Cauta in 21.294 retete
Încinge cuptorul la 220 de grade Celsius. Unge cu ulei o tava pentru cuptor. Asaza pulpele de pui pe tava. Amesteca într-un bol mare cartofii, uleiul de masline, zeama de la o lamâie, busuiocul, oregano, sarea si amestecul de ierburi mediteraneene pâna când cartofii sunt bine acoperiti cu condimente. Aranjeaza cartofii pe tava în jurul pulpelor de pui. Toarna peste pui trei sferturi din cantitatea de ulei si condimente în care ai asezonat cartofii. Stropeste puiul si cartofii cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fibre. Sa prepari pastele in stil italian este, insa, o adevarata arta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Friptura de porc, la gratar sau in tigaie in casa, este un ingredient irezistibil langa o salata proaspata de vara. Asa ca nu va sfiiti sa o folositi si sa fiti cat mai inventivi cu putinta in ceea ce priveste marinata si veti avea la fiecare masa o friptura complet diferita. Ingrediente carne porc 2 lingurite fulgi de chilli 1 lingurita de frunzulite de cimbru 3 catei de usturoi dati pe razatoarea fina sucul de la 1 lamaie 1 lingurita de zahar 2-3 linguri de ulei Se face marinata din ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Amesteca uleiul de masline si otetul balsamic într-un bol. Asaza fileurile de somon într-o tava joasa pentru copt. Freaca fileurile cu usturoiul pisat, apoi toarna amestecul cu ulei si otet deasupra lor, întorcându-le pentru a le acoperi bine. Asezoneaza cu coriandru, busuioc si sare. Lasa timp de zece minute la marinat. Pune somonul la aproximativ zece centimetri distanta fata de grillul din partea de sus a cuptorului si lasa timp de 15 minute, întorcând o singura data.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... vrajite. Costitele de porc in stil chinezesc se remarca prin aroma ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
by Alice albinutza Hei, e duminica, stiati? Si daca e duminca, ce poate fi mai reconfortant decat un pranz cu familia sau cu prieteni dragi? De obicei primesc eu musafiri la masa, la pranz sau cina, whatever. Dar azi am primit invitatia Brandusei de a ma primi la ea in casuta , alaturi de prieteni dragi. Si cum nu puteam a veni cu mana goala, am hotarat sa va gatesc un delicious pui cu stafide si migdale , un pui care sa va duca cu gandul la Maroc, o tara inmiresmata. Asa ca dragii mei,...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... produs: pulpo adicatelea caracatita. Ca stil sunt usor rustice si e foarte ... a la Galega - Caracatita gatita in stil spaniol cu cartofi si smoked ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
Preîncalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. Unge o tava mica pentru copt. Amesteca sosul iuite, boiaua de ardei si zaharul brun. Pune pulpele de pui în tava pentru copt si acopera-le cu un strat de sos. Acopera tava cu folie de aluminiu. Pune la cuptor si lasa timp de 20 de minute. Îndeparteaza folia de aluminiu si mai lasa pulpele la cuptor înca 20 de minute sau pâna când carnea este bine facuta iar sosul s-a îngrosat si a început sa se caramelizeze.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Iubesc mancarea chinezeasca, asa ca imi ofer ocazional cate un astfel de rasfat acasa, mai ales ca se face si foarte repede. eu am folosit taitei lati, obisnuiti, dar puteti folosi la fel de bine taitei de orez, spaghete, sau orice alte paste va sunt pe plac. Vor fi deliciosi oricum! Ingrediente: 400 gr taitei 500 gr piept pui 100 gr ciuperci shiitake 100 gr muguri de bambus 2 ardei capia rosii 2 fire ceapa verde 1 cm radacina ghimbir 3 catei usturoi 3 linguri ulei de arahide 2 linguri sos ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Bate oul cu apa într-un bol mic. Topeste untul înt-o tigaie mare, la foc mediu. Adauga oul si lasa-l neatins timp de unu sau doua minute, apoi scoate-l din tigaie si taie-l în fâsii. Încinge uleiul în aceeasi tigaie, adauga ceapa si caleste-o pâna se înmoaie. Adauga apoi orezul, sosul de soia, piperul si carnea de pui. Caleste la foc mare timp de cinci minute, apoi adauga fâsiile de ou. Se serveste fierbinte.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... indragostit! :)) de oaia gatita in stilul inconfundabil de aromat al orientului ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
Zilele trecute ne-am delectat cu niste chiftelute neasteptat de gustoase, din mazare (si cu ocazia asta mi-am mai golit un pic congelatorul :P), pe care vreau neaparat sa vi le impartasesc si voua, deoarece a mancat si Bogdi, ceea ce pentru mine inseamna totul :))) Sint gustoase si simple dar si cu sos de branza, pe care am sa vi-l redau mai jos ;) Ingrediente: Pentru chiftelute: - 600 g. mazare la conserva/congelata - 2 oua - 2 cepe - 4 catei de usturoi - 1/2 lingurita coriandru tocat - 1/2...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Avantajul acestei retete este ca fiptura si garnitura se pregatesc in acelasi timp. In plus, prepararea este usoara, iar aroma, cu totul speciala. Ingrediente si cantitati: 2 kg pulpa de miel 250 ml vin rosu 1 kg cartofi dulci 4-5 rosii mari si bine coapte 2 vinete mari 2 dovlecei mari 100 g masline verzi 2 lingurite seminte de coriandru 1 lingurita cimbru uscat 2-3 catei de usturori 1 lingurita piper negru ulei de masline sare grunjoasa otet balsamic Mod de preparare: 1. Curata bine pulpa de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca zaharul brun, mierea, sosul de soia, ghimbirul, usturoiul si sosul iute. Condimenteaza fâsiile de piept de pui cu sare si piper. Încinge uleiul într-o tigaie mare, apoi adauga bucatile de pui si rumeneste-le pe fiecare parte, pâna când devin usor maronii. Toarna sosul peste pui si lasa sa fiarba neacoperit la fic mic, timp de 8-10 minute sau pâna când sosul se îngroasa.
Reţetă de pe retete.eva.ro
La origine, mancarea se cheama "Ratatouille", dar eu nu am inteles de ce! Stiu doar ca este foarte gustoasa. Ingrediente : trei-patru ardei capia, doi dovlecei, doua vinete mari, o ceapa, doua rosii bine coapte, 50 grame ciuperci albe de cultura, o cana de suc de rosii, verdeata (reteta cere busuioc, dar poti incerca cu frunze de telina sau leustean, plante aromate puternic), sare, piper negru macinat, un borcan mic de smantana. Preparare: Curata toate legumele. Pregateste un vas putin adanc,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fiesta  friptura de porc in stil canariot Ingrediente: 1200 grame carne ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Portii: 500 ml Pentru:carne rosie, porc, pui, peste, legume Ingrediente: 250 ml suc de ananas 120 ml sos de soia japonez 1 ceapa tocata 1 lingura ulei de susan 1 lingura ghimbir ras 1 lingura de usturoi tocat 1 lingura de zahar brun 1 lingura zeama de lamaie Portii : 500 ml Pentru : marinata umeda pentru carne rosie, porc, pui, peste, legume Ingrediente : 250 ml suc de ananas 120 ml sos de soia japonez 1 ceapa tocata 1 lingura ulei de susan 1 lingura ghimbir ras 1 lingura de usturoi tocat 1...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... Istanbul. Baharat este echivalentul levantin (arab) al ras el hanout-ului ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... protap in cel mai pur stil si spirit grecesc si va ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
1 kg. file pui, 1/4 kg. cascaval, 200 gr masline, pesmet Mod de preparare: Se iau de pe pieptul de pasare bucatile de carne taiate in lungime, fleici, si se introduce in interiorul fiecarei fleici putin cascaval si masline, taiate bucati, dupa care se ruleaza inr-o hirte silver (folie de aluminiu). Se pun fleicile, invelite, in apa care clocoteste, timp de 15 minute, dupa care se scot si se lasa sa se raceasca timp de 10 minute. Se dau prin ou batut, prin pesmet uscat si se pun in ulei la ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com