Cauta in 16.218 retete
... marunt,se adauga peste rosiile umplute,se completeaza cu apa si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cantitati: 1 kg carne de porc - preferabil, muschi, dar poate fi folosita si pulpa de porc 3 linguri cu faina 3 linguri cu ... de preparare: 1. Taie carnea de porc in fasii, de grosimea unor ... . 5. Serveste degetelele din carne de porc intr-un bol mare, cu ... si carne de vita, preferabil muschi. Pentru a deveni frageda, inainte de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mult pe gratar? Ceafa de porc, mititeii si carnatii, clar! Eu ... (nu prea sunt fan porc) dar barbatii din familie o iubesc si ... amestecul. Ingrediente: - 5 felii ceafa de porc - o legatura de patrunjel - 3 linguri tandoori ... si frecam bine ceapa de porc cu ele. O asezam intr-o punga ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Se fac la gratar - mediu - maruntaiele.Se servesc cu cartofi prajiti dati cu cascaval ras.Un vin negru demisec sa nu lipseasca.Sampania merge si mai bine.Zarea brut este ok
Reţetă de pe retete.eva.ro
Speli varza in mai multe ape sa se desareze, o storci de apa ,apoi o tai fidelute si o calesti in ulei impreuna cu ceapa taiata marunt.Cand varza este bine patrunsa,adaugi foiile de dafin,cimbrisorul ,mararul uscat ,piperul boabe ,dupa gust,pasta de rosii si o introduci in cuptorsa scada si sa se rumeneasca. Separat am pregatit carnea taiata bugati potrivite codimentata cu sare ,piper si cimbru cand este gata o adaugam peste varza in cuptor . Se serveste cu mamaliguta calda si un ardei iute...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul de la 175 de grade Celsius Taie capetele dovleceilor, apoi taie-i pe jumatate. Scoate pulpa si semintele cu o lingura si pune-le într-un bol. Amesteca pulpa de dovlecel cu carnea tocata, usturoiul pisat, pesmetul si parmezanul ras. Umple jumatatile de dovlecel cu amestecul obtinut si asaza-le apoi pe o tava pentru copt. Toarna sosul peste dovlecei si acopera tava cu folie de aluminiu. Coace timp de 45 de minute sau pâna când carnea tocata este facuta. Îndeparteaza...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... vorbesc :D Ingrediente: - carne tocata (amestec porc si vita) - pastrama de pui ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... Se taie carnea de porc si se pune la fiert,dupa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare: Se aleg ardei mari, cat mai rotunzi, de preferinta si verzi si rosii (aveti grija sa nu fie iuti).Se taie cu un cutit in dreptul cotorului si se scot semintele; capacelul se pastreaza, cu tot cu codita, pentru ca se poate acoperi ardeiul cu el, dupa ce se umple, astfel incat sa nu iasa tocatura afara.Se spala ceapa si se taie marunt. Se caleste in ulei incins, se presara sare, piper si se amesteca bine. Se adauga boiaua dulce, se amesteca rapid si se ia de pe foc (daca o ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se portioneaza carnea pentru a fi tocata prin masina de tocat carne, se spala si se toaca prin masina.Se curata 2 capatani de usturoi, se zdrobeste pana obtinem o pasta si se adauga peste compozitie. Adaugam condimentul pentru carnati, cimbrul sfaramat in palma, sarea, boiaua, amestecam, gustam si mai completam cu ce lipseste. Amestecam foarte bine sa se omogenizeze compozitia, pregatim masina de tocat la care atasam dispozitivul pentru carnati de calibru oaie si facem carnatii, avand grija...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se pregateste carnea de porc asezonand-o cu sare,piper,condimentele ,cimbrul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Morcovii se taie felii, cepele se taie în sferturi, ciupercile întregi, iar cateii de usturoi în jumatati si se asaza pe fundul unei tavi potrivite ca adâncime. Carnea se condimenteaza cu sare si piper si alte condimente care va plac si se asaza pe patul de legume. Se adauga apa si vinul în tava apoi se acopera cu folie de aluminiu. Se înteapa folia în câteva locuri cu o scobitoare, pentru a permite aburului sa iasa si se introduce la cuptor la 170 de grade Celsius timp de 90 de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Carnea si costita se spala si se taie bucati. Varza se alege cite una la portie si se curata de cotoare avind grija sa ramina intreaga; se opareste in apa clocotita cu sare si se scurge. Orezul se fierbe pe jumatate in apa clocotita si se raceste. Carnea, costita, ceapa se trece prin masina de tocat. In compozitia obtinuta se adauga sare, piper pisat si orezul. De la fiecare capatina se scoate mijlocul si in locul ramas se pune umplutura. Din aceasta compozitie se umplu capatinile de varza...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: carne de porc taiata cubulete ceapa vin cimbru faina ulei ... - in untura ramasa de la porc - caliti o ceapa. Puneti peste ea ... . Adaugati cimbrul si carnea de porc, lasand sa mai dea o data ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Încinge cuptorul la 80 de grade Celsius. Pune în cuptor, la încalzit, un vas pentru servit, de marime medie. Încinge o tigaie mare la foc mediu. Unge cotletele cu ulei pe fiecare parte si pune-le în tigaie. Lasa-le timp de 5-6 minute, întorcându-le din când în când, sau pâna când sunt facute. Transfera-le în tava încalzita si tine-le la cald în cuptorul preîncalzit. Într-un bol mic, amesteca zaharul brun, sarea, piperul, scortisoara, nucsoara macinata. Adauga untul în...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare: Se aleg ardei mari, cat mai rotunzi, de preferinta si verzi si rosii (aveti grija sa nu fie iuti).Se taie cu un cutit in dreptul cotorului si se scot semintele; capacelul se pastreaza, cu tot cu codita, pentru ca se poate acoperi ardeiul cu el, dupa ce se umple, astfel incat sa nu iasa tocatura afara.Se spala ceapa si se taie marunt. Se caleste in ulei incins, se presara sare, piper si se amesteca bine. Se adauga boiaua dulce, se amesteca rapid si se ia de pe foc (daca o ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in tigaie si se adauga muschiul de vita taiat in fasii ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mai mare. Puneti pulpa de porc dezosata si crestata pe o planseta ... acest amestec peste carnea de porc, pe toate partile, acoperind-o complet ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... " :)), mi-a adus in dar doua carti de gastronomie. Cica nu gatesc ... ... R. mi-a adus in dar doua carti, una din ele fiind "Bucatele noastre" a maestrului Horia Virlan . Cealalta....hmmm...inca nu ... nu!, nu!...toate la momentul respectiv. Mai, fratilor, cartea asta a lui Horia e minunata, retete una si una, bucate alese...intr ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
Se spala carnea, se portioneaza felii subtiri, se condimenteaza, se unge tigaia Delimano cu 1 lingura de ulei si se pune carnea la prajit. Ciupercile se scurg de apa , se pun la calit cu o lingura de ulei. Cand sunt rumenite , se adauga vinul, ceapa taiata fidelute, se calesc impreuna timp de 3 minute si se condimenteaza cu sare , piper si boia de ardei dulce. Cartoful fiert in coaja cu putina sare , se curata si se taie rondele. Se aseaza pe un platou friptura si garnitura de legume. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro