separa albusurile de ... , frecam galbenusurile cu zaharul vanilinat, iaurtul, praful de sare si uleiul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... branza desarata si maruntita cu iaurtul,ouale batute cu zaharul inainte ... gata cu putina smantana sau iaurt. pofta buna!!! Timp de preparare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... bun. Pentru a prepara sosul de iaurt si usturoi se amesteca toate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Începem prin a amesteca foarte bine iaurtul cu apa. Castravetii se curata de coaja si se rad pe razatoarea mica sau se paseaza cu ajutorul unui blender, dupa care se adauga în iaurt. Usturoiul se piseaza, se adauga uleiul si apoi se pun în supa. Se asezoneaza cu sare, piper si marar si se lasa la rece pentru câteva ore. Când se serveste, se adauga în bol câteva rondele subtiri de castravete si menta pentru decor. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... incorporam cu grija branza si iaurtul. Adaugam esentele si amestecam bine ... ulei, turnam deasupra compozitia de iaurt si branza si asezam ultimele ... aproape gata, adaugam compozitia de iaurt pe care am pastrat-o si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... branza desarata si maruntita cu iaurtul,ouale batute cu zaharul inainte ... gata cu putina smantana sau iaurt. pofta buna!!! Timp de preparare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Nuca se macina putin, apoi desfaci piersica în doua, scoti sâmburele si o tai cubulete. Amesteca piersica cu nuca. Împarte amestecul în doua pahare sau borcane si amesteca iaurtul cu mierea, apoi adauga câte o lingura de ulei de nuca. Toarna crema de iaurt peste piersici si presara deasupra nuca macinata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-o oala se pune la fiert supa (sau apa) si când da în clocot se pune orezul si se lasa si el sa fiarba 20 minute. Intre timp, se amesteca iaurtul, faina si un galbenus. La urma, se pune încet supa amestecând si diluând. Apoi se toarna în supa si se lasa sa fiarba circa 10 minute. Se potrives­te de sare si se serveste cu menta.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... decongeleze,preparati repede umplutura,amestecati iaurtul cu zahar si esenta de ... de oua la cea de iaurt.Amestecati bine, aceasta va fi ... strat va fi cel de iaurt - deci sunt 3 straturi de umplutura ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Castravetii se curata de coaja si se rad sau se taie cubulete. Apoi se zdrobeste usturoiul. Iaurtul de amesteca cu apa sau laptele, iar apoi adaugam usturoiul, castravetele si nuca si continuam pâna obtinem un amestec omogen. Punem uleiul de masline, sare si mararul tocat marunt. Bolul se acopera cu folie alimentara si se da la frigider la racit pentru cel putin o ora înainte de servire. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Curatati castravetii de coaja si începeti sa îi taiati cât puteti de mic, si razatoarea poate fi utila pentru acest preparat. Adaugati sarea si usturoiul si lasati-i la înmuiat vreme de 15 minute! Nu mai aveti altceva de facut decât sa turnati ambele tipuri de iaurt peste compozitie si sa amestecati bine. Este foarte important ca acest preparat sa fie tinut cât mai mult la frigider pentru a avea gustul perfect. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata si se taie castravetii cubulete. Se pun într-un blender castravetii împreuna cu un catel de usturoi, iaurtul, laptele, vinul alb si menta. Se mixeaza pâna se obtine o pasta fina. Se potriveste cu sare si piper, apoi se adauga uleiul de masline, zeama de lamâie si mararul, dupa care se mixeaza din nou. Supa se serveste bine racita, ornata cu marar proaspat si câteva frunze de menta.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ca o compozitie consistenta/Separat amestecati iaurtul cu grisul ,cu coaja de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune o tigaie la foc si unge-o cu ulei de masline, apoi pune ceapa la calit. Adauga usturoiul, ghimbirul si chimenul si mai lasa la foc 1-2 minute. Pune apoi cartofii dulci, morcovul, apa si da focul mare si lasa la fiert. Apoi da focul mai mic si mai lasa 15-20 de minute, pâna se fac legumele. Lasa la racit. Împarte compozitia în doua si pune-o la blender. Pune apoi supa într-o tigaie curata la foc mic si las-o la încalzit. Se serveste cu iaurt si arpangic.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Iaurtul se va pune intr-un vas,adugam pe rand zaharul,uleiul,ouale, faina si praful de copt amestecand bine cu un tel. Vom pune compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si vom da la cuptor 45-50 min la foc mediu.Dupa ce s-a copt scoatem hartia si glazuram cu ciocolata topita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dovleceii se calesc câteva minute cu ceapa, dupa care se lasa la racit. Iaurtul grecesc se amesteca bine cu uleiul de masline, usturoiul zbrobit, coaja si zeama de lamâie, marar tocat marunt, sare si piper. Amestecul cu dovlecei si ceapa se pune în acest sos, se amesteca bine si se mai condimenteza daca este nevoie.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu 7-8 linguri zahar, apoi adaugi iaurtul, scurs in prealabil de zer ...
Reţetă de pe retete.eva.ro