Cauta in 18.725 retete
Se spala bine cartofii si se oparesc cinci minute în apa clocotita cu sare. Se scurg bine si se pun într-o tava cu o lingura de unt si ceapa taiata rondele. Se pun la cuptor acoperiti si se tin sa se rumeneasca. Se adauga o ceasca cu apa si se lasa la cuptor pâna zeama scade de tot. Cartofii ramân foarte fragezi înauntru si rumeni pe afara.
Reţetă de pe retete.eva.ro
se curata salata verde, se spala foarte bine si se pune la fiert in apa clocotita cu sare, impreuna cu usturoiul taiat feliute. Se caleste ceapa in untura, se stinge cu zeama in care a fiert salata si se adauga la ciorba. Se lasa sa fiarba 20 de minute .Se i-a vasul de pe foc, se potriveste gustul de sare si se acreste. Iaurtul, galbenusurile si faina se bat bine cu telul, adaugand treptat cate putina ciorba, apoi se toarna in vas odata cu mararul tocat fin.Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... zeama de lamaie 600 g fasole verde si/sau galbena (eu am ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Se curata si se spala bine legumele. Ridichile si ceapa se taie marunt.Salata se taie in bucati potrivite. Se amesteca uleiul de masline , otetul , sarea si piperul .Intr-o salatiera se amesteca toate legumele se toarna dressingul si se amesteca bine. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
4 buc. oua, 4 linguri fasole verde fiarta, 2 linguri smantana sau 2 linguri lapte, 1 lingura unt sau ulei, sare Mod de preparare: Ouale batute se amesteca cu fasolea fiarta, se adauga smantana sau laptele, sarea necesara si se prajeste omleta in tigaie, cu untul sau uleiul bine infierbintat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Într-o oala se caleste, pe foc mic, ceapa si usturoiul, în 2 linguri cu unt. Amesteca pâna când verdeturile se înmoaie, respectiv 3-5 minute. Adauga coriandrul, sarea si piperul si lasa totul pe foc înca un minut. Adauga cubuletele de cartofi, frunzele de salata si apa si lasa supa sa dea în clocot. Lasa focul mai mic si acopera oala cu un capac. Supa trebuie sa stea la fiert pâna când cartofii devin moi, respectiv aproximativ 10 minute. Toarna supa într-un blender si paseaz-o...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Salata se spala si se rupe sau se taie mai marunt.In oala in care vrem sa facem ciorba punem ulei la incins.Apoi punem ceapa taiata marunt si cand s-a calit ceapa adugam 2-3 linguri de faina.Adaugam salata si amestecam bine .Salata se va cali putin si va scadea.Adaugam apa cat sa acopere salata si o lasam sa fiarba.Cand salata este fiarta punem sare dupa gust si laptele. Lasam sa fiarba si cu laptele.Avem grija sa mestecam tot mereu pentru ca altfel riscam sa se prinda de oala. La sfarsit ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
400 gr. fasole verde fiarta si taiata marunt, 200 gr. maioneza, usturoi pisat ca pentru mujdei Mod de preparare: Se amesteca ingredientele; se potiveste de sare si usturoi. Mod de servire Se servesc ca atare la aperitiv, alaturi de alte salate, sau se pot face tartine ornate cu pasta de usturoi din comert
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Fasolea se curata de codite, apoi se fierbe - nu foarte tare - in apa cu sare . Lasam sa se raceasca, timp in care preparam maioneza : doua galbenusuri + un praf de sare de lamaie + o lingura cu mustar, se mixeaza bine cu 350 ml ulei, adaugat putin cate putin ). Fasolea rece se taie marunt, mararul si patrunjelul se toaca , usturoiul se piseaza. Se pun toate peste maioneza si amestecam bine, apoi potrivim de sare si piper Este excelenta daca sta 30 minute la frigider inainte de a fi servita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 1/2 lingurita faina, 1/2 lingurita zahar, marar verde tocat, sare Mod de preparare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg mazare verde pastai, salata verde, spanac, 60 g unt, o lingurita faina ... de spanac si de salata verde. Cind mazarea este fiarta, totul ... sita. Piureul astfel obtinut este verde. Se infierbinta intr-o oala untul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg fasole verde, morcov, patrunjel, o ceapa mijlocie, un ardei, 1/2 kg rosii ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... desfa pachetul si presara ceapa verde si coriandrul. Serveste cu orez ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg. fasole verde, 2 buc. ceapa, 2 buc. ardei, 1 buc. morcov, 2-3 buc. rosii ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... -150 gr. slanina, 2 legaturi ceapa verde, verdeata, faina, sare, o lingura unt ... inmuiat frunzele, se adauga ceapa verde tocata, verdeata tocata, putina faina ... otet si se presara patrunjel verde tocat. Omleta poate fi inlocuita ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de pui, 2 morcovi, o conserva fasole verde pastai, 1/2 pahar vin, 1 ceapa, un ... de rosii, marar uscat sau verde. Mod de preparare: Se pun ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . de rosii, 1 kg. de fasole verde, 100 ml de ulei, 50 ... se serveste fasolea cu carne, adaugind smantana proaspata si patrunjel verde
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Începe prin a cali ceapa, adaugând sare si piper dupa gust. Dupa ce aceasta este gata, punem spanacul tocat marunt si adaugam 100 ml apa. Lasam la scazut pâna obtinem o compozitie legata si o lasam la racit. Între timp batem bine cele 2 oua împreuna cu smântâna si încorporam rezultatul în spanacul rece. Se toarna umplutura între cele doua foi de placinta si se baga la cuptor pâna se rumeneste. Este de preferat sa se consume rece! Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Sfecla poti sa o folosesti cruda sau sa o fierbi putin în coaja. Apoi se amesteca cu restul ingredientelor.
Reţetă de pe retete.eva.ro