Cauta in 24.543 retete
Pandispanul se taie in forma de inimioara si se insiropeaza cu compot de caise. Margarina moale se mixeaza cu zaharul pudra, laptele si zaharul vanilat pana devine pufoasa. Cu aceasta crema se umple pandispanul si se imbraca. Gelatina se prepara dupa instructiunile de pe plic si se toarna peste inimioarele rezultate. Inimioarele se tin la rece o ora, apoi se orneaza cu frisca dupa preferinte.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-un bol amestecam faina, sarea si praful de copt cu telul, pentru a distribui uniform praful de copt si sarea. Punem untul intr-un vas separat si incepem sa-l mixam cu mixerul la viteza medie aproximativ 1 minut pana devine cremos, adaugam zaharul si zaharul vanilat si mai mixam 1 minut, dupa care incorporam cu grija amestecul de faina, adica miscoram viteza la mixer pana la treapta cea mai mica, asta daca nu vreti sa imprastiati faina in toata casa . Mixam bine, pana compozitia devine...
Reţetă de pe retete.eva.ro
un fazan, o felie de slanina proaspata, sare, un paharel de vin alb Mod de preparare: Fazanul trebuie neaparat tinut 2-3 zile dupa ce a fost vanat, inainte sa fie pregatit.Dupa ce s-a jumulit, s-a curatat de intestine, s-a sters cu o carpa pe dinauntru si pe dinafara, se sareaza si se inveleste cu o patura foarte subtire de slanina proaspata. Se frige la frigare sau la cuptor. Se adauga catre sfarsit putin vin alb. Se stropeste mereu cu sosul...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Fazanul trebuie neaparat tinut 2-3 zile dupa ce a fost vanat, inainte sa fie pregatit.Dupa ... cu sosul din tava. - Un fazan, o felie de slanina proaspata, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se acopera pieptul fazanului cu felii de slanina, se pune cu unt intr-o cratita si se introduce in cuptor sa se friga.Cand e aproape fript se pun langa fazan merele curatate si taiate felii, se toarna smantana, se presara sare si piper si se lasa sa mai fiarba acoperit in cuptor. Se serveste cald, cu smantana deasupra si putin marar. - 1 fazan, 1 kg mere, 1/2 ceasca smantana, 2 linguri unt, 100 g slanina, sare, piper. Livrare la domiciliu!...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... incercat multe retete de aluat pt Pizza din net.Sincer mi ... pe el Ketchup si restul pt piza se stringea marginile in ... il folosim tot aluatul numai pt o tava.Restul fiecare pune ce ... Pizza cu Ton(Kepchup,condiment pt. pizza,ton,ceapa taiata rondele ... cascaval ras.(eu folosesc Mozarella pt ca nu se usuca asa ...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
... gustoasa din legume , o muratura de vanata impluta cu varza. Metoda de ... mai jos. INGREDIENTE : 6 bucati de vanata mare-mijlocie telina si marar ... adaugati Modul de preparare a vanetei: Vanata se curata de codita si ... si se lasa sa fearba Vanata se taie in 2 jumatati si ... mai apasati pe jumatatile de vanata din cratita , cand se fierb ... de apa. Fiecare jumatate de vanata...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
... spus: Pate din piept de fazan :)) Avem nevoie de: - piept de ... supa - zarzavaturile din supa de fazan (nu chiar toate, sau cum ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
In popor se zice o vorba , ca "limba soacrei este lunga si iute ". Sub aceasta denumire a aparut de foarte multi ani in urma o mancare iute si gustoasa , care se serveste cu tochitura din carne de porc, slanina sarata sau afumata pe timp de iarna. Voi descrie o reteta de vanata prajita si marinata in adjica de ardei dulci, iuti si usturoi , care se poate conserva pentru timpurile racoroase.Ea ajuta foarte mult la digestie si la topirea grasimei in timpul mancarii. Citeste...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
... bine din carne de iepure vanat, fiert pe indelete alaturi de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... localul respectiv. Cantitarile au fost pt 10 litri dar eu le ... care se postreaza la frigider pt cind avem nevoie la salate ... sau fanta Va asigur ca e un sos foarte bun pt salate ...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
... calciu si vitamina K. Ce contine 1 vanata: Vitamine Vitamina A- 114 IU Vitamina ... digestiv este recomandat sa introduci vanata putin mai tarziu. Cum pregatesti ... copii Sote de vinete Ingrediente 1 vanata 2 linguri ulei de masline 1/2 ceapa ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
... intr-o cratita cu apa fierbinte pt.a se topi(nu este voie ... pune pe baie de apa pt topirea ciocolatei. Se pune peste ...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
Vanatul trebuie lasat citeva zile la fezandat pentru fragezire. In cazul ... placut. Cind se scoate din bait, se scurge de zeama care ... si cu catei de usturoi. Baitul se strecoara si se adauga ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Imaginile sunt link-uri spre retete. Aperitive ; ; ; ; Fripturi ; ; Aluaturi dospite ; Dulciuri ; ; ; Torturi ; ;
Reţetă de pe anditudor.blogspot.com
Prajitura cu ciocolata:chec pufos cu inima de ciocolata Se amesteca ingredientele uscate: faina, cacao, sare, praf de copt. Ciocolata si untul se pun intr-un bol si se topesc la microunde sau la bain marie. Se amesteca bine sa se combine si se lasa sa se raceasca. Ouale se mixeaza cu zaharul si esenta de vanilie, timp de doua minute. Peste oua se adauga sosul de ciocolata si se mixeaza bine, pana se combina. La final, se incorporeaza ingredientele uscate, folosind o spatula si amestecand...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Am deschis cartea mea de retete , unde le-am strans pe parcursul anilor mei, si am zarit aceeasta reteta se salata. Tare demult nu am preparat-o si tineam minte , ca e pe gustul barbatilor. Are un gust de legume murate si picante , cu aroma foarte puternica de marinada , care contine ceapa si usturoi. Nu se face cu mirodenii diferite, e nevoie sa-i pastram mirosul natural al legumelor si sa stiti , ca are multe vitamine. Citeste mai departe...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
I NGREDIENTE Sos pt macerat carnea(picanta)By Ama Carne de pui,pulpe,porc(la alegere) 4 catei de usturoi 3 linguri de miere 3 linguri de suc de lamaie 4 linguri de sos de soia 2-3 linguri ulei cu ardei iute(sau ulei cu chili) sare piper Se toaca marunt usturoiul si amestecati sosul din ingrediente. In acest sos se lasa carnea la macerat o zi/noape. Se pun la prajiti / sau la cuptor. Gustu e foarte bun combinat dulce iute si se face carne foarte fragede.
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
Faramiteaza bine fursecurile de ciocolata. Topeste untul si adauga-l peste fursecurile faramitate. Amesteca bine. Preseaza apoi aceasta compozite intr-o tava, formand un blat. Da apoi la rece pentru 15 minute. Taie batoanele de ciocolata in 4 - 5 bucati. Inveleste-le in folie de plastic si da-le la rece pentru 10 minute. Taie-le apoi in bucatele mici. Pe blatul de fursecuri aseaza jumatate din cantitatea de inghetata. Presara apoi jumatate din bucatelele de baton faramitate. Deasupra adauga...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Pentru aceasta reteta va trebuie o vanata mica precum micutul dumneavoastra, 2 rosii ... la copt. Pana se coace vanata, decojiti rosiile (puneti-le intr ... clocot 7-8 minute si apoi, cand vanata este coapta, curatati-o si puneti ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro