Cauta in 21.294 retete
... si deasupra intindem umplutura de cacao, rahat si miez de nuci ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se bat albusurile spuma tare, se adauga zaharul in ploaie putin cate putin, galbenusurile, uleiul, praful de copt stins cu zeama de lamaie, esenta. Se pregatesc doua tavi de chec, se tapeteaza cu hartie de copt, punem jumatate de compozitie in forme, in restul compozitiei punem cacao, amestecam usor dupa care punem in tavi in zig-zag. Se da la cuptor pentru 30-40 minute. Se scoate , se tapeteaza cu zahar farin si se feliaza.
Reţetă de pe retete.eva.ro
3 oua, 1 pahar zahar pudra, 250g unt, 300g biscuiti, 50g cacao sau ciocolata rasa. 1 paharel rom, 300g frisca Mod de preparare: Se freaca spuma untul cu zaharul, adaugind cite un ou si romul, apoi cacao sau ciocolata. In crema obtinuta se pun biscuitii rupti in bucatele mici si se amesteca bine. Se asaza compozitia pe o farfurie rotunda, dindu-i cu ajutorul cutitului forma de tort si se pune la gheata Mod de servire Inainte de a fi servit , se imbraca cu...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
3 oua, 125 g unt, 250 g faina, 200 g zahar tos, 100 g cacao, 1 pachet praf copt, 2 g sare, 10 cl lapte, 1 lingura rom, coaja rasa de la o portocala Mod de preparare: Aveti nevoie de un robot la puterea maxima. Se pun, in ordine, oua, zahar, unt, faina, praful de copt si sarea, lapte, cacao, rom, coaja de portocala. Se toarna compozitia intr-o forma de chec care se introduce la cuptor dupa cum urmeaza : 15 minute la 200 grade si 35 minute la 180 grade.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... zahar, 4 linguri rom, 2 oua, 2 linguri cacao, 1/2 lingura esenta de cafea Mod ... cantitatea de zahar, se adauga cacao si esenta de cafea fierbinte ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... faina alba, 5 linguri zahar, 3 linguri cacao, 1 pliculet zahar vanilat, 1 ceasca lapte ... 2 linguri zahar, se adauga 3 linguri cacao -s e freaca in continuare-se adauga ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
7-8 piersici mari, 1 pahar lapte, 1 lingurita gris, 1 lingura cacao, 4 linguri zahar pentru compot, frisca, 4-5 linguri zahar pentru crema Mod de preparare: Se fierbe un compot din piersici cu 2-3 linguri de apa si zahar. Se prepara crema de cacao: se fierbe laptele cu grisul, zaharul si cacaua pana se ingroasa. Se amesteca mereu pana se raceste, se adauga usor frisca. Se pune in paharele de servit un strat de compot, iar deasupra crema de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... faina, 5 oua, 1 praf vanilie, 1 lingura cacao, unt si faina pentru forma ... amesteca bine cu o lingura de cacao. In forma de chec unsa ... pune jumatate din compozitia fara cacao, peste ea se intinde in lung compozitia cu cacao (astfel ca sa se obtina o dunga pe ... toarna restul din compozitia fara cacao. Se coace la inceput la ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... copt, 20 ml lapte, 30 g cacao, 700 g compot visine. Mod de ... 2 parti. Jumatate se amesteca cu cacao si cealalta parte se amesteca ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Albusurile impreuna cu apa se bat bine, se adauga zaharul si se bate bezeaua pana se topeste zaharul. Adaugam uleiul si galbenusurile.Incorporam in amestec amestecand usor apoi si cacaua,faina si praful de copt.se imparte in doua si se pune in doua tavi de chec cu fund curbat tapetate cu hartie de copt. Se coc la foc mic 35 min. Se rastoarna,se indeparateaza hartia si se lasa sa se racesca blaturile. Crema: Frisca se bate bine. Gelatina se hidrateaza in 3-4 linguri de apa apoi se topeste pe...
Reţetă de pe retete.eva.ro
70 gr cacao, 100 gr zahar, 4 oua, 400 gr frisca Mod de preparare: Se fierbe la foc foarte mic cacao cu zaharul si putina apa. Se lasa sa se raceasca, apoi se freaca galbenusurile batute separat, iar apoi frisca. Se toarna in casetele de gheata de la frigider si se pun la inghetat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... rece, 2 linguri zahar, 50 gr. cacao, 100 gr. frisca sau gem ... de o parte si se pune cacao amestecand mereu. Se toarna in ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... umplutura: nuca se amesteca cu cacaoa si cu vreo 3 linguri de ... spuma. apoi se adauga uniform cacaoa, nuca si stafidele. Se ruleaza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
7 oua, 3 linguri pline de cacao, 100 gr. nuci, 30 gr. unt,
Reţetă de pe www.retete-bune.com
doua oua, 7 linguri zahar, 100 gr. cacao Mod de preparare: Se amesteca ouale cu zaharul si cu cacao si se pun la bain marie. Se amesteca in permanenta pana se omogenizeaza. Se lasa la racit si poate fi folosita la torturi si prajituri.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 275 gr. zahar pudra, 2 linguri cacao, 300 gr. faina, 1 plic praf ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
SE FREACA GALBENUSURILE CU ZAHARUL PINA SE OBTINE O CREMA,APOI ADAUGAM FAINA,,ZAHARUL VANILAT,CACAUA,SI COAJA DE LAMAIE.SE BAT ALBUSURILE SPUMA SI SE ADAUGA PESTE COMPOZITIA DE MAI SUS,AMESTECAND DE JOS IN SUS.SE UNGE TAVA SPECIALA IN FORMA DE INIMA, CU MARGARINA,PUNEM COMPOZITIA,SI DAM LA CUPTOR MIC,25 MINUTE.DUPA CE S-A COPT LASAM LA RACIT SI DAM CU ZAHAR PUDRA
Reţetă de pe retete.eva.ro
400 gr. biscuiti cu cacao, 150 gr. ciocolata, 80 gr. zahar pudra, 4 oua, 1/4 kg. frisca, rom Mod de preparare: Se inmoaie ciocolata in foarte putina apa calduta. Se adauga galbenusurile, zaharul si albusurile batute spuma. Intre doua straturi de biscuiti se stropeste cu rom, se pune crema spuma obtinuta. Se tine la rece 1-2 ore si se serveste cu frisca deasupra.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Cuptorul se preîncalzeste la 190 de grade Celsius. Formele pentru briose se ung cu putin ulei. Se pun într-un bol untul, zaharul sau magiunul si oul, amestecându-le putin cu o lingura de lemn. Apoi se încorporeaza faina si se amesteca bine, înainte de a pune cacaua pudra. La final se adauga laptele, iar cu o lingura se pune câte putin din compozitie în fiecare forma pentru briose. Optional, se poate pune deasupra câte o bucatica de ciocolata neagra. Se introduce tava la cuptorul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... : 200 ml. lapte, 50 gr. cacao, 5 linguri de zahar, 400-500 gr. biscuiti cu cacao. Pentru crema: un pachet de unt, 100 ... fierbe laptele cu zaharul si cacaoa pana dau in clocot. Se ... intinde crema peste foaia de cacao, apoi se ruleaza cu grija ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com