Cauta in 21.294 retete
Se încinge cuptorul. Se scurg boabele de naut si se lasa pe un servetel ca sa absoarba toata apa. Se pun apoi într-un bol, se stropesc cu ulei si condimente, se amesteca bine si se asaza în tava tapetata cu foaie de copt. Se lasa la cuptor 15 minute, dupa care se scot si se amesteca bine. Se mai introduc la cuptor înca 15 minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge cuptorul la 200 de grade Celsius. Amesteca într-un bol crema de brânza, mararul si usturiul pisat. Stropeste blatul de pizza cu ulei de masline si întinde apoi pe el amestecul de crema de brânza. Pune deasupra feliile de ceapa si mozzarella si coace în cuptor timp de 10 minute sau pâna mozzarella s-a topit Scoate pizza din cuptor si adauga feliile de somon, avocado si frunzele de rucola. Stropeste cu putina zeama de lamâie si serveste sau mai presara o jumatate de cana cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fierbe pastele într-un recipient, iar morcovii în altul. Scurge pastele de apa si lasa-le asa. Mai departe, încalzeste într-o tigaie 3 lingurite de ulei si prajeste în ulei ceapa si usturoiul, taiate marunt, pâna când devin aurii. Adauga ardeiul taiat, cubuletele fierte de morcov si mazarea. Lasa-le pe foc si amesteca energic pâna când constati ca s-au înmuiat. Adauga pestele taiat în cubulete si tine totul pe foc timp de 5 minute, amestecând des. Mai apoi, adauga în tigaie...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca toate ingredientele într-un bol si serveste apoi pe pâine prajita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
100 g jambon de porc, 100 g branza, o lingurita faina, 3 oua, 3 linguri unt ... umplutura si se ruleaza. Umplutura: jambonul se toaca si se amesteca ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 macrou afumat, 2 teline mijlocii, 1 morcov, 1 mar, 3 linguri maioneza, un praf de sare, felii de lamaie, frunze de patrunjel Mod de preparare: Macroul afumat, fara oase si fara pielita, se taie marunt; telina, morcovul si marul curatate si date pe razatoarea mica se storc de zeama si se pun intr-un castron. Se amesteca impreuna cu pestele, maioneza si sare. Se orneaza cu felii subtiri de lamaie si patrunjel verde. Mod de servire Se serveste ca atare
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Fasolea se fierbe în apa cu sare pentru 2 minute. Se spala sub jet de apa rece. Foile de orez se înmoaie una câte una în apa rece pâna devin maleabile. Se aseaza o bucata de somon spre unul dintre capete. Deasupra se aseaza fasole verde si fâsii de ardei. Se aduce marginea dinspre noi spre centru, apoi cele laterale. Se ruleaza pâna la capat. Pentru sos, într-un mojar se amesteca chili cu usturoiul, sucul de lamâie, sarea si uleiul de masline pâna se obtine un sos omogen. Se toarna...
Reţetă de pe retete.eva.ro
peste afumat, maioneza, 6-7 cartofi fierti, 2-3 cepe potrivite, sare, piper, patrunjel tocat marunt, castraveti murati taiati marunt, masline Mod de preparare: Maioneza se amesteca, dupa gust, cu sarea, piperul, patrunjelul si castravetii taiati si scursi de zeama, se adauga ceapa taiata solzi, pestele si cartofii fierti taiati cubulete. Mod de servire Se serveste rece, ornata cu masline si eventual cu felii subtiri de lamiie
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 g cartofi fierti, 1 salata verde, 3-4 fire ceapa verde, 150 g costita afumata, 2 linguri otet Mod de preparare: Cartofii fierti in coaja se curata si se taie felii, se amesteca cu salata verde si se asaza intr-o salatiera. Costita, taiata in feliute mici, se prajeste, se stinge cu otet si se toarna peste salata. Deasupra se presara ceapa verde taiata marunt.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Am dat la blender compozitia si am lasat-o sa se odihneasca o ora, apoi am facut clatitele. Crema de branza cu smantana a fost de la Apetito si n-am facut decat sa adaug marar taiat marunt. Somonul putin, doar 150g, mi-ar fi trebuit 300g dar a fost bine si asa, o sa vedeti. Fiecare clatita am uns-o cu crema de branza, am pus o felie de somon, am rulat srans si mi-au iesit exact trei clatite cu toata branza si somonul. Le-am pus la rece sa se intareasca putin, dar nu le-am lasat mai mult de o...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Curata cartofii si apoi pune-i la fiert în apa sarata timp de 15 minute sau pâna când intra furculita usor în ei. Se scurg si se lasa sa se usuce putin. Transfera cartofii într-un castron mare, adauga untul si asezoneaza-i dupa plac. Adauga apoi otetul sau zeama de lamâie, pune arpagicul tocat marunt deasupra si amesteca bine. Pastravul poate fi rupt în bucatele mici si amestecat cu cartofii sau poate fi lasat ca fileuri deasupra lor. Se serveste la temperatura camerei!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... untdelemn, 100-150 gr. costita afumata, 2-3 catei usturoi, 100 gr. cascaval ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... se pun bucatele de peste afumat fara piele (dupa preferinta pestele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
o cutie sproturi afumate, doua oua fierte tari, un pachet unt (sau 200 gr margarina), o lingurita mustar fin, zeama de lamaie, putina maioneza (una lingura). Mod de preparare: Ingredientele se amesteca bine cu mixerul de taiat. Mod de servire Se pot umple jumatati de ou care se servesc pe frunze de salata sau se pot face sandvisuri
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... zeama de varza, un ciolan afumat de marime potrivita, o legatura marar ... ea marunt si cu ciolanul afumat. Ciolanul poate fi lasat intreg ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de salata verde, 300 gr. jambon sau sunca, mustar, sare, piper ... ramasa si se garniseste cu jambonul taiat feliute, cu masline, rondele ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/4 kg ciuperci, 200 g costita afumata, 50 g unt, 2 linguri faina, 1 ceasca cu lapte, 2 linguri cascaval ras, sare, salata verde Mod de preparare: Ciupercile curatate si taiate se inabusa impreuna cu costita taiata cuburi. Se amesteca cu un sos alb. Se adauga cascavse gusta de sare. Se rumeneste intr-un graten.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 g branza de oaie, 300 g cirnati afumati, 6 oua, 50 g ulei, 3 cepe potrivite, sare, piper. Mod de preparare: Ceapa se taie marunt si se prajeste usor in uleiul incins. Se adauga cirnatii taiati felii subtiri si se prajesc in continuare cu ceapa. Dupa 4-5 minute se adauga branza si ouale, care au fost batute ca pentru omleta. Mod de servire Se serveste cu mamaliguta calda.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Circa 200 g cirnat afumat, 700-800 g cartofi, ceapa (100 g) , 50 ml ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 g fasole alba, 4 kg oase afumate de porc, 4 cepe, 1 lingurita otet ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com