Cauta in 16.331 retete
Pune pepenele si tomatele într-un vas de salata. Amesteca otetul, uleiul, sosul cu chilli si mierea într-un vas apoi toarna peste pepene si tomate. Presara busuiocul, sarea si piperul si mesteca usor.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in putin ulei. Frunzele de varza se oparesc si apoi se ... cuptor 20 min. Servim alaturi de varza calita.Este un deliciu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... reteta de ardei umpluti cu varza, una dintre muraturile preferate ale ... ? Ingrediente: - 3-4 kg ardei gras - 3 kg varza (2 verze mici) - radacini de hrean ... Intai si intai am curatat varza si am dat-o pe razatoarea ... cimbru si marar. Scurgem apoi varza de apa si o indesam bine ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... . I-am pasat si gata pireul. Varza acra am spalat-o in mai ... . Am avut doua capatani de varza acra mici, dar nu mi ... cam pe dinafara... Doua cu varza, ca atata am avut si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... spala si se taie bucati. Varza se alege cite una la ... compozitie se umplu capatinile de varza si se asaza intr-o tava ... capac la umplutura o frunza de varza, se adauga supa si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Frecati muschiul de porc cu sare si piper. 2. Amestecati toate ingredientele pentru sosul de vin si turnati amestecul peste muschi. Marinati muschiul timp de 2 ore. 3. Taiati ceapa rondele, iar prunele si caisele uscate in jumatati. 4. Inveliti muschiul de porc cu feliile de bacon afumat. 5. Puneti in vasul de gatit rondelele de ceapa, iar muschiul de porc asezati-l deasupra rondelelor de ceapa intr-un singur strat. 6. Preparati fara capac in modul PRAJIRE, timpul de preparare: 30 minute....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fierbe varza de Bruxelles timp de zece minute într-o oala cu apa usor sarata. Toarna varza de Bruxelles într-o strecuratoare si las-o câteva minute pâna ce apa este scursa complet. Topeste untul într-o tigaie mare. Adauga ciupercile si lasa-le pâna ce devin usor maronii. Adauga varza de Bruxelles, patrunjelul, usturoiul, zeama de lamâie, sarea si piperul si amesteca bine, apoi ia de pe foc. Serveste fierbinte.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ea se pune umplutura de varza scazuta acra sau dulce, se ... SE UNGE DELOC! 2 UMPLUTURA: seara, varza murata se pune in apa ... .Se adauga cimbru si piper, Varza dulce se taie fin si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... altii cum fac ciorba de varza, sau luscosul cum ii spunem ... e numai buna pentru post. Ingrediente: - o varza mica - o ceapa alba - un morcov ... boiaua, amestecam, apoi punem apa, varza tocata fidelute, morcovul taiat fasii ... fiarba la foc potrivit pana varza este moale, apoi facem ingrosala ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... pune un rind de cartofi ,varza calita sau brinza razuita, apoi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pe vatra cu cartofi sau varza, uneori cu branza dulce si ... . I-am pasat si gata pireul. Varza acra am spalat-o in mai ... . Am avut doua capatani de varza acra mici, dar nu mi ... cam pe dinafara... Doua cu varza, ca atata am avut si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Varza se opareste in apa cu sare si putin otet.Se ... apa in care am oparit varza si le scoatem repede. Umplutura ... pe jumatate pe cele cu varza pentru a fi mai usor de ... preferinta fiecaruia.deasupra am tocat varza ce mi-a ramas.Am acoperit ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pregateste maiaua din drojdie,apa calduta si zahar.Se pune faina in castron ,se face o adancitura unde punem maiaua.Framantam un aluat care nu se lipeste de maini si il lasam la dospit.Dam varza pe razatoare,o frecam cu sare si o punem la calit.Potrivim gustul de sare si piper.Luam din aluat bucati,care le intindem cu sucitorul,punem 2 linguri de umplutura ,le adunam la colturi si le intindem cu sucitorul.Cand am terminat totul,incepem sa le prajim in baie de ulei.Pofta...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... aromata si racoroasa de pepene rosu este un desert delicios si ... vie, rosie. Budinca de pepene rosu este gata in momentul in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 1 piept de pui 1 ceapa 1 ardei rosu 1 gulie 1 morcov 1/2 varza patrunjel verde, cimbru 1 lingurita delikat 2 linguri sos de tomate sare, piper Se toaca ceapa si ardeiul si se calesc putin. Se adauga pieptul de pui taiat cubulete si se mai lasa 2-3 minute. Se adauga apa, apoi restul legumelor si delikatul. Se lasa la fiert iar cand legumele sunt aproape gata se adauga sosul de tomate, patrunjelul si cimbrul, sare si piper.
Reţetă de pe ala-cooking.blogspot.com
Toaca morcovii, ceapa, telina, rosiile din conserva, pastaile de fasole si ardeii si pune-le într-o oala mare. Adauga sucul de rosii, supa de vita sau pui si suficienta apa pentru a acoperi cu patru degete legumele. Fierbe pâna când legumele se înmoaie. O poti pastra la frigider timp de câteva zile.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca toate legumele între ele, morcovul poate fi ras sau taiat rondele, si se adauga tonul împreuna cu condimentele. Pe lânga faptul ca este satios, este si foarte sanatos!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu afumatura Ingrediente: 1 varza noua potrivita 1 ceapa 2 morcovi 1 telina 1 pastarnac 1 patrunjel ... ulei de masline marar 1 ardei rosu cimbru 1 ardei verde vegeta 1 lingurita ... iaurt busuioc Mod de preparare: Varza se taie fideluta si se ... au fiert pe jumatate adaugam varza si legumele calite. Aromam cu ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Se curata varza, ceapa si zarzavatul si se spala. Se toaca ... . Se serveste cu smintina. - 1 buc. varza, 1-2 buc. ceapa, 2 buc. morcov, 1 buc ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de masline, 500 ml vin rosu sec, 1 cana de apa fierbinte ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro