Cauta in 29.853 retete
... light, am completat cu putin cascaval si ardei gras si am ... frigider: carnaciori, kaizer, salam picant, cascaval afumat, ceapa, ciuperci bucati, etc ... . Ingrediente:  aluat foietaj 400 g  sunca 150 g  cascaval ras 150 g  ardei gras rosu 1/2 buc. (90 g)  masline negre ... la 200 grade Celsius. Taiati sunca si ardeiul gras cubulete. Taiati ... o furculita. Asezati deasupra bucatele de...
Reţetă de pe gurmandino.ro
Mod de preparare reteta Se curata prazul si se taie in bucati de un deget grosime, se fierb in apa cu sare pana cand sunt moi. Se scurg si se invelesc in feliile de sunca, se asaza una langa alta pe o tava termorezistenta si se stropesc cu sos de cascaval sau cu smantana amestecata cu galbenus. Se presara cascaval deasupra si se dau la cuptor. Va dorim pofta mare
Reţetă de pe www.retete-online.com
Ingrediente Paine cu sunca si cascaval Aluat 220 ml apa calduta ... tava Umplutura 6 felii subtiri sunca 150 cascaval razuit piper Preparare Paine cu sunca si cascaval Puneti ingredinetele de aluat in masina de paine in ... aseaza feliile de sunca deasupra, apoi presaram cascavalul. Putem presara deasupra condimente (piper, oregano, rozmarin ... tava unsa...
Reţetă de pe www.e-retete.ro
Mod de preparare reteta Varza acra, bine stoarsa, se caleste in ulei. Se pune o gramajoara pe fiecare felie de sunca si se ruleaza. Ruladele se asaza una langa alta intr-un vas termorezistent, se stropesc cu smantana si se presara cu cascaval. Se poate aseza piure de cartofi in vas si ruladele puse peste el; in acest caz Se poate servi carnea cu garnitura deodata. Va dorim pofta mare
Reţetă de pe www.retete-online.com
... sare si piper. Feliile de sunca se umplu cu aceasta umplutura ... adauga smantana, se toarna deasupra ruladelor de sunca si se presara cascaval ras. Se da la cuptor pana se topeste cascavalul. Va dorim pofta mare
Reţetă de pe www.retete-online.com
... g macaroane scurte rasucite (cellentani) - 125 g sunca sau kaizer - 130 g branza de burduf - 50 g cascaval - 80 g smantana - 75 ml lapte ... apa cu o lingurita de sare. Sunca se taie feliute si se ... unt. Deasupra se repartizeaza uniform cascavalul ras si patrunjel verde tocat ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... proaspat (5 cm lungime) 1 ceapa mare 200g sunca sau 200g ciuperci 400g cascaval 3 cutii de iaurt natural, ne dulce ... 1 legatura de frunze de patrunjel ulei sare piper oregano cartofi, cascaval, sunca, ceapa, patrunjel, ghimber, sampinioni
Reţetă de pe povestigustoase.com
Mod de preparare reteta Se prepara aluatul in modul descris la rulada cu tocanita. Se incalzeste carnea afumata si tocata, se amesteca cu smantana, se condimenteaza cu piper si se unge aluatul cu aceasta. Se ruleaza, se presara suprafata cu cascaval, iar sosul se serveste separat in cesti. Se serveste cu bautura carbogazoasa. Va dorim pofta mare
Reţetă de pe www.retete-online.com
... 4 portii 1 conopida potrivita 1 broccoli 300 g sunca 200 g smantana 200 n morcovi Mod ... . Se adauga peste aceste legume sunca taiata cubulete, smantana, iar deasupra ... . Se mai poate adauga putin cascaval presarat deasupra sau se poate ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... pachet foi de placinta tip aluat frantuzesc sunca presata 3-4 felii o ceapa, cascaval dat pe razatoare-o cana, un ou, sare ... adauga albusul de ou, sunca tocata marunt, cascavalul si verdeata. Se potriveste de piper si sare ... 6 votes) Aperitive-Melcisori cu sunca si cascaval , 10.0 out of 10 based on 9 ratings (Visited 847 ...
Reţetă de pe www.egospodina.ro
... unt topit si se presara cascaval ras. Va dorim pofta mare
Reţetă de pe www.retete-online.com
... aluat frantuzesc 8 ciuperci potrivite o ceapa, cascaval dat pe razatoare-o cana, un ... raceasca ceapa apoi se adauga albusul de ou, sunca tocata marunt, cascavalul si verdeata. Se potriveste de piper si sare ... ) Aperitive-Melcisori cu ciuperci si cascaval , 10.0 out of 10 based ...
Reţetă de pe www.egospodina.ro
Mod de preparare reteta Conopida desfacuta in buchete se fierbe in apa sarata pana cand se inmoaie, apoi se scurge. Din jumatate din cantitatea de unt si faina se prepara un rantas, se ia de pe foc si se adauga smantana, galbenusul si carnea afumata, taiata fasiute. Se toarna peste conopida asezata intr-un vas termorezistent, se presara deasupra cascavalul ras Se coace bine in cuptor. Va dorim pofta mare
Reţetă de pe www.retete-online.com
... si indulcita si se strecoara. Sunca se taie in felii subtiri ... , totul se acopera cu feliile de sunca ramasa, se presara cu cascaval si se prajeste putin in cuptor ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... si macinata si condimentele. Daca sunca este prea sarata, nu se ... fierbinte si se serveste presarat cu cascaval. Va dorim pofta mare
Reţetă de pe www.retete-online.com
... mere si se acopera cu o felie de sunca. Crema de sub ... bun si picant sandvisului cu sunca. Sandvis cocteil: Sandvisul cocteil se ... unt, cu un cub de cascaval, felia unsa cu unt si ... mere, iar deasupra o bucata de cascaval, felia unsa cu unt condimentat ... punand deasupra un cub de cascaval si o bucata de gogosar, felia ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... a treia se presara doar cu cascaval. Cand ingredientele s-au terminat, se ... si se presara deasupra putin cascaval ras. Se pun in cuptorul ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... cu cele doua feluri de cascaval ras. Se introduce vasul in cuptor pana se topeste cascavalul si se serveste imediat. Broccoli pane ... ; pentru pane: faina, 3 oua, 200 g cascaval ras; pentru prajire, mult ulei ... trec prin faina, apoi prin cascavalul ras, amestecat cu oua si ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Mod de preparare reteta Telina curatata se taie in rondele de 0,5 cm grosime, se fierbe in apa cu sare si putin zahar si se scurge. Carnea si ouale se taie marunt, se adauga patrunjelul tocat, ceapa prajita in ulei si se lipesc rondelele de telina cu aceasta pasta, doua cate doua. Se asaza rondelele lipite pe un vas uns cu unt, una langa alta, se presara cascaval ras si bucati de unt. Se coc in cuptor pana cand cascavalul se topeste, dar nu se prajesc. Va...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Pieptul de pasare se pregateste ca pentru snitel. Se aseaza un baton de cascaval si unul de sunca,de-a lungul feliei de carne. Se ruleaza, se trece prin faina,ou si susan. Se prajeste in ulei incins cam 15 min. - Piept de pui, baton de cascaval, sunca feliata, faina, ou, susan, ulei. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro