Cauta in 21.294 retete
Pentru început, se curata si se feliaza portocalele, dupa care se calesc în unt. Apoi se prajeste orezul în grasimea rezultata, iar în momentul în care acesta prinde o culoare aurie se acopera cu apa si se lasa la fiert, fara a se amesteaca. În acest timp, mazarea si porumbul se pun la scurs, gogosarii se feliaza, iar tonul trebuie maruntit. Dupa ce a fiert orezul, se amesteca alaturi de celelalte ingrediente si se adauga sare si piper, dupa gust. maioneza se adauga...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie rosiile pe jumate, se curata si se umplu cu o compozitie formata din orez fiert si ton in suc propriu. Se servesc reci, cu salata creata si smantana!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Biftecul tartar ( beefsteak tartare , in originalul englez) este o mancare doar pentru adevaratii ei cunoscatori. Steak-ul tartar, friptura cruda in traducere aproximativa ... filiera belgiana  ca steak a lAmericaine , biftecului tartar are originea numelui totusi ... , caperele, ingredient definitoriu al sosului tartar, au ramas unul dintre atributele distincte in servirea...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
1/2 kg muschi de vaca, 1 galbenus, 1 lingura ceapa tocata foarte marunt, 1 lingura patrunjel tocat, 1 lingura mustar, 1 varf cutit piper, 2 linguri ulei de salata, 1 lingurita otet, sare Mod de preparare: Se curata carnea de pielite si grasime, se trece de trei ori prin masina de tocat si se amesteca cu galbenusul de ou, piperul, sarea, ceapa foarte fin tocata, patrunjelul si otetul. Se bate totul bine cu lingura timp de 10-15 minute, adaugind uleiul treptat. Mod de servire Se serveste...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , castraveciorii si ceapa tocate marunt. Biftecul se serveste crud. Se poate ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata carnea de pielite si grasime, se trece de 3 ori prin masina de tocat si se amesteca cu galbenusul de ou, piperul, sarea, ceapa foarte fin tocata, patrunjelul si otetul. Se bate totul bine cu lingura timp de 10-15 minute, adaugind uleiul treptat. Se serveste garnisit cu felii de lamiie si frunze de patrunjel. - 1/2 kg muschi de vaca, 1 galbenus, 1 lingura ceapa tocata foarte marunt, 1 lingura patrunjel tocat, 1 lingura mustar, 1 virf cutit piper, 2 linguri ulei de salata, 1 lingurita...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... iranian si mai scump decat o tona de mere. are o aroma delicata ... care m-am gandit sa-l fac este, bine'nteles, un tartar de ton. cred ca lamaia asta ... il innobileaza pe domnul ton. haleste tartarul cu paine prajita atinsa cu putin unt. la sfarsit ... de preparare 10 min. - 300g ton proaspat - o tija de telina - sucul ... susan - o ceapa verde - un praf de sare (de himalaya)...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
Se taie castravetii si rosiile felii iar ceapa si ardeii ii taiem rondele. Asezam pe o farfurie,adaugam porumbul si tonul din conserva, asezonam cu sare si piper, zeama de lamaie dupa gust si servim. Ulei nu mai e nevoie sa punem fiindca este suficient cel de la conserva de ton.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu furculita. Adauga în castronel si tonul scurs de uleiul din conserva ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Salata se spala frunza cu frunza si se taie. Tonul se desface bucati mici. Ceapa se curata, se spala si se taie. Rosiile si castravetii se spala si se taie felii subtiri. Mararul se spala si se toaca marunt. Amestecam toate ingredientele cu zeama de lamâie si ulei de masline. Se adaua sare si piper, iar la sfarsit se pun si maslinele.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb cartofii si se taie rondele sau cubulete (dupa preferinta). Se adauga patrunjelul taiat fin,conserva de ton,maslinele taiate rondele,2 linguri ulei de masline,sare, piper dupa gust si sos de usturoi. Se orneaza cu feliute de lamaie.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune intr-un bol mixul de legume,uleiul de masline,conserva de ton,se amesteca usor,daca mai trebuie mai adaugam un pic de sare dupa gust si cateva felii de lamaie!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca într-un bol tonul, maruntit putin cu furculita, maioneza, parmezanul, castravetii murati si ceapa. Asezoneaza cu patrunjelul si mararul. Amesteca bine si întinde salata pe felii crocante de pâine prajita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de masline. Adauga la final tonul, sucul de rosii, piperul, oregano ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare salata: Într-un bol de marime medie, amestecati ingredientele de mai sus. Se depoziteaza la frigider pâna la momentul servirii. Mod de preparare sandvis: Bagheta se taie pe lungime, se aseaza pe felia de bagheta salata, feliile de rosie, ceapa rosie, si salata de ton cu mere verzi. Se închide sandvisul cu a doua felie de bagheta si se serveste imediat sau se depoziteaza la frigider pâna la momentul servirii. Reteta recomandata de bucatarii Unilever Food...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sare si se amesteca cu tonul scurs bine. Se adauga pastele ... de lamaie si bucati de ton. Se servesc imediat, fierbinti. Optional ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb cartofii, se toaca marunt, apoi se amesteca cu porumbul, maioneza si tonul. Se condimenteaza cu sare, piper si zeama de la o lamaie.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spalam si cutaram legumele,morcovul tas,sfecla fasiute sau rasa daca doriti mai marunta. Ceapa si gogosarul julien , telina fasiute . Punem toate legumele intr-un bol.potrivim de gust salata cu sare ,boia,sosul de soia,ulei si otet apoi presaram peste legume bucati de ton . O salata rapida si foarte buna,plina de vitamine .
Reţetă de pe retete.eva.ro
... feliute. Intr-un bol punem tonul maruntit dupa ce l-am scurs ... scurg si se adauga peste tonul maruntit. Adaugam maioneza, amestecam sa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fasolea se spala bine sub jet de apa si se lasa la scurs. Conservele de ton se lasa si ele la scurs intro sita. Se taie ceapa verde si mararul si se adauga peste fasole si ton. Se face putina maioneza dintr-un ou care se drege cu iaurtul si zeama de lamaie, se adauga sare dupa gust!
Reţetă de pe retete.eva.ro