Cauta in 21.308 retete
Incepeti reteta cu spalarea puiului si taierea lui in bucati, lasand pielea pentru a da aroma retetei. Intr-o tigaie incalzim uleiul de masline si adaugam puiul lasand sa se inroseasca pe cele 2 parti pentru 10 min. In acest punct ajungem ceapa,usturoiul,telina si morcovul tocate marunt , un pic de sare , piper si rozmarinul . Lasam la gatit 5 min.Cand totul va prinde culoare varsati vinul rosu si lasatil sa se evapore. Cand vinul sa evaporat adaugati rosiile si gatiti totul pentru un minim...
Reţetă de pe retete.eva.ro
o pulpa de miel [ din spate ]. ptr bait : 100 ml vin , 50 ml ulei ,sare , , foi de dafin ;cate o lingurita de salvie ,rozmarin , chimen , scortisoara macinata , piper boabe . 200 gr bacon 1 lingurita boia rosie de ardei 1 lingura untura porc 4 catei de usturoi 1 legatura ceapa verde 1 legatura usturoi verde 1 legatura patrunjel verde 2 pahare vin rosu 1 kg cartofi nu foarte mari sare crengute de rozmarin verde
Reţetă de pe retete.eva.ro
un fazan, o felie de slanina proaspata, sare, un paharel de vin alb Mod de preparare: Fazanul trebuie neaparat tinut 2-3 zile dupa ce a fost vanat, inainte sa fie pregatit.Dupa ce s-a jumulit, s-a curatat de intestine, s-a sters cu o carpa pe dinauntru si pe dinafara, se sareaza si se inveleste cu o patura foarte subtire de slanina proaspata. Se frige la frigare sau la cuptor. Se adauga catre sfarsit putin vin alb. Se stropeste mereu cu sosul din tava.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se acopera pieptul fazanului cu felii de slanina, se pune cu unt intr-o cratita si se introduce in cuptor sa se friga.Cand e aproape fript se pun langa fazan merele curatate si taiate felii, se toarna smantana, se presara sare si piper si se lasa sa mai fiarba acoperit in cuptor. Se serveste cald, cu smantana deasupra si putin marar. - 1 fazan, 1 kg mere, 1/2 ceasca smantana, 2 linguri unt, 100 g slanina, sare, piper. Livrare la domiciliu!...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Fazanul trebuie neaparat tinut 2-3 zile dupa ce a fost vanat, inainte sa ... cu sosul din tava. - Un fazan, o felie de slanina proaspata, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... spus: Pate din piept de fazan :)) Avem nevoie de: - piept de ... supa - zarzavaturile din supa de fazan (nu chiar toate, sau cum ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... exotic. Este un simplu snitel vanatoresc, o specialitate germana, dar din punct ...
Reţetă de pe bucatarialuiflorian.blogspot.com
... placut. Cind se scoate din bait, se scurge de zeama care ... si cu catei de usturoi. Baitul se strecoara si se adauga ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Prea multe vorbe sunt desarte. Nu vreau sa va plictisesc Cititi mai jos. Treceti la fapte Si faceti pui vanatoresc.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
1 kg. carne vitel(vrabioara), 3 morcovi, 3 radacini patrunjel, 1 telina mica, o ceapa, 1 lingurita zahar, 1 lingura faina, sare, piper, 2 foi dafin, 3 linguri smantana, o jumatate cana vin rosu sec, ulei Mod de preparare: Se fierbe bucata de carne intreaga. Dupa ce e bine fiarta se taie fasii subtiri. Intr-o cratita cu ulei(cam de un deget) se pun bucatile de carne, morcovii, patrujelul si telina taiate rondele mai groase si ceapa taiata marunt, sare. Se lasa la pajit un sfert de ora, ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente: 200 g salam vanatoresc 100 g mazare verde fiarta 150 g morcovi fierti ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
- 1 iepure - 1 sticla vin rosu sec sau demisec - 1 capatana de usturoi - 1 ceapa rosie - 1 ceapa alba - 1 morcov - ulei de masline - ciuperci - cateva cubulete de slaninuta afumata - condimente de care va plac - sare Se face un bait din toate ingredientele si se tine iepurele acoperit cu acest sos. A doua zi se da la cuptor pana se rumeneste frumos.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... sote de morcovi si sos vanatoresc. Asa ca i-am facut mamei ... ca nu am facut sos vanatoresc, ci cu sos de smantana ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Cum am ajuns la hotel, ne-am luat cartelele, niste bentite rosii pe mana ca sa se stie ca stam la hotelul respectiv ...si am fugit la baie, ca era deja seara... Primele poze: Hotelul: Prima baita a lui Bogdi in bazinutul de copii... era singurul in apa la ora aia :)) Plaja, marea: Tipareste
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... cea care le va face baita puiutilor. Daca doriti sa asistati ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... greceasca : Delicatesa din piept de fazan/pui : "Floricele" din carne : Chiftelute ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... si salbatici) si pana la fazani si bibilici, iar iepurii salbatici ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de seara pana dimineata in baitul format din vin, condimente pentru ...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
... amestecul recomandat. 3. Separat, prepara un bait din otetul balsamic, usturoiul strivit ... si cimbru. Amesteca bine, toarna baitul peste carne, ruleaza bucata de ... la rece. 4. Scoate carnea din bait, intinde-o pe masa si asaza ... cu ulei. 5. Intr-o tava, pune baitul in care a stat carnea si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro