Cauta in 23.622 retete
Pune într-o tigaie ulei de masline la încins. Când e bine încins, adauga usturoiul, chili, caperele si patrunjelul. Lasa câteva minute, pâna încep sa prinda putina culoare. Adauga feliile de hering file în tigaie si lasa pe foc 2 minute. Vor începe sa se desfaca în bucatele, dar nu te îngrijora. Adauga rosiile si stoarce zeama unei lamâi. Transfera pastele fierte direct în tigaie, împreuna cu putina apa în care au fiert. Adauga untul si amesteca totul în tigaie. Asezoneaza cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Vinul este o bautura delicata care trebuie pastrata numai la o anumita temperatura pentru a putea fi apreciata la justa valoare. Vinul are o calitate unica fata de orice alta bautura: gustul sau poate deveni tot mai bun pe masura trecerii timpului. De aceea, poate, are si o "pretentie" unica: aceea de a fi pastrat in anumite conditii. El trebuie tinut la o temperatura constanta, fara sa fie miscat (aceasta regula se aplica mai ales in cazul unui vin vechi). Oricat de tentant ar fi sa expui...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Aripioarele de pui in stil tunisian la gratar sunt o gustare excelenta ... la cuptor. Aripioarele de pui in stil tunisian se servesc fierbinti ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Cine a avut norocul sa-si petreaca macar o vacanta pe plajele thailandeze a avut ocazia sa guste o pulpa de pui marinat a cu mirodenii locale (pe baza de curry rosu) si fripta pe jar de carbune. Dulce-picanta, insinuant aromata, carnea de pui fripta astfel se topeste in gura. Localnicii folosesc pentru frigerea ei un bat de lemn despicat in doua pe lungime, in care prind carnea. Ulterior o servesc cu tot cu acest suport ingenios, care face mancatul pe plaja sau pe strada mult mai usor. [note]...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ulei de cocos, cafea verde, suc de Aloe Vera, sirop de artar, fructe goji, spirulina, chlorella, orz verde, seminte chia, seminte psyllium, clorura de magneziu. Sunt doar cateva produse bio care, integrate in meniu, au puterea de a ne prelungi existenta. Beneficiile aduse pentru organism de aceste produse se pierd, insa, daca nu avem un [&] Post-ul Despre produse bio si un stil de viata sanatos apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Bustrengo este o prajitura delicioasa originara din zona Romagna. - 100 gr. fana de malai - 200 gr. faina obisnuita - 100 gr. firimituri de paine - 200 gr. zahar sau miere - 3 oua - 500 ml lapte - 100 gr. stafide - 100 gr. smochine taiate feliute - coaja de la o lamaie - coaja de la o portocala - 500 gr. mere decojite si taiate feliute - 60 ml ulei de masline - 1 lingurita sare Amestecati cele doua feluri de faina, firimiturile de paine, ouale intregi si uleiul, apoi incorporati laptele. ...
Reţetă de pe seys-kitchen.blogspot.com
... -aliment deosebite, originara din provincia italiana Emilia Romagna. Numita uneori si ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Se amesteca bine ingredientele pentru dressing. Se amesteca ingredientele pentru salata si se stropesc cu dressingul preparat. Se presara arahide prajite si se serveste. Va doresc pofta buna.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de cartofi cu conopida in stil indian, este un preparat simplu ...
Reţetă de pe www.all-food.ro
Lupul de mare ( Pesce lupo, italiana ) este  alaturi de intrega familie ... mare europeni, numiti branzino in italiana  pestele favorit al Italiei si ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... prajit. Preparare cartofi prajiti in stil chinezesc: In primul rand, veti ...
Reţetă de pe www.all-food.ro
Mancarurile din burta de vita sunt relativ rare in Europa si au aparut in locurile care au avut un contact indelungat cu populatiile arabe. Pe langa clasicele tuslama si ciorba de burta , va propunem o reteta inedita, originara din Italia. Trippa alla fiorentina (burta ca in Fiorentina/Florenta) este o mancare savuroasa, de casa, care va fi cu siguranta si pe gustul romanilor. Portii: 6 Timp de preparare: 80 de minute Ingrediente: 1,2 kilograme burta de vita prefiarta 3 morcovi 1 ceapa mare 5...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Germania a dat doua lucruri majore Romaniei: un rege din familia Hohenzollern-Sigmaringen si ou ale ochiuri (ochiurile nemtesti, cum erau cunoscute inca la inceputul secolului XX). Sigur ca proportiile si importanta dintre o familie regala si un mic dejun reprezinta o asociere distorsionata. Dar cei care raman scriu istoria. Iar ochiurile o scriu zi de zi. Cele mai iubite ochiuri nemtesti, chiar de catre germani, sunt Strammer Max, o dovada de clasa prusaca. Chiar daca provenienta saxona a ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... . [/tip] Cotletele de miel in stil mediteraneean se servesc fierbiti, cu ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... soi de tochitura condimentata in stil asiatic, un preparat care aduce ...
Reţetă de pe www.all-food.ro
Thailanda e o tara fascinanta, cu un popor prea amabil pentru lumea asta si cu o bucatarie colorata, vie, plina de savoare. Aromele se revarsa in cascade din orice farfurie, chiar si din cele mai modeste, contrastele dintre dulce si picant, dintre acru si sarat, dintre fierbinte si rece sunt mereu surprinzatoare si adesea greu de inteles pentru un european. Totusi, cu putina deschidere, oricine poate descoperi senzatii ce se misca repede pe scala de la ciudat spre placut, trecand prin ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente 200 gr orez prefiert 1/2 praz 1 ardei gras rosu 1 ardei gras verde sare Mod de preparare Fierbem orezul in apa cu sare sau la steamer. Taiem fideluta ardeiul si prazul (am pus partea de sus a prazului care este ceva mai verde) Dupa ce s-a fiert orezul il scoatem si punem intr-un castron. Adaugam ardeii si prazul cat este inca fierbinte si amestecam bine sa se patrunda aromele. Noi am servit langa aripioare de pui dulci acrisoare , dar se poate consuma si ca atare.
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
500 gr caractita, 4 lingurite ulei de masline, 2 cepe mari, taiate julien, sare, piper, o frunza dafin, 50 ml vin alb sec Mod de preparare: Se taie caracatita in bucati mici. Se caleste in ulei de masline aproximativ 10 minute, amestecand constant. Se adauga ceapa, sarea, dafinul si vinul. Se acopera vasul cu un capac, se lasa 15 minute, amestecand din cind in cind
Reţetă de pe www.retete-bune.com
by Alice albinutza Zau ca n-am idee ce introducere sa fac acestei retete. E perfect de savuroasa, deosebita. E o mancare care se face lent, petreci mult langa oale si tavi, dar rezultatul e : mega-delicios. Te lingi pe degete si mai ceri o portie, iar carnea, oh, da! carnea... se topeste din prima imbucatura. E o mancare pe care merita sa o savurezi in tihna, fara sa ai privitor strambaciosi din nas, din cei care refuza condimentele si mai ales mancarurile ce nu-s sarmale :))) Dar, sa va ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
Încalzeste cuptorul si topeste untul într-o tigaie adânca, în care pui apoi usturoiul, ciupercile si ceapa, taiate marunt. Dupa trei minute, adauga faina si amesteca pâna când sosul de ciuperci se închide la culoare. Toarna încet laptele si amesteca pâna când compozitia devine legata, apoi adauga condimentele. Lasa compozitia deoparte si fierbe foile de lasagna conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi scurge apa. Asezi un strat de sos de ciuperci pe fundul unei tavi...
Reţetă de pe retete.eva.ro