Cauta in 21.294 retete
... rezista cu greu la tentatia bomboanelor si a acadelelor. Asa ca macar ... linistite, va propun acadele si bomboane preparate in casa. Bune, gustoase ... ciocolata Fructe in caramel Bomboane cu morcovi Bomboane cu fructe uscate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... recomanda astazi un fel savuros: bomboane in doua culori. Nu sunt ... cateo aluna sau cateo visina. Bomboanele astfel rezultate se rostogolesc prin ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... nevoie de: - 1 pachet foi de napolitane - 2 pachete biscuiti de 70 g. pachetul ... !!! :D Si-acum sa revenim la napolitanele noastre :))) Dulceata de lapte se ... , incepeti sa umpleti foile de napolitana. Cat de usor este, hm ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... nevoie de: 2 foi mari de napolitane pentru stratul de bisuiti: 300g ... . se ung doua foi de napolitana cu aceasta compozitie. pentru stratul ... obtinuta una din foaile de napolitana...cu atentie pentru a nu deranja ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... sa puna si 2 foi de napolitane macinate in compozitie, desigur atunci ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
zilele astea o colega a adus aceaste napolitane la servici...foarte bune, de ... ne trebuie: un pachet de napolitane 1 litru lapte ....eu am folosit ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Mod de preparare: 1.Pentru sirop,se pun apa cu zaharul si cacaoa,dupa gust,la fiert,si se lasa pana se obtine un sirop bine legat. 2.Biscuitii se zdrobesc fin la robot sau se dau prin masina de tocat.Peste ei adaugam margarina moale,cele doua linguri de cacao,stafidele,nuca,esenta de rom si o parte din sirop(rece).Amestecam bine cu mainile pana se omogenizeaza.Compozitia trebuie sa fie destul de umeda;daca ni se pare uscata mai turnam sirop si amestecam din nou. 3.Din pasta rezultata se iau...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ... avem nevoie de: 1 foaie de napolitana 200g zahar 100ml apa 125g ... esenta de rom. Foia de napolitana se taie in lung in ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Dragii mei, nu va retin mult, probabil sinteti (ca mine :P) in focul pregatirilor de Craciun...vreau doar sa va multumesc pentru dragostea pe care nu incetati sa ne-o aratati si pentru atentia si cuvintele frumoase cu care mereu ne coplesiti :) Va invit sa gustam impreuna din aceste bombonele festive, pe care le-am facut cu gandul la voi :) Va uram tot binele din lume si numai, numai bucurii!!!!!!!!!!!!! Craciun Fericit, cu liniste-n suflet!!! Ingrediente: - 200 g. nuga - 300 g. martipan - 20...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... facem ceva bun. Ca aceste bomboane absolut irezistibile! Ingrediente 2 cani de ... se poate lucra. Se fac bomboanele si se tavalesc prin nuca ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Ingrediente: 300 g morcov 200 g zahar 200 ml apa 3 plicuri zahar vanilat zeama de la 1/2 lamaie coaja de la 1/2 lamaie 10 gr unt un vf cutit scortisoara nuca de cocos. Mod de preparare: Morcovii se curata, se spala si se rad, sa rezulte 300 de g de razatura. se adauga peste el zaharul, vanilia, coaja de lamaie, zeama de lamaie si se amesteca bine sa-si lase ceva zeama. Intr-o cratita cu peretii inalti se pune untul la topit, apoi se adauga amestecul de morcov, se da in 2 - 3 clocote dupa...
Reţetă de pe bunatati-delicatese.blogspot.com
... de nuca si se lasa bomboanele sa se usuce la temperatura ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
BLATUL; SE BAT SPUMA CELE 5 ALBUSURI CU 300gr.ZAHAR PUDRA.TREPTAT,SE ADAUGA 150gr.NUCA DE COCOS,100 gr.FAINA SI PRAFUL DE COPT.SE COACE,IAR CAND SE RACESTE,SE INSIROPEAZA CU 10 LINGURI LAPTE FIERT( MAI MULT MARGINILE). CREMA: CELE 5 GALBENUSURI SE AMESTECA BINE CU 5 LINGURI DE ZAHAR,6 LINGURI DE FAINA SI 250ml.LAPTE.SE FIERB PANA SE INGROASE. SEPARAT SE FREACA UN PACHET DE UNT CU 50gr.ZAHAR PUDRA SI CELE 5 PACHETELE DE ZAHAR VANILINAT.CAND S-A RACIT CREMA,SE ADAUGA UNTUL FRECAT CU ZAHARUL.SE...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... suporta mina si se fac bomboane. Imediat ce li s-a dat forma ... , pastrat deoparte fierbinte. Siropul glaseaza bomboana. Este bine sa lucreze doua ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... aseaza in hartiute speciale pentru bomboane. Se tin la frigider. P.S. Daca ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
curmalele si semintele se dau prin blander pana se obtine o pasta, se adauga putina vanilie si scortisoara apoi se formeaza bilute mici care se dau prin nuca de cocos sau migdale macinate
Reţetă de pe retete.eva.ro
Vrei un desert rapid? Acesta-i cel mai cel Cand soarele este torid Apelam la caramel. INGREDIENTE 7 foi de napolitana (am cumparat din comert foi de napolitane cu diametrul de 25 cm) pentru crema am folosit un borcan de dulce de leche Ingrediente pentru glazura 100 gr ciocolata cu lapte (simpla) 1 lingura de unt [&] Post-ul PRAJITURA NAPOLITANA CU CREMA CARAMEL SI CIOCOLATA apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
2 cesti faina, 2 lingurite praf de copt, 1/2 lingurita bicarbonat, 1/2 lingurita sare, 1/4 ceasca margarina, 2 linguri miere, 3 oua, 1 1/2 ceasca smantana Mod de preparare: Se cern toate ingredientele uscate impreuna. Se amesteca margarina, mierea si galbenusurile, smantana, ingredientele uscate, omogenizind perfect. Totul se incorporeaza apoi in albusurile batute spuma, se toarna intr-o tava intinsa si se coace pana se rumeneste Se taie in romburi.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Un tortulet rapid si delicios din vafe nu cred ca strica nimanui :P Waffe: - 125 g. unt - 75 g. zahar - 1 plic zahar vanilat - 2 oua - 150 g. faina - 1 lingurita praf de copt - 75 ml. lapte Crema: - 2 lingurite zahar - 2 plicuri intaritor de frisca - 500 ml. frisca - 500 g. gem de prune Reteta waffelor o gasiti aici ... in imagini... pas cu pas :) De data asta, le-am facut, insa, cu presa de waffe in forma de floare :) ...si mi-au iesit exact 4 bucati! :P Ingrediente crema: Se amesteca...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com