Cauta in 21.294 retete
Din drojdie, zahar si apa calda se face o maia care se lasa la crescut 10 min. Se adauga faina, apa, pt un aluat moale, pe care nu-l framantam, ci il turnam in tava in care am pus hartie de copt. Lasam la crescut. Tocam ceapa verde mic, calim in foarte putin ulei, adaugam ciupercile bine scurse si dupa cateva minute, porumbul bine scurs. Calim putin apoi asezam totul peste aluat. Intindem cu lingura aceasta compozitie, punem cubulete de branza tofu, cateva masline, rosia taiata felii. Bagam...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Înainte ca ciocolata sa se întareasca, presara trufele cu bomboane decorative ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mi-aduc aminte cand mama ne facea in copilarie un lighean mare de turta dulce si noi cum le mai devoram..mmmm...eu una is inebunita dupa turta dulce.Atat de gustul ei fin de scortisoara cat si de amintirile legate de ea.Imi doresc sa retraiesc clipele cand eram o familie.Sa simt caldura mamei si inocenta copilariei. Am incercat sa retraiesc .... Ustensile :robot, deshidrator Ingrediente 1 cana(400 ml)hrisca incoltita 2 lingurite sanatoase de scortisoara 1 cana nuca(250 ml) 1 lg cacao...
Reţetă de pe antzukastuff.blogspot.com
... .blogspot.com/2011/06/zacusca-raw.html Ingrediente: 1 ardei gras rosu ...
Reţetă de pe bucatariecudragoste.blogspot.com
... a fost Supercharge me!30 days raw Mi-a placut foarte mult.Filmul ... unei femei care a ales dieta raw pentru a slabi si pentru sanatate ...
Reţetă de pe antzukastuff.blogspot.com
Bine v-am regasit ! Azi am pregatit pentru voi un desert, o negresa sanatoasa si delicioasa ! Se face rapid iar rezultatul este unul care va fi cu siguranta pe placul vostru ! Ingrediente: 380 g banane decojite (3 banane mari) 90 g unt cocos 50 g zahar sau 2 linguri miere 30 g cacao 75 ml lapte de soia 150 g faina +2 linguri unt de arahide 1 lingurita unt cocos Mod de preparare: Intr-un bol incapator, pisam bananele cu furculita. Adaugam 90 g unt cocos topit, zaharul, laptele si cacao. Mixam...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
... suporta mina si se fac bomboane. Imediat ce li s-a dat forma ... , pastrat deoparte fierbinte. Siropul glaseaza bomboana. Este bine sa lucreze doua ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Incalziti usor. Pentru a realiza invelisul bomboanelor, decupati din foile de placinta ... foile si pentru a abtine forma bomboanelor legati-le la fiecare capat cu ata. Se aseaza bomboanele pe o tava de teflon, apoi stropiti ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
sursa de inspiratie: http://www.cristelageorgescu.ro/ Cum imi era pofta de ceva bun si trebuia sa fie neaparat si sanatos ca sa pap impreuna cu Andra am zis sa incerc crema de ciocolata de pe site-ul Cristelei Georgescu care pentru mine este de mare ajutor. Folosesc destul de des avocado si ca sa nu se plictiseasca de el incerc mereu combinatii noi. Cu pudra de roscove pe care o gasiti la plafar sau magazine bio gen Naturalia m-am imprietenit mai greu dar dupa ce am citit aici toate...
Reţetă de pe bucatariaportocalie.blogspot.com
... , se aseaza pe un platou. Bomboanele se lasa sa se intareasca ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Articol scris Loredana Stefan , CHHC, consilier reeducare alimentara. Mmm& ciocolata ! Probabil ca sunteti de acord cu mine cand spun: Ciocolata este probabil singurul aliment care merita sa fie incadrat intr-o grupa speciala. E adevarat ca nu este, dar multe dintre noi suntem de acord cu asta, nu-i asa? Ciocolata are o putere incredibila sa ne faca sa ne simtim mai bine, e cremoasa si delicioasa si asta e motivul pentru ca ne trezim ca o mancam & des ( asta ca sa nu spunem&zilnic!). De aici...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Ingrediente: 2 porti/2 raciones 4 rosi bine coapte/4 tomates maduros 200 ml apa/200 ml aqua sare/sal 1 lg oregano/1 cucharadita oregano cimbru/un pizca de tomillo Marar verde cateva fire/Eneldo fresco Mod de preparare: Punem toate ingredientele in blender ,trituram si savuram..delicioasa aceasta supa... Ponga todos los ingredientes en robot de cocina, tritura y..luego tomarla...mmm muy
Reţetă de pe bucatariadenysei.blogspot.com
Se amesteca margarina, zaharul, laptele praf si 300 g din nuca de cocos pana devine o paste groasa, omogena. Se modeleaza bile din aceasta compozitie punand in centrul fiecarei bile cate o aluna, apoi se rostogolesc prin restul de nuca de cocos si se aseaza pe platou. In loc de alune se mai pot folosi si migdale, arahide in ciocolata, alune de padure, etc. - 400 g margarina, 400 g zahar (preferabil pudra), 400 g nuca de cocos, 400 g lapte praf, 200 g alune. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... calda. Dupa ce s-a uscat fondantul, bomboanele se glaseaza cu serbet de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Gelatina se lasa sa se inmoaie in apa rece (daca este in foi se taie marunt ) pina cind o absoarbe in intregime, apoi se amesteca pe apa fierbinte pina se dizolva bine. Intr-un castron, se pune zaharul pudra; se face o gaura la mijloc cu lama unui cutit inoxidabil, in care se desarta gelatina, putin calduta, amestecind circular cu cutitul ca sa incorporeze zahar pina se obtine un aluat nu prea virtos. Se imparte apoi in atitea bucati, cite culori dorim sa realizam. Se ia pe rind fiecare...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Visinele se pun, cu o zi inainte pe un servet de hirtie ca sa se usuce. Biscuitii sau prajiturile uscate se trec prin masina de nuca. Nucile se prajesc, dinainte, in cuptor, apoi se trec prin masina de nuci. Biscuitii, nucile, marmelada, romul, zaharul, cacaua neaparat cernuta si zaharul vanilat se pun intr-un castron, amestecind bine. Se ia din compozitie, cu lingurita cite o bucata de marimea a doua visine, aplatizind-o pe palma; se asaza o visina pe ea, apoi compozitia se aduna in jurul ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu frisca si am adaugat si fructele de padure si bomboanele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... frisca rece. Peste frisca presara bomboanele colorate. Da la rece pentru ...
Reţetă de pe retete.eva.ro