bomboane rafaelo cu napolitane naty
Pagina 3 din 5
... . Înainte ca ciocolata sa se întareasca, presara trufele cu bomboane decorative ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu frisca si am adaugat si fructele de padure si bomboanele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , se aseaza pe un platou. Bomboanele se lasa sa se intareasca ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se amesteca margarina, zaharul, laptele praf si 300 g din nuca de cocos pana devine o paste groasa, omogena. Se modeleaza bile din aceasta compozitie punand in centrul fiecarei bile cate o aluna, apoi se rostogolesc prin restul de nuca de cocos si se aseaza pe platou. In loc de alune se mai pot folosi si migdale, arahide in ciocolata, alune de padure, etc. - 400 g margarina, 400 g zahar (preferabil pudra), 400 g nuca de cocos, 400 g lapte praf, 200 g alune. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... calda. Dupa ce s-a uscat fondantul, bomboanele se glaseaza cu serbet de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Gelatina se lasa sa se inmoaie in apa rece (daca este in foi se taie marunt ) pina cind o absoarbe in intregime, apoi se amesteca pe apa fierbinte pina se dizolva bine. Intr-un castron, se pune zaharul pudra; se face o gaura la mijloc cu lama unui cutit inoxidabil, in care se desarta gelatina, putin calduta, amestecind circular cu cutitul ca sa incorporeze zahar pina se obtine un aluat nu prea virtos. Se imparte apoi in atitea bucati, cite culori dorim sa realizam. Se ia pe rind fiecare...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Visinele se pun, cu o zi inainte pe un servet de hirtie ca sa se usuce. Biscuitii sau prajiturile uscate se trec prin masina de nuca. Nucile se prajesc, dinainte, in cuptor, apoi se trec prin masina de nuci. Biscuitii, nucile, marmelada, romul, zaharul, cacaua neaparat cernuta si zaharul vanilat se pun intr-un castron, amestecind bine. Se ia din compozitie, cu lingurita cite o bucata de marimea a doua visine, aplatizind-o pe palma; se asaza o visina pe ea, apoi compozitia se aduna in jurul ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata, se spala si se fierb morcovii, sfecla, fasolea verde si mazarea. Se taie sub forma de sferturi de rondele morcovii si sfecla, iar in bucati fasolea verde. Se adauga mazarea fiarta, rosiile taiate felii si ouale (sferturi). Se amesteca bine cu mustar, sare, piper si maioneza (200 g). Se decoreaza cu restul de maioneza si fileuri de sardele. - 200 g morcovi, 300 g fasole verde, 200 g rosii, 3 oua, 300 g sfecla rosie, 100 g mazare, 150 g sardele, 250 g maioneza, sare, piper si mustar...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala sfecla bine si se usuca intr-un stergar. Se porneste cuptorul. Se pune sfecla intr-o forma rezistenta la foc, se toarna untdelemnul (80 ml), se aseaza ierburile aromate imprejurul ei si se presara cu sarea marina. Se coace circa o ora in cuptor. Se scoate, se lasa sa se raceasca si se cojeste. Se taie stifturi sau discuri subtiri pe gilaul (taietorul) de castraveti. Se randuieste pe un platou. Se taie telemeaua in cubulete si se presara deasupra. Se amesteca otetul cu untdelemnul (20...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... e o combinatie inedita intre foile de napolitane, blatul din compozitie de pricomigdale ... cappuccino. Ingrediente: - o foaie mare pentru napolitana (gasiti in comert pachete de ... dimensiunii tavii). Peste foaia de napolitana turnam compozitia de albusuri si ... mica, atat cat e foaia de napolitana. Trebuie doar sa cresteti timpul ... faceti Bomboanele Raffaello , care au in compozitie foi de...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... , un dulce tare ravnit, de bomboanele cu nuca de cocos ( acum le zice Rafaelo), de Alba ca zapada, de prajitura Televizor, de napolitanele de casa... Astazi m-am oprit ...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
... frisca rece. Peste frisca presara bomboanele colorate. Da la rece pentru ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Se unge prima foaie de napolitana cu gem, se pune o foaie ... foaie trebuie sa fie de napolitana. Se acopera cu un tocator ... de portocala rasa. - 4 foi de napolitana, 6 oua, 180 g faina, 150 g zahar ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pune calda peste foile de napolitana. Se serveste rece. - 1 pachet margarina ... , esenta de rom, foi de napolitana. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Intr-un vas, am pus zaharul, ouale, zaharul vanilat si coaja rasa de portocala. Am mixat pana a crescut compozitia. Am topit untul si l-am lasat sa se raceasca, timp in care am introdus in blender bananele si le-am mixat pana s-au facut un piure. Am adaugat untul topit la spuma de oua, apoi bananele pisate si la urma faina cu sarea si praful de copt, in ploaie si amestecand de jos in sus cu o spatula sau o lingura de lemn pana a rezultat un aluat consistent. La sfarsit, am adaugat...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preincalzeste cuptorul la 160 de grade celsius si pune hartiute in tava pentru briose. Topeste untul, ciocolata si zaharul impreuna cu 100ml apa calda intr-o oala, amestecand ocazional, apoi lasa deoparte sa se raceasca. Adauga ouale si extractul de vanilie in amestecul de ciocolata. Adauga apoi si faina amestecata cu praful de copt si mixeaza pana la omogenizare. Adauga cu lingura aluatul in tava pentru briose, si lasa deoparte 5 minute inainte sa dai la cuptor pentru 20-22 de minute. Dupa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare; 1. Se aleg albusurile de galbenusuri, se bat albusurile spuma. Peste galbenusuri se adauga zaharul, se amesteca cu mixerul, peste aceasta compozitie se adauga uleiul, zaharul vanilat, albusurile, faina amestecata cu praful de copt si amoniacul. Compozitia obtinuta se pune intro forma de cozonac(unsa cu ulei si tapetata cu faina). Se poate folosi si o forma rotunda pentru a introduce la cuptor compozitia. Se lasa la copt cca 40 minute la 150 oC. Eu prepar acest blat cu o zi...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Sunt putin bomboane si putin acadele. Sunt simpatice si delicioase. Nu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , chocolate chips, marshmallows, biscuiti, cookies, bomboane. Pentru a da un aer mai ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... aduc in Romania si niste bomboane delicioase. Alaturi de Harissa si ... in Tunisia, biscuitii Smile si napolitane, din gama Kif, sosul Tahina ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com