Cauta in 21.294 retete
... si se pune pietul de pui taiat cubulete la prajit Cand ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... puteti da prin masina de tocat. In compozitie adaugati si 2 linguri ... de chec cu unt si pesmet si asezati compozitia checului picant din piept de pui in ea, niveland-o cu o lingura sau o spatula. Se pune ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... bucati piept pui dezosat, 1 lingura unt, 100 ml whiskey, 100 ml smantana dulce ... preparare: Se taie bucatile de pui ca pentru snitele si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Reteta am gasit-o pe wiki. Ingrediente: - 500g de carne de pui tocata - 4 oua - 2 linguri de parmezan - condimente de la mama lor din ... de masline - patrunjel Carnea de pui se prajeste in cativa stropi ... ca pentru omleta. Se amesteca: puiul, ambele tipuri de oua, parmezanul ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
1 piept pui, 2 oua, sare, piper, usturoi, o lingura faina, fulgi porumb Mod de preparare: Se taie pieptul de pui in felii foarte subtiri. Separat se bat ouale, se adauga sarea, piperul, usturoiul (si alte condimente la alegere) si faina. Se dau feliile de piept prin aceasta compozitie, apoi prin fulgii de porumb si se prajesc in ulei incins.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... aromele. Se adauga bucatile de pui in lichidul fierbinte si se ... sare, sos de peste si ornat cu frunze tocate de coriandru. - 1 piept pui, cu oase taiat bucatele, 1/2 ceapa mica feliata, 5 cm ghimbir taiat ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pieptul de pui se taie fisii subtiri de aceeasi dimensiune si ... , toate amestecate bine. Se tavaleste pieptul prin faina, se introduce in ... obtinut apoi se dau prin pesmet si se modeleaza bastonase uniforme ... uleiul bine incins. Il servim la diferite aperitive. - 400 g piept de pui, 200 g pesmet, 150 ml ulei pentru prajit gujonul, 10 g faina. Pentru ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Sufleul cu paste si piept de pui este o masa deliciosa si ... de branza de vaci 1 lingurita mozarella data prin razatoare 1/4 piept de pui tocat o lingura de iaurt natural un galbenus de ou o lingura de verdeata (patrunjel tocat marunt, marar, cimbru) o lingurita de ... adaugam peste el carnea de pui tocata, apa si verdeturile si ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
Se bate pieptul de pui ca pentru snitel, se umple cu ciuperci si cascaval, se condimenteaza, se da prin faina si prin bechamel, dupa care se prajeste in tigaie cca.10 min. Se seveste cu garnitura de cartofi si cascaval ras deasupra. Se orneaza cu gogosari (la otet), felii de portocale si frunze de patrunjel. - Piept pui, cascaval, ciuperci, condimente pui, ulei, faina, sos bechamel. Livrare la domiciliu!...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
piept pui, cascaval, ciuperci, condimente pui Mod de preparare: Se bate pieptul de pui ca pentru snitel, se umple cu ciuperci si cascaval, se condimenteaza, se da prin faina si prin besamel, dupa care se prajeste in tigaie cca.10 min. Mod de servire Se seveste cu garnitura de cartofi si cascaval ras deasupra. Se orneaza cu gogosari (la otet), felii de portocale si frunze de patrunjel.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se fierbe pieptul de pui, se taie cuburi iar apoi se pune intr-o tigaie ... ele se toarna legumele si puiul amestecate cu sosul. - 2 ardei grasi ... preferinte, 10-20 pastai verzi taiate jumatati, 6-7 ciuperci taiate felii, 1-2 piepti pui dezosati taiati cuburi, 1/2 pachet de spaghete sau taietei chinezesti. Sos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de ulei si prajiti carnea, tocata, de la un piept de pui timp de 1 minut. Adaugati 1 catel ... , taiata cuburi, 2 linguri de masline, tocate, si sucul de la 1 lamaie ... de 15 minute si apoi dati la cuptor alte 10 minute. Serviti pateurile presarate cu boia. - 1 piept de pui tocat, 1 catel de usturoi, 1 lingurita de boia, 1 lingurita de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
4 file-uri piept pui ( aprox 150 gr bucata, dezosate si fara piele, 1/2 cana sos de soia, 1/2 cana otet de vin, 1 cana apa, 10 catei de usturoi sau 5 lingurite de praf de usturoi Mod de preparare: Se da in clocot soia cu otetul, apa si usturoiul zdrobit sau praful de usturoi. Se adauga carnea de pui si se fiebe la foc mic 30-40 minute Mod de servire Se serveste cu orez fiert la abur si legume
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se taie pieptul de pui bucati subtiri cu grosimea de 1 cm, ouale se sparg ... soia, mustarul, sarea, piperul, mararul tocat marunt si se bat bine ... ingredintele. Se iau bucatile de pui si se dau prin faina ... a se scurge de ulei. Se servesc cu diferite sosuri. - 200 g piept pui dezosat, 2 oua, 20 ml sos de soia, 30 g mustar, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... -o farfurie adanca, se amesteca bine pesmetul, cascavalul si susanul. Faina se ... , la final, prin amestecul de pesmet si cascaval. Se preseaza usor, pentru ca pesmetul sa nu cada la prajire. Se lasa pulpele ... -le de pe o parte pe alta. - 8-10 ciocanele de pui, 250 g pesmet, 6 linguri cascaval ras, 3 linguri susan, 3 linguri faina, sare, piper ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Perisoarele:250 g piept pui, 50 g orez, 50 g ceapa, 3 linguri untdelemn, 2 linguri apa rece, un ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
200 gr.piept pui, 50 gr.gogosari, 50 gr.ardei capia, sos de smantana, delikat, condimente pui, 50 gr. margarina Mod de preparare: Se taie pieptul de pui marunt, se rumeneste in margarina sau unt. Se adauga smantana, cca. 100 gr, si alte 30 gr.margarina. Se adauga gogosarii si cu ardeii taiati marunt, condimentul de pui si delikat (in loc de sare) si se da in clocot. Mod de servire Se orneaza...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , ciuperci, ardei gras (rosu,verde), ceapa, brocoli, usturoi, ulei masline, piept pui, sos soia, sos salsa (dulce+iute), morcovi Mod de preparare ... se calesc in putin ulei masline - 2 min.; se adauga pieptul de pui taiat cubulete, adaugindu-se treptat sos soia si sos ... loc in mijlocul acestuia pentru a adauga sosul de legume si puiul
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pieptul se taie bucatele si se pune la rumenit cu ciupercile ... gros, dupa preferinta). Se adauga pieptul cu ciupercile si patrunjelul. Se ... . E foarte buna cu mamaliguta si un vin sec rosu. - 2 buc. piept pui, 2 cutii ciuperci, 300 g smintina, 3 linguri faina, sare, piper, ulei, patrunjel ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Desfacem rodia si scoatem semintele. Portocala o decoim cu cutitul avand gria se eliminam pe cat posibil pielita alba. Zeama rezultata in urma acestei operatiuni o pastram pentru asezonarea salatei. Pieptul de pui il batem cu cioconul de snitele, in asezonam cu sare si piper si il punem pe grill. Intr-un bol punem rucolla, portocalele, rodiile, pieptul taiat cubulete mici si asezonam cu zeama de lamaie, zeama de portocale si ulei de masline...
Reţetă de pe retete.eva.ro