Cauta in 21.294 retete
Biftecul tartar ( beefsteak tartare , in originalul englez) este o mancare doar pentru ... filiera belgiana  ca steak a lAmericaine , biftecului tartar are originea numelui totusi ... dintre atributele distincte in servirea biftecului tartar. Exista mai multe variatii ... de castraveti, ceapa si capere. Biftecul tartar se serveste imediat, cu ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... gata (25 minute). Se asaza biftecul pe un platou. Cind se ... masa, se pune peste fiecare biftec cite 1 ou prajit ochi. Mod ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... muschi sa se friga. Cind biftecul este gata se presara cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Carnea se toaca, se amesteca cu maduva, sare, piper, nucsoara, gris, ouale, miezul de piine inmuiat in lapte si stors, ceapa taiata marunt si inabusita in unt. Se amesteca bine si se lasa sa stea la rece 1 ora. Din tocatura se fac chiftele de marime potrivita. Se pun in tigaie in unt fierbinte, se acopera si se prajesc 15 minute pe fiecare parte. Se asaza pe o farfurie calda. In grasimea ramasa se toarna vinul si zeama de carne. Se fierb impreuna. Se stoarce zeama de lamiie si se toarna sosul...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , sare, piper Mod de preparare: Biftecul se prepara numai din muschi ... cu atentie pentru a nu-l usca. Biftecul se frige in singe. Se ... scada Ciupercile se asaza peste biftec cind acesta este gata pentru ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Biftecul se prepara numai din muschi fript la gratar. Se curata ... cu atentie pentru a nu-l usca. Biftecul se frige in singe. Se ... scada Ciupercile se asaza peste biftec cind acesta este gata pentru ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... (15-20 minute). Se asaza biftecul pe un platou. Se toarna ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... (15-20 minute). Se asaza biftecul pe un platou. Mod de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg muschi de vaca, 1 galbenus, 1 lingura ceapa tocata foarte marunt, 1 lingura patrunjel tocat, 1 lingura mustar, 1 varf cutit piper, 2 linguri ulei de salata, 1 lingurita otet, sare Mod de preparare: Se curata carnea de pielite si grasime, se trece de trei ori prin masina de tocat si se amesteca cu galbenusul de ou, piperul, sarea, ceapa foarte fin tocata, patrunjelul si otetul. Se bate totul bine cu lingura timp de 10-15 minute, adaugind uleiul treptat. Mod de servire Se serveste...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg pulpa de vita fara os, 125 gr. maduva, 1 lingura gris, 4 oua, 200 gr. miez de piine, 1/2 pahar lapte, 1 ceapa, sare, piper, nucsoara pisata, 200 gr. unt, 1/2 pahar cu vin alb, 1/2 lamiie, 4-5 linguri zeama de carne sau supa calda, patrunjel verde tocat, pireu de spanac Mod de preparare: Carnea se toaca, se amesteca cu maduva, sare, piper, nucsoara, gris, ouale, miezul de piine inmuiat in lapte si stors, ceapa taiata marunt si inabusita in unt. Se amesteca bine si se lasa sa stea la...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... tava. Sosul se strecoara peste biftec. Se serveste fierbinte, cu cartofi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... gata (25 minute). Se asaza biftecul pe un platou. Cind se ... masa, se pune peste fiecare biftec cite 1 ou prajit ochi. Ca ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pune usturoiul taiat marunt, sarea, piperul si dafinul peste filetele de carne si se lasa cca. o ora ca sa-si ia gust. O jumatate de ora inainte de servirea mesei, se pun pietrele in cuptor la 220
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se amesteca cu orezul aproape fiert, jumatate din ceapa, usturoiul pisat, galbenusul, sare si piper. Se formeaza 4 felii late, se prajesc cu ceapa ramasa si calita in ulei, se sting cu apa, se condimenteaza cu sare, piper, zahar si rozmarin. Se dau cateva clocote, sosul se toarna peste feliile de carne. Se serveste cu garnitura de orez. - 600 g pulpa de vita tocata, 40 g orez, 1 ceapa mare rasa, 1 catel de usturoi, 1 galbenus, 3 linguri de ulei, 1 cutie mica de pasta de rosii, sare, ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Muschiul se taie in felii potrivit de groase, care se trec prin faina si se prajesc in ulei incins. Se scot pe o farfurie. In uleiul ramas, se pun ciupercile curatate, taiate felii subtiri. Se acopera cratita si se lasa sa scada 15 min. Se adauga vinul, sarea si piperul macinat, apoi smintina. Sosul se scade pe foc impreuna cu verdeata tocata 10 min. Se pun biftecurile peste sos, apoi se tin la cuptor 15 min., dupa care se servesc fierbinti. - 500 g muschi de vita, sare, piper macinat, 1 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , castraveciorii si ceapa tocate marunt. Biftecul se serveste crud. Se poate ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... muschi sa se friga. Cind biftecul este gata, se presara cu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala bine cartofii, se taie in doua si se aseaza cu taietura in jos pe o tava unsa cu o lingura de ulei. Se dau la cuptor si se coc 20-30 de minute la 200 grade C. Se spala verdeata, se zvanta, se toaca marunt si se amesteca cu cascavalul ras si cu 4 linguri de ulei. Se adauga usturoiul curatat si presat, sare si piper. Se scot cartofii din cuptor, se intorc pe partea cealalta, se intinde peste fiecare jumatate cate-un strat de verdeata, se dau din nou la cuptor si se coc inca 10 minute...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... deasupra se pune cite un biftec. Biftecurile astfel pregatite se aseaza ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala carnea, se sterge cu un prosop si se taie felii, care se ung cu putin ulei si putin mustar, se aseaza unele peste altele si se lasa la rece o ora. Apoi se prajesc in ulei incins pe fiecare parte. Se scot si se lasa pe o farfurie, la cald. In uleiul in care s-a prajit carnea, se pune otetul si se amesteca, apoi se adauga usturoi dupa gust, o lingura de patrunjel verde tocat, se fierbe citeva minute, dupa care se rastoarna sosul peste biftecuri. Se servesc calde, cu garnitura de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro