Cauta in 21.294 retete
... cacao, nucile si esenta de rom, apoi am amestecat in continuare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cafea, lapte si esenta de rom si lingurita de zahar. Frisca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... apa calduta cu esenta de rom. Oul l-am batut un pic ... din apa cu esenta de rom si se scurg bine, apoi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... zahar vanilat, 2 ml esenta de rom si laptele caldut. Framantam aluatul ... de cacao, 2 ml esenta de rom, 1 plic zahar vanilat , migdalele maruntite ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
MOD DE preparare: Drojdia se dizolva in apa calduta, adaugam zahar, sare, coaja de lamaie rasa, rom , faina. Se framanta bine pana obtinem un aluat ca de cozonac. Se intinde cu faina pe o hartie de copt, se decupeaza cu ajutorul unei forme rotunde gogosi, iar diferenta se inlatura. Se lasa la crescut cca 30 minute. Se ia fiecare gogoasa cu o spatula si se introduc in ulei incins pe ambele parti. Dupa prajire se pun pe un platou si se pudreaza cu zahar farin vanilat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
intr-o cratita se pun la foc mic laptele,esenta rom, zahat vanilinat, zaharul si cacao pana ce devine o compozitie legata; se ia cratita de pe foc si se adauga biscutii rupti in bucatele mici, bucatelele de rahat, stafidele; se amesteca aceasta compozitie si se asaza pe o folie unsa cu putin ulei; se impatureste si se da la rece; cand s-a racit , se desface din folie si se presara peste ea nuca pisata sau taiata bucatele mici sau cacao praf. Pofta buna! Un desert rapid si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... apoi punem si esenta de rom .Incorporam apoi faina putin cate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la rece. Pune stafidele in rom. Sparge ouale si bate albusurile ... , apoi stafi­dele inmuiate in rom. Adauga albusurile, apoi ami­donul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mai intai. Adaugam esenta de rom, coaja rasa de portocala si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune apa intr-un vas apoi se adauga zaharul si praful de sare impreuna cu esenta de rom si uleiul.Faina dse adauga in ploaie si se bate bine sa nu faca cocoloase.Se pune in functie de cat de groase vrem sa iasa clatitele. Se pune tigaia la incins si se unge cu putin ulei. Se adauga aluat cu polonicul si se intinde bine. Se prajesc pe ambele parti. Apoi se umplu cu dulceata dorita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... apoi punem si esenta de rom .Incorporam apoi faina putin cate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ,coaja de lamaie,esenta de rom, zahar vanilat, 30 gr gris ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cacao,stafidele,nuca,esenta de rom si o parte din sirop(rece ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... racit.Se pune esenta de rom. Asamblare tort: Blatul de tort ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... larg se amesteca esenta de rom si whiskey cu cafeaua. Piscoturile ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... varf de cutit de sare, rom, vanilie, coaja de lamiie Mod ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pune esenta de vanilie si rom sau dupa preferinta. Cand placinta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... vom folosi doar esenta de rom cand este rece ne vom ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... zaharul ramas. Adaugam esenta de rom,coaja de lamaie,si faina ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de zahar si esenta de rom, amesteci spuma obtinuta in crema ...
Reţetă de pe retete.eva.ro