Cauta in 21.294 retete
Intr-o oala se pune la fiert supa (sau apa) si când da în clocot se pune orezul si se lasa si el sa fiarba 20 minute. Intre timp, se amesteca iaurtul, faina si un galbenus. La urma, se pune încet supa amestecând si diluând. Apoi se toarna în supa si se lasa sa fiarba circa 10 minute. Se potrives­te de sare si se serveste cu menta.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Castravetii se curata de coaja si se rad sau se taie cubulete. Apoi se zdrobeste usturoiul. Iaurtul de amesteca cu apa sau laptele, iar apoi adaugam usturoiul, castravetele si nuca si continuam pâna obtinem un amestec omogen. Punem uleiul de masline, sare si mararul tocat marunt. Bolul se acopera cu folie alimentara si se da la frigider la racit pentru cel putin o ora înainte de servire. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Da, stiu, am facut prajitura! Nu va mai mirati atata, ca ... 125 ml ulei 1 pahar de iaurt (de 125 gr) 300 gr ... preparare: Se amesteca ouale intregi, iaurtul, uleiul, zaharul si zaharul vanilat ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... mixerul pentru a amesteca compozitia blatului prajiturii, ci apelam la o spatula sau ... (taiat cubulete micute), 200 g de stafide si esenta de rom dupa ... copt , turnam compozitia pentru blatul prajiturii si incercam sa o nivelam cat ... , va trebui sa lasam blatul prajiturii la racit. Amestecam intr-o cratita ... zaharul in intregime si crema prajiturii incepe sa se ingroase (trebuie ... peste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se amesteca cu ouale, zaharul, stafidele, esenta si coaja de lamaie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Curatati castravetii de coaja si începeti sa îi taiati cât puteti de mic, si razatoarea poate fi utila pentru acest preparat. Adaugati sarea si usturoiul si lasati-i la înmuiat vreme de 15 minute! Nu mai aveti altceva de facut decât sa turnati ambele tipuri de iaurt peste compozitie si sa amestecati bine. Este foarte important ca acest preparat sa fie tinut cât mai mult la frigider pentru a avea gustul perfect. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Orezul se fierbe in apa si sare (o cana de orez cu 2 cani de apa). Stafidele se fierb si ele putin, se dau intr-un clocot. Apoi se scot din apa si se amesteca cu orezul fiert. Se modeleaza niste bilute/bobite si se servesc fie simple, fie ca si garnitura la alte mancaruri.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Punem bucatele mici de rahat, stafide înmuiate în esenta de rom si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... taine ale bucatariei de la bunica. De la ea am inteles ... idei, apelez la caietul cu retete al bunicii. Mancarurile ei simple ... usor de facut, preparatele din caietul buncii au reusita garantata. Secretul aromei din prajiturile bunicii Am sa-ti spun si un secret din bucataria bunicii: cumpara doua batoane de vanilie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata si se taie castravetii cubulete. Se pun într-un blender castravetii împreuna cu un catel de usturoi, iaurtul, laptele, vinul alb si menta. Se mixeaza pâna se obtine o pasta fina. Se potriveste cu sare si piper, apoi se adauga uleiul de masline, zeama de lamâie si mararul, dupa care se mixeaza din nou. Supa se serveste bine racita, ornata cu marar proaspat si câteva frunze de menta.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune o tigaie la foc si unge-o cu ulei de masline, apoi pune ceapa la calit. Adauga usturoiul, ghimbirul si chimenul si mai lasa la foc 1-2 minute. Pune apoi cartofii dulci, morcovul, apa si da focul mare si lasa la fiert. Apoi da focul mai mic si mai lasa 15-20 de minute, pâna se fac legumele. Lasa la racit. Împarte compozitia în doua si pune-o la blender. Pune apoi supa într-o tigaie curata la foc mic si las-o la încalzit. Se serveste cu iaurt si arpangic.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-un bol punem fulgii de ovaz, stafidele si fructele goji. Adaugam margarina sau untul topit si mierea de albine. Amestecam bine compozitia. Asezam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si nivelam. Incingem cuptorul in prealabil si dam la cuptor pentru circa 10-15 minute. Lasam sa se raceasca in tava apoi taiem batoanele cu un cutit foarte bine ascutit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... repede umplutura. Mai intai amestecati iaurtul cu zahar si esenta de ... de oua la cea de iaurt. 4.Amestecati bine, aceasta va fi ... tava, mai puteti adauga optional stafide. 7.Mai puneti 2-3 straturi de foi ... strat va fi cel de iaurt - deci sunt 3 straturi de umplutura ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dovleceii se calesc câteva minute cu ceapa, dupa care se lasa la racit. Iaurtul grecesc se amesteca bine cu uleiul de masline, usturoiul zbrobit, coaja si zeama de lamâie, marar tocat marunt, sare si piper. Amestecul cu dovlecei si ceapa se pune în acest sos, se amesteca bine si se mai condimenteza daca este nevoie.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in care dorinti sa faceti prajitura (eu am ales o forma de ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Se pregateste fiecare foaie ,separat,amestecand ingredientele.Compozitia se coace in tava. Pregatim budinca si o lasam sa se raceasca.O mixam apoi cu margarina.Punem prima foaie cu cacao,crema,foaia cu mac,crema,foaia cu nuca.Deasupra ungem prajitura cu un strat de crema si o decoram cu bombonele sau ciocolata razuita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... compozitia din tava, punem si stafidele si dam tava la cuptorul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ntr-un bol, amesteca bine iaurtul, usturoiul si un praf de ... amesteca bine. Toarna sosul de iaurt peste oua, apoi deasupra amestecul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Da morcovii pe razatoare si apoi amesteca-i cu sucul de portocale si stafidele.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Punem iaurtul intr-un vas . Adaugam apa plata si omogenizam. Castravetii ii curatam de coaja si ii dam pe razatoare apoi ii adaugam in iaurt. Pisam usturoiul , punem peste el uleiul de masline si il adaugam in supa. Dam la frigider pentru cel putin o ora. Punem supa in bol , asezonam cu sare si piper, presaram mararul tocat marunt si adaugam un castravete taiat cubulete. Optional presarati bucatele de nuca. Se serveste rece de la frigider.
Reţetă de pe retete.eva.ro