Cauta in 21.294 retete
Vinetele se taie rondele si se pun pe gratar. În timp ce se fac vinetele, amesteca într-un vas restul ingredientelor pentru a obtine un sos delicios. Amesteca feliile coapte de vinete cu sosul rezultat si pune amestecul pe felii de pâine prajita. Pofta buna! Credit foto: jamieoliver.com
Reţetă de pe retete.eva.ro
În primul rând alege, o tigaie mare si adânca, în care sa încapa buchetul de conopida decupat si sa mai ramâna în sus doi centimetri. E nevoie de acest lucru pentru ca buchetul de conopida sa se gateasca corect. Adauga în tigaie ceapa, usturoiul, restul de conopida taiata în bucatele si putin ulei de masline si lasa la prajit timp de 10 minute pâna ce ingredientele se înmoaie si capata o nuanta aurie. Adauga maslinele si patrunjelul si mai prajeste timp de 2 minute. Mai apoi, pune...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . - 500 g file de crap (crap dezosat), 1 catel de usturoi, 1 ceapa, 1 ardei gras galben, 1 ardei gras rosu, 10 g unt sau margarina, 1/2 l concentrat de legume, sofran, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ca taiteii, rosiile si ardeiul gras taiat marunt. Cind ciorba e gata, se serveste la masa cu ardei mici, iuti. - 3/4 kg carne miel, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 varza, 3/4 kg rosii, 1 ardei gras, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... Se încalzeste cuptorul în prealabil. Se bat bine ouale. Se pun înr ... cârnaciori. Se pune tigaia la cuptor pâna ce ouale sunt patrunse ... patrunjel. Se scoate omleta din cuptor si se presara peste ea ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dressingul se prepara amestecând uleiul de masline, sucul de lamâie si smântâna sau brânza. Fierbe cartofii în apa cu sare timp de 20 de minute, sau pâna devin moi. Apoi scurge-i bine de apa. Dupa ce se racesc, curata cartofii de coaja si taie-i cubulete. Amesteca-i cu dressingul si apoi adauga ridichiile, menta, arpangicul si sarea si piperul.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pentru 45 de minute la cuptor. Îti dai seama ca budinca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pulpe de pui orasenesc 1 ceapa rosie 1 ceapa alba 1 ardei gras verde ... galben 1 ardei gras rosu 1 morcov 1/2 telina 1/2 pastarnac patrunjel verde oregano cimbru bulion cateva ... de sare si dai la cuptor. Lasam sa scada, punem oregano ... : 1 cana de orez 1 ceapa alba mica 1 ceapa rosie mica 1 morcov 1/2 ardei gras verde ... galben 1/2 ardei...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Ingrediente : - ardei grasi - varza (15 g sare pentru 1 kg de varza taiata fidea) Pentru ... strat de varza, 6 fasii de ardei, continuati pana cand umpleti borcanul ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Într-un mojar, piseaza cimbrul, semintele de chimen, oregano, usturoiul si sarea. Adauga uleiul de masline si zeama de lamâie, amesteca, apoi unge fiecare bucata de carne cu acesta. Bucatile de carne pot sta la marinat de la cinci minute, pâna la 8 ore, în functie de preferintele tale. Prajeste apoi bucatile de carne într-o tigaie, în functie de preferinte. Lasa-le sa se raceasca timp de 5 minute, pentru ca astfel vor deveni mai suculente.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Prepara dressingul amestecând uleiul de masline, sucul de lamâie si smântâna. Pune la fiert cartofii în apa cu sare pentru aproximativ 20 de minute. Scurge-i bine de apa si lasa-i la racit, apoi curata-i de coaja cu ajutorul unui cutit, apoi taie-i în bucati mici. Se amesteca cu dressingul, apoi se adauga ridichiile, menta si arpagicul.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de vinete pe pâinea prajita si apasa usor. Bruschetele sunt gata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Deoarece in compozitia sa sunt elemente cu gust dulce (piersici, ardei gras, stafide, zahar brun si nucsoara), cu gust acru (otet de ... si cantitati: 3 piersici mari, curatate de coaja si taiate cuburi; 1 ardei gras verde sau galben, taiat bucati; 1 ceapa rosie, taiata marunt; 1 lingura ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ntr-o tigaie pune ardeiul gras feliat la prajit cu putin ulei ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul la 200°C. Pune ciupercile pe o tava mare si decoreaza-le cu ceapa, usturoi si cimbru. Asaza brânza peste. Amesteca pesmetul cu patrunjelul si împrastie-le peste ciuperci. Lasa-le în cuptor 15-20 de minute. Între timp presara peste salata de arugula sucul de lamâie si putin ulei de masline. Ciupercile se servesc alaturi de salata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Puiul, spalat bine si sters cu un servetel absorbant, se sareaza bine si se prajeste într-o tigaie cu unt încins. Dupa ce este rumenit pe toate partile, se muta într-o alta tava, în care se mai pun laptele, usturoiul si untul taiate si frunzele de salvie. Pui, împreuna cu celelalte componente ale retetei se baga la cuptor, având grija ca din când în când sa se umezeasca suprafata care nu se afla în sos, tocmai pentru ca aceasta sa nu se usuce.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Se rup în bucati mici biscuitii si se amesteca împreuna cu nucile, fisticul si ciresele confiate. 2. Pune restul ingredientelor într-un vas si lasa-le la topit la abur. 3. Combina ingredientele uscate cu amestecul cu ciocolata. 4. Se amesteca bine ingredientele si se preseaza într-o tava de cozonac pe care s-a asezat în prealabil folie de plastic. Lasa marginile foliei pe lânga tava pentru a scoate cu usurinta checul. 5. Se pune la frigider câteva ore pâna se întareste bine.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Porneste cuptorul ca sa se încalzeasca. Pune ciupercile intr-un castron ... îl vei pune mai apoi la cuptor. Dupa ce pui în vas spaghetele ... ânza parmezan si pune vasul în cuptor pâna când spaghetele capata o nuanta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-o tigaie-grill foarte bine încinsa, asaza bucatile de vita asezonate cu sare si piper, si lasa-le pâna când se fac mediu sau dupa preferintele tale. Asaza apoi pe o farfurie si lasa sa se raceasca doua minute. Fierbe apoi verdeata în apa clocotita în care ai pus putina sare, pâna ce se înmoaie putin. Cât friptura este înca fierbinte, stropeste-o cu câteva linguri de sos de soia si presara usturoiul, ghimbirul, chilli, sucul de lime si uleiul de masline. Când verdeata s-a...
Reţetă de pe retete.eva.ro