Cauta in 21.294 retete
Se intampla lucruri suspecte in bucataria mea! Duminica am scos din congelator niste oase de pui (cele ramase de la puiul manastiresc) ca sa fac o supa buna pe ele pentru niste cartofi boulangere. Cand s-a dezgetat, am taiat zarzavatul si urma sa pun puiul la fiert. Doar ca am deschis punga cu carnea si stupoare, acolo nu erau oasele de pui ci oasele de miel ramase de la gyros si pe care am avut inspiratia sa las un pic de carne. Dar nu asta este lucrul suspect, ci faptul ca punga cu oasele...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se caleste ceapa impreuna cu ardeiul gras. Apoi se adauga carnea taiata in cubulete. Se lasa pana cand carnea devine albicioasa. Se pune sare, piper (fiecare dupa cum va place), pasta de rosii amestecata cu un pic de apa. Apoi se adauga apa pana ce se acopera carnea si se lasa la fiert pana ce scade apa si se fierbe carnea (daca nu este fiarta carnea si este nevoie de mai mult timp se mai adauga apa). Castravetii murati (NEAPARAT murati in saramura, NU in otet) se taie feliute si se pun ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
500 g carna tocata de manzat, 400 g paste (de preferat penne), 1-2 cepe ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... comert, 500 g carne vita sau manzat tocata, 2 cepe, 1/2 bucata morcov fiert ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
pulpele din fata si din spate si gitul, 1/2 pahar ulei, 5-6 cepe ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ciocanele de pui, aripile, spate si maruntaie de pui, 2 morcovi, o conserva ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Maruntaiele si partea din spate de la un pui sau carne ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... fierbinte. - 2 ciocanele de pui, aripile, spate si maruntaie de pui, 2 morcovi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... kg. carne de porc - spate, 1 buc. ceapa, 6 buc. cartofi fierti, 6 linguri ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... g carne de miel fara os (spata), 2 cepe, 3 linguri ulei, sare, piper ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ananas. - Un jambon (pulpa din spate intreaga) fara sorici si grasime ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... drept garnitura. - 1 kg carne de manzat, 1 lingura de untura, 4 cepe mijlocii ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Maruntaie si carne din spate, cu mai mult os, de la ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... usturoi, 1 kg carne de porc (spata fara os, cu sorici), sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
500 g carna tocata de manzat, 400 g paste (de preferat penne), 1-2 cepe ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . carne de porc (piept sau spata), 2 linguri de unt netopit, 4 linguri ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se pun la fiert urechile, piciorul, limba, carnea, inima, si slanina cu sorici. Rinichii se fierb separat, deoarece au nevoie de un timp de gatire mult mai scurt. Dupa ce au fiert se maruntesc toate ingredientele. Limba su curata înainte de pielita alba si apoi se taie bucati. În zeama care contine gelatina si va lega toate ingredientele se pun toate condimentele pentru a asezona toba de porc. Zeama nu trebuie sa acopere toate ingredientele taiate, lasându-le sa mai fiarba încet...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de porc - eu am folosit spata (dupa cum am mai zis ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... apropie pe noi, cei din spatele blogurilor. Chiar daca nu se ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... o pot controla! Calculez la nesfarsit spatiul limitat de care dispun in ...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com