Cauta in 21.294 retete
Fierbem cartofii in coaja apoi ii curatam si ii taiem cuburi. Fierbem ouale, le curatam si le taiem in sferturi. Rosiile si castravetii ii taiem felii. Ceapa rosie se taie fideluta.Salata o rupem cu mana. Adaugam maslinele si bucatile de ton. Facem un dressing din ulei de masline, otet din vin, sare si piper si asezonam salata. In mod normal salata nicoise contine si ansoa si fasole verde, noua insa nu ne plac nici una nici alta asa ca am renuntat la ele.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala fileul de peste, se scoate pielea, se taie bucati medii si se aranjeaza intr-o tava de cuptor.Se sareaza si pipereaza dupa gust.Se ung bucatile de peste cu maioneza.Se taie ceapa fideluta si se pune peste maioneza.Peste ceapa se rade cascavalul si se pune tava la cuptor 30-40 de minute.Cand se rumeneste, pestele se scoate din cuptor.Se serveste stropit cu suc de lamaie, cu mamaliguta si mujdei de usturoi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
simplu, rapid, nu necesita mare pregatire inaintea sau in timpul pregatirii...ce ne trebuie: sare grunjoasa 1 pui intreg sarea o presaram in tava despicam puiul pe burta, daca e mai grasut facem cateva despicaturi pe piept il asezam comod pe patul de sare, il acoperim cu bucatele de usturoi, il pudram cu piper si-l dam la caldurica 200grade timp de 50 de minute... si gata!
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... le lasam deoparte Taiem ceapa fideluta si ardeii cubulete si ii ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... , piperam peste tot inclusiv in burta. Dam cu ulei de masline ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... s-a uitat in oglinda sa verifice burta, celulita, cariile, punctele negre, firele ...
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
Cureti pestele de solzi si mate,il speli bine,il usuci cu un prosop,Il sarezi si il lasi de-o parte.Legumele le cureti ,le speli si le toci fideluta.Asezi legumele taiate intr-o tava ,pui pestele si il acoperi cu restul de legume ramase,feli de lamaie si ulei,dupa care bagi tava la cuptor pentru o jumatate de ora,intorci pestele pe cealalta parte si adaugi si pasta de tonate,il mai ti inca o jumatate de ora la cuptor.Se serveste cald,dar e foarte bun si rece.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se curata si se toaca fideluta. Se ia o tava incapatoare, se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 1 capia rosu tocat sau taiat fideluta 1 albitura rasa prin razatoarea mare ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... mondila la prepararea ciorbei de burta, record ce va fi omologat de Cartea Recordurilor. Ciorba de burta record va fi pregatita joi ... fi folosite: 420 kilograme de burta de vita, 150 kilograme de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... se incinga. Taiem pestii pe burta, scoatem intestinele, branhiile ,ii spalam ... iar lamaia felii.Introducem in burtile pestilor cate doua cubulete de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... manance in continuare sanatos, ramanan fideli regimului de viata cu care ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si le speli.Toci ceapa fideluta,morcovul si ardeiul rondele,rosia ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... dafin -ulei Se taie varza fideluta, se stoarce bine de zeama ...
Reţetă de pe bucatariacameliei.blogspot.com
... ca memoria nu-i asa de fidela precum imi place sa cred ...
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
Taiem somonul marinat fasii. Desfacem portocala, indepartam pielita alba si o taiem bucati mici. Rupem salata bucati. Le punem intr-un bol si adaugam samburii de rodie si porumbul. Taiem ceapa rosie fideluta si o punem in bol. Punem zeama de limeta, zeama de portocala si uleiul de masline si amestecam usor. Pentru a-i da o nota mai festiva am ales o prezentare minimalista. Am asezat in niste vase mici cate doua frunze de salata, apoi am adaugat cate putin din fiecare.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... nu v-am mai multumit pentru fidelitatea si dragostea cu care ma ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... ea la bunatatzuri :p Dar raman fidela la retea rustica de omleta ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... stiuca de solzi, taiati pe burta si eviscerati-o. Scoateti si urechile ... este taiata si eviscerata pe burta, dati o mica gaura spre aripioara ... ati taiat-o si eviscerat-o pe burta, inainte de a o umple coaseti pielea pe burta si umpleti-o pe gaura care ramane spre cap, urmand ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pe toate partile si in burta cu condimente si ulei de ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com