bake rolls cu sm nt n i ceapa
Pagina 2 din 5
Te-ar mai putea interesa:
salate pentru iarna cu gogonele gogosari si ceapa, ceapa murata, picarela cu ceapa si ardel iute, chiftelute in maioneza cu ceapa marinata, dulceata de ceapa alba, ceapa marinata cu otet, branza de vaci cu marar si ceapa, cartofi cu ceapa si conserva de carne, tocanita ficat pui ceapa usturoi
... în unt, se adauga usturoiul tocat marunt, fâsiile de somon marinate, smântâna lichida si se fierb împreuna timp de 10 minute ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Începe prin a cali ceapa, adaugând sare si piper dupa gust. Dupa ce aceasta este gata, punem spanacul tocat marunt si adaugam 100 ml apa. Lasam la scazut pâna obtinem o compozitie legata si o lasam la racit. Între timp batem bine cele 2 oua împreuna cu smântâna si încorporam rezultatul în spanacul rece. Se toarna umplutura între cele doua foi de placinta si se baga la cuptor pâna se rumeneste. Este de preferat sa se consume rece!...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Pavlova în cuptor, la racit, timp de o ora. Amesteca cu mixerul smântâna, zaharul pudra si extractul de vanilie pâna obtii o frisca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Toaca ceapa mare si caleste-o în ulei si unt la foc mic ... las-o sa dea în clocot, adauga ceapa verde tocata marunt, sarea si ... supa a fiert, adauga-i de sare si piper, pune patrunjelul, apoi smântâna pentru gatit, amestec ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sare si piper negru. Optional se poate adauga si putina smântâna lichida daca preferi. Dupa ce pastele sunt fierte pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sa-i curati de seminte. Taie ceapa verde în forma de inele. Toarna ... de 8-10 minute, inele de ceapa si bucatelele de dovlecei, morcovi ... . Presara apoi sare si piper, dupa care amesteca totul cu smântâna. Pe fiecare foaie de tortilla pune câte o frunza de ... si prinde-o cu o frunza de ceapa. Tortilla cu legume e gata si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... parte sau pâna când este gatit în functie de preferinte. Amesteca smântâna, mararul si pasta de hrean într-un bol. Serveste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-o cratita se caleste putin ceapa în unt, dupa care se adauga conopida oparita în prealabil, curry, chilli, sarea, piperul si apa. Se lasa la fiert sub capac 10-15 minute. Dupa ce se raceste putin amestecul, se mixeaza în blender si se adauga smântâna.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taie dovleceii pe lungime si prajeste-i pe gratarul încins. Dupa ce se rumenesc pe ambele parti, pune-i pe o farfurie si lasa-i sa se raceasca. Amesteca brânza cu smântâna si apoi adauga ceapa tocata marunt, mararul, sarea, piperul si castraveciorii, curatati de coaja si taiati cubulete. Întinde crema obtinuta pe feliile de dovlecel si ruleaza-le cu grija.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... culoarea. Se adauga sare si piper. Se bat ouale cu smântâna, brânza Feta, crema de brânza, maslinele taiate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierbe spanacul în apa cu sare si se pune la scurs. Separat, se fierbe telina, morcovul si cartofii (cuburi). Se scurg, se se pun împreuna cu spanacul într-un bol si se blenduiesc, adaugându-se, treptat, si laptele. Se mai adauga ulei de masline si smântâna, dupa gust.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de prepararare: Puneti la fiert spaghetele în apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet. Într-o tigaie su pune smântâna lichida cu galbenusul de ou, parmezanul razuit, vinul, somonul, sare si piper dupa gust. Se fierbe câteva minute pâna se leaga sosul. La sfârsit, când se opreste focul, se aduga patrunjelul. Acest sos se amesteca cu spaghetele. În farfurie se poate adauga parmezan, dupa gust.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca brânza de vaci cu telemeaua si smântâna pâna se obtine o compozitie cremoasa. Morcovul trebuie dat prin razatoarea cu ochiuri mici. Unge foile de tortilla cu un strat de sos pesto, pune o felie de somon, adauga brânza si presara morcovul ras, dupa care adaugi o frunza de busuioc proaspat. Ruleaza fiecare foaie si lasa-le la frigider timp de 10 minute, dupa care le poti taia în mai multe bucati.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preîncalzeste cuptorul la 165 grade Celsius. Amesteca crema de brânza si zaharul. Adauga, pe rând, ouale si amesteca bine. Adauga esenta de vanilie, amidonul de porumb si smântâna. Toarna compozitia în aluatul pentru tarta. Coace timp de 60-70 de minute sau pâna când prajitura s-a întarit. Scoate cheesecake-ul din cuptor, desprinde aluatul de pe margine cu un cutit, dar nu-l scoate din tava. Lasa sa se raceasca, apoi pune la frigider. Serveste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se încinge uleiul în care se pun la calit ceapa, usturoiul, ghimbirul, chimenul si curry. Apoi se adauga ardeiul si morcovul care se amesteca si se lasa la calit câteva minute. Înainte de a pune apa, lasa la calit si lintea rosie împreuna cu celelalte ingrediente. Se acopera toate legumele cu apa si se lasa la fierrt maxim 30 de minute sau pâna ce lintea este fiarta. Se mixeaza în blender si se consuma cu smântâna, crutoane si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 20 de minute dupa care scurge. Într-un castron toarna smântâna, pudra de curry, sucul de lamâie, sarea si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu putina sare. Se adauga ceapa, morcovul, pastârnacul tocate marunt ... . Într-un vas mare se bat galbenusurile de ou si smântâna, adaugându-se treptat câte un polonic de ciorba fierbinte, amestecând continuu. Când amestecul de smântâna este suficient de fierbinte, se adauga în oala cu ciorba ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cubulete, morcovul, telina, usturoiul si ceapa. Amesteca usor ingredientele pâna când ... legumele. La final, adauga sare si piper dupa gust si smântâna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Operatiunea se repeta pâna când tava se umple. Se toarna smântâna uniform peste continutul tavii, se presara sare, piper si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb pastele tinând cont de indicatiile ambalajului, apoi se scurg de apa. Kaiserul taiat fâsii se caleste câteva minute, dupa care se adauga usturoiul tocat marunt si se mai lasa pe foc înca câteva minute. Se bat ouale cu smântâna si se adauga un praf de sare. Se pun ouale cu smântâna peste pastele fierbinti, se adauga parmezanul ras si se amesteca. Se adauga busuiocul si piperul.
Reţetă de pe retete.eva.ro