Cauta in 17.960 retete
... , ciocolata si zaharul impreuna cu 100ml apa calda intr-o oala, amestecand ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cerne faina. Se pregateste maiaua : 100ml de lapte caldut care se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de pui - un morcov - o ceapa - 100ml de ulei - 2-3 linguri de faina ... de usturoi - o lingura de otet - 100ml de bulion dulce Incingem uleiul ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... de reusita zic eu. Ingrediente: - 100ml apa - 120ml lapte - 125g unt ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... ml ulei de floarea soarelui - 100ml apa minerala - zeama de la ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... - 1 fir de praz - 5 cartofi mari - 100ml ulei de masline - 3 catei de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... de pui - 60g zahar brun - 100ml sos soia (de preferinta unul ... luat de la Mega Image) - 100ml sos worchesterhire - 60g miere (eu ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... cele 200g de ciocolata in 100ml de frisca lichida si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . - Aluat: 300 g faina, 100 g margarina, 100ml lapte, 15 g drojdie, sare, un ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... usturoi - 2 linguri ulei de masline - 400ml smantana dulce vegetala - 100ml apa ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Cureti pestele de solzi si mate,il speli bine,il usuci cu un prosop,Il sarezi si il lasi de-o parte.Legumele le cureti ,le speli si le toci fideluta.Asezi legumele taiate intr-o tava ,pui pestele si il acoperi cu restul de legume ramase,feli de lamaie si ulei,dupa care bagi tava la cuptor pentru o jumatate de ora,intorci pestele pe cealalta parte si adaugi si pasta de tonate,il mai ti inca o jumatate de ora la cuptor.Se serveste cald,dar e foarte bun si rece.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se înmoaie heringul si se spala pentru a îndeparta surplusul de sare. Apoi se taie cubulete. Cartofii se fierb în coaja în apa cu sare. Apoi se curata si se taie felii.Se taie marunt ceapa, se da pe razatoare cascavalul si se taie cubulete sunca. Se prajeste ceapa pâna devine transparenta. Se adauga sunca si se prajeste putin împreuna cu ceapa.Knorr Spaghetti Carbonnara se amesteca în 200 ml apa împreuna cu smântâna. Se toarna peste ceapa cu sunca si se da în clocot.Într-un vas...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Încinge cuptorul la 180°C/gaz 4. Fierbe feliile de cartof 2-3 minute. Scurge-le si lasa-le într-un bol mare. 2. Caleste ceapa în ulei timp de 10 minute, la foc mic, pâna devine aurie. Las-o sa se raceasca usor, apoi adauga în tigaie smântâna, crème fraîche, ierburile, coaja rasa de lamâie si asezoneaza din belsug. Toarna totul peste cartofi si amesteca usor. 3. Ruleaza 1 pachet de aluat pe suprafata de lucru tapetata cu putina faina într-un patrat cu latura de 35cm, apoi...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Blat: albusurile se mixeaza bine cu zaharul si se inblobeaza uleiul, apoi faina , praful de copt si cacaoua. Se coce in tava in forma de inima bine unsa cu unt si tapetata cu faina, se lasa la racit. Crema: frisca se mixeaza bine cu zaharul, se adauga crema de mascarpone si se mixeaza pana devine o crema tare, se pune si vanilia. Jeleu: gelatina se pune la inmuiat in zmeura impreuna cu zeama pe care o lasa, dupa 10 minute se pune pe foc, cand ajunge la fierbere se da la o parte . Asamblare...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Este o placinta de post, asa cum doar bunica stia sa faca. Intr-un castron cerne faina. Adauga zaharul, un praf de sare si margarina. Framanta toate aceste ingrediente si toarna treptat apa rece. Aluatul trebuie sa fie suplu, sa ia repede forma pe care i-o dai, fara sa-si revina. Acopera-l si lasa-l la rece doua ore. Intinde aluatul in doua foi nu foarte groase. Asaza prima foaie intr-o forma de tarta unsa cu margarina si tapetata cu faina. Intinde dulceata si acopera cu cealalta foaie. Lasa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se mixeaza icrele,la inceput crude,apoi se toarna cate putin ulei,ca la maioneza, pana se leaga.Cand incep sa-si mareasca volumul,si sa capete consistenta se picura cate putin suc de lamaie,alternand cu picuratul uleiului,iar cand incep sa se intareasca bine,se picura apa minerala ,care are rolul de a le inmuia si de a le albi .Se procedeaza astfel pana ce se inghit toate ingredientele,la sfarsit incorporand si ceapa taiata cat mai marunt sau presarata deasupra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se oparesc urzicile curatate in prealabil si se adauga peste ceapa calita deja in ulei de masline. Se adauga putina zeama si se lasa 10 min la foc mediu. Apoi se aduga si cateii de usturoi pisati si oul amestecat cu smantana. Se condimenteaza cu sare si piper. Se fierb spaghetele si peste ele se adauga sosul de urzici. Se pune ulei de masline in tigaie si se adauga muschiul de vita taiat in fasii foarte subtiri, fara a fi batute inainte. Se condimenteaza carnea cu sare si piper alb si se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se mixeaza icrele,la inceput crude,apoi se toarna cate putin ulei,ca la maioneza, pana se leaga.Cand incep sa-si mareasca volumul,si sa capete consistenta se picura cate putin suc de lamaie,alternand cu picuratul uleiului,iar cand incep sa se intareasca bine,se picura apa minerala ,care are rolul de a le inmuia si de a le albi .Se procedeaza astfel pana ce se inghit toate ingredientele,la sfarsit incorporand si ceapa taiata cat mai marunt sau presarata deasupra. Cateva sfaturi daca se taie...
Reţetă de pe retete.eva.ro
pui sa fiarba zaharul cu sucul de la compot pana obtii un sirop gros. Lasi la racit apoi adaugi iaurtul si sucul de la o lamaie. Pui jumatate din piersici in mixer si le faci "piure". Piersicile ramase le tai bucati mici si impreuna cu "pireul" de piersici le adaugi in siropul facut. Torni compozitia in boluri mici si o dai la congelator pt 2-3 ore. Dupa, scoti inghetata, pui frisca si adaugi fructe din dulceata. Pui iar la congelator pt 1/2 ora.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... lapte caldut prima data, vreo 100ml, apoi cu putin unt, 50g ...
Reţetă de pe retete.eva.ro