Cauta in 21.294 retete
... momentul prielnic pentru a te apropia mai mult de cei dragi, pentru ... Placinta cu migdale si caise Mai departe, descopera retete de aperitive ... Mingiute umplute cu pui Tarta fina cu legume Retete inedite pentru ... mancaruri delicioase, foarte usor de preparat, urmate apoi de prajituri imbietoare ... retete, perfecte pentru sarbatori de iarna... delicioase. Incearca-le si povesteste ... fost...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... familiei tale. Poate cel mai celebru preparat de patiserie, pizza reuseste ... de vedere: este delicioasa, se prepara usor si rapid, fiind in ... acesteia, uitand insa ca cea mai buna - si sanatoasa!- pizza se prepara doar in bucataria proprie. Daca ... . Pizza este, in general, un preparat hipercaloric, insa, daca o vei pregati ... a renuntat sa consume carne, poti...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... hirtie absorbanta, apoi se presara peste ele patrunjel tocat fin. Se prepara aluatul: se amesteca faina cu untul sau margarina si ... margarina si o captusim cu aluatul preparat. Peste aluat, vom aseza feliile ... . Se taie in 8 portii. Acompaniem preparatul cu o bere rece. - Pentru aluat ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... gust, o legatura patrunjel. Mod de preparare: Gaina se curata, se spala ... zvinte, apoi se ruleaza si se taie in fisii cat mai fine care, apoi se rasfira pentru a se usca. In supa strecurata ... . Mod de servire Supa se serveste cu patrunjel taiat foarte fin
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 buc. vinete, 1 galbenus, 100 ml de ulei, zeama sau sare de lamiie, o ceapa foarte mica Mod de preparare: Se pregateste din galbenus, ulei si zeama de lamiie o maioneza obisnuita. Separat se coc vinetele, se curata si se toaca. Se combina in castronul cu vinete maioneza. Se adauga dupa gust sare si se adauga ceapa data pe razatoarea cea mai fina. Mod de servire Cu aceasta salata se pregatesc rosii umplute sau tartine pe felii de piine proaspata
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... prin prejur garnituri tot de albus, turnate cu un cornet mai fin. Se da iarasi la cuptor, sa se usuce cu incetul ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ulei de masline Mod de preparare: Se fierbe bine limba si ... de servire Se serveste ca aperitiv sau o garnitura mai complexa la preparatele de carne. Maioneza se pune peste salata inainte ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... totul bine. Se serveste ca aperitiv sau o garnitura mai complexa la preparatele de carne. Maioneza se pune peste salata inainte ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se trec capsunile prin sita pina se obtin patru pahare de pulpa. Se amesteca cu 300 g zahar pudra, un pahar de lapte si un albus de ou. Pentru o inghetata mai fina, se inlocuieste laptele cu un pahar de frisca. Se asaza aceasta compozitie in forme si se ingheata. - 300 g zahar pudra, 4 pahare pulpa de fructe, 1 pahar lapte, 1 albus. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
300 g zahar pudra, 4 pahare pulpa de fructe, 1 pahar lapte, 1 albus Mod de preparare: Se trec capsunile prin sita pana se obtin patru pahare de pulpa. Se amesteca cu 300 g zahar pudra, un pahar de lapte si un albus de ou. Pentru o inghetata mai fina, se inlocuieste laptele cu un pahar de frisca. Se asaza aceasta compozitie in forme si se ingheata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... baia de apa impreuna cu untul. Se macina nuca cat mai fin si se incorporeaza in ciocolata topita impreuna cu esenta de ... triunghi, dar cu laturile ceva mai mici, si se aseaza peste ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... apa rece, treptat, potrivind-o de subtire. Pentru cine vrea supa mai fina se poate trece apoi prin sita. Se lasa citeva ore ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... alb, sare, ulei Mod de preparare: Toate legumele se curata si ... apa rece, treptat, potrivind-o de subtire. Pentru cine vrea supa mai fina se poate trece apoi prin sita. Se lasa citeva ore ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... adauga suc de lamiie si sare si se mai fierb putin. Preparatul se serveste ornat cu ceapa calita si cu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pregateste din galbenus, ulei si zeama de lamiie o maioneza obisnuita. Separat se coc vinetele, se curata si se toaca. Se combina in castronul cu vinete maioneza. Se adauga dupa gust sare si se adauga ceapa data pe razatoarea cea mai fina. Cu aceasta salata se pregatesc rosii umplute sau tartine pe felii de piine proaspata. - 2 buc. vinete, 1 galbenus, 100 ml de ulei, zeama sau sare de lamiie, o ceapa foarte mica. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... Cel mai bun suc de portocale se obtine din portocale proaspat ... sa tii cont atunci cand prepari sucul de portocale. Sunt sfaturi ... fantastic si de a caror importanta mai mult ca sigur ca nu ... sau la cald inainte de prepararea sucului. Acest lucru va facilita ... fel, portocalele vor "produce" si mai mult suc. In cazul in ... -le la cuptorul cu microunde. Mai intai, inteapa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
2-3 buc. ridichi de iarna, 4-5 buc. morcovi, 2 linguri otet, 3 linguri de ulei Mod de preparare: Ridichea de iarna si morcovii se curata, se spala si se taie marunt sau se dau pe razatoare. Se pun apoi in salatiera, se presara cu patrunjel verde tocat, se sareaza, se adauga otet si ulei. Se
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... portocala mare, 4 mere mai mici, scortisoara, vanilie, 3 cuisoare, esenta migdale, 150 ... g unt, 1 praf sare Mod de preparare: Se face un sirop din ... la rece (vor capata o culoare mai vie). Se caramelizeaza apoi 6 linguri de zahar intr-o cratita mai mare si se intinde pe peretii ... , inainte sa fie scos din cratita se mai toarna din siropul preparat mai inainte...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 buc. ridiche neagra, 1 buc. telina, 1 buc. morcov mai mare, 1 buc. radacina de patrunjel, 1/2 buc. pastirnac, 1 buc. sfecla rosie, 2 linguri untdelemn, 1 lingura otet, sare Mod de preparare: Se rad toate zarzavaturile pe o razatoare cu gaurile mari. Se adauga sarea, untdelemnul, otetul, se amesteca usor si se lasa 15-20 de minute ca sa intre bine in zarzavat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Sarbatorile de iarna nu ar insemna nimic daca pe masa nu ... gastronomice - trei feluri diferite si inedite de a prepara carnea de porc, mai precis cotletele. Incearca-le si iti garantam ...
Reţetă de pe retete.eva.ro