Cauta in 20.692 retete
Vinetele se taie rondele si se pun pe gratar. În timp ce se fac vinetele, amesteca într-un vas restul ingredientelor pentru a obtine un sos delicios. Amesteca feliile coapte de vinete cu sosul rezultat si pune amestecul pe felii de pâine prajita. Pofta buna! Credit foto: jamieoliver.com
Reţetă de pe retete.eva.ro
În primul rând alege, o tigaie mare si adânca, în care sa încapa buchetul de conopida decupat si sa mai ramâna în sus doi centimetri. E nevoie de acest lucru pentru ca buchetul de conopida sa se gateasca corect. Adauga în tigaie ceapa, usturoiul, restul de conopida taiata în bucatele si putin ulei de masline si lasa la prajit timp de 10 minute pâna ce ingredientele se înmoaie si capata o nuanta aurie. Adauga maslinele si patrunjelul si mai prajeste timp de 2 minute. Mai apoi, pune...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -20 bulbi (receptaculi florali) de anghinare proaspeti sau conservati, 200 g carne ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pentru a prepara pastele toscane trebuie sa mixezi în robotul de bucatarie faina cu frunzele de spanac. Vei obtine un aluat de un verde frumos din care rupi câte putin si rulezi pe o suprafata tapetata cu faina. Astfel vei avea paste toscane pici care arata ca niste pastai de fasole verde. Se fierb pastele în multa apa cu sare timp de 5 minute, timp în se pregatesc legumele. Într-o tigaie se pune putin ulei de masline si se adauga usturoiul si fulgii de ardei iute. Apoi se pun feliile...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se încalzeste cuptorul în prealabil. Se bat bine ouale. Se pun înr-o tigaie feliile de cârnaciori si cartofii pâna se calesc împreuna putin, dupa care se pun pe o farfurie. În grasimea din tigaie se adauga rozmarinul si ouale batute, iar la suprafata amestecul de cartofi cu cârnaciori. Se pune tigaia la cuptor pâna ce ouale sunt patrunse. Între timp se taie ceapa în felii subtiri si se freaca bine cu sare, piper, ulei de masline si frunze de patrunjel. Se scoate omleta din cuptor...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dressingul se prepara amestecând uleiul de masline, sucul de lamâie si smântâna sau brânza. Fierbe cartofii în apa cu sare timp de 20 de minute, sau pâna devin moi. Apoi scurge-i bine de apa. Dupa ce se racesc, curata cartofii de coaja si taie-i cubulete. Amesteca-i cu dressingul si apoi adauga ridichiile, menta, arpangicul si sarea si piperul.
Reţetă de pe retete.eva.ro
În prima faza se mixeaza untul, zaharul si coaja de lamâiei pâna se omogenizeaza ca o crema. Treptat se adauga galbenusurile si faina, apoi se toarna laptele si sucul de lamâie. În alt castron, se bat albusurile pâna se întaresc pentru ca mai apoi sa se toarne peste compozitia obtinuta mai devreme. Toata compozitia "unita" se amesteca usor, în asa fel încât sa nu iasa aerul din spuma de albus. Urmatorul pas este coacerea. Pentru asta avem nevoie de un vas termorezistent în care se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de bucate "La Masa cu Jamie" am primit-o cadou de la ... imi place la cartea lui Jamie e ca retetele sunt atat de ... i-a venit lui. Si pentru ca Jamie e un suflet deosebit (poti vedea ... indragostiti iremediabil de stilul lui Jamie nu am sa va scriu ... multe-multe retete de la Jamie, un adevarat guru al artei culinare. Spor la gatit, Jamie, multam fain ca existi! Tipareste pagina...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Într-un mojar, piseaza cimbrul, semintele de chimen, oregano, usturoiul si sarea. Adauga uleiul de masline si zeama de lamâie, amesteca, apoi unge fiecare bucata de carne cu acesta. Bucatile de carne pot sta la marinat de la cinci minute, pâna la 8 ore, în functie de preferintele tale. Prajeste apoi bucatile de carne într-o tigaie, în functie de preferinte. Lasa-le sa se raceasca timp de 5 minute, pentru ca astfel vor deveni mai suculente.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Prepara dressingul amestecând uleiul de masline, sucul de lamâie si smântâna. Pune la fiert cartofii în apa cu sare pentru aproximativ 20 de minute. Scurge-i bine de apa si lasa-i la racit, apoi curata-i de coaja cu ajutorul unui cutit, apoi taie-i în bucati mici. Se amesteca cu dressingul, apoi se adauga ridichiile, menta si arpagicul.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ce vedeta mai e si Jamie asta! Si dupa reteta asta si ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... pictures and I found a flavorful raspberry jam made this summer , that I needed to share with you. Raspberry jam for me is second after ... people do not like raspberry jam , because it has too many ... wok . Simmer the fruits until jam thickens . Add sugar and simmer ... takes about 2 hours. Put hot jam in clean jars . Let the ... the lids well . When the jam has cooled , put it in...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... decat recent folosind reteta lui Jamie. Ne place sa le mancam ... care sunt obisnuita, dar asta e Jamie! Am avut nevoie de: 3 oua ...
Reţetă de pe bucatariamoraritei.blogspot.com
... simplu mod posibil. Ingrediente : 3 bucati anghinare Pentru sosul 1 200 ml iaurt ... preparare: Mai intai se pregateste anghinarea. Pentru aceasta i se taie coada ... bine sub jet de apa Anghinarea se pune in apa cat ... foarte usor. In timp ce anghinarea se fierbe, se pregatesc sosurile ... . Adauga rosiile cuburi si amesteca. Anghinarea fiarta se scurge bine si ... se mananca cu totul. Concluzie :...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Pune o tigaie pe foc unsa cu ulei de masline si las-o sa se încinga. Pune în tigaie, unele lânga altele, feliile de vinete si lasa-le pe foc pâna când se rumenesc si sunt patrunse. În alta tigaie pune 8 linguri de ulei de masline si 3 linguri de otet sau vin alb, cu patrunjelul, menta si usturoiul, iar mai apoi condimenteaza cu sare si piper. Adauga si vinetele rumenite în tigaie si lasa pe foc câteva minute. Pune mai apoi mixul aromant de vinete pe pâinea prajita si apasa usor....
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Se rup în bucati mici biscuitii si se amesteca împreuna cu nucile, fisticul si ciresele confiate. 2. Pune restul ingredientelor într-un vas si lasa-le la topit la abur. 3. Combina ingredientele uscate cu amestecul cu ciocolata. 4. Se amesteca bine ingredientele si se preseaza într-o tava de cozonac pe care s-a asezat în prealabil folie de plastic. Lasa marginile foliei pe lânga tava pentru a scoate cu usurinta checul. 5. Se pune la frigider câteva ore pâna se întareste bine.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul la 200°C. Pune ciupercile pe o tava mare si decoreaza-le cu ceapa, usturoi si cimbru. Asaza brânza peste. Amesteca pesmetul cu patrunjelul si împrastie-le peste ciuperci. Lasa-le în cuptor 15-20 de minute. Între timp presara peste salata de arugula sucul de lamâie si putin ulei de masline. Ciupercile se servesc alaturi de salata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Puiul, spalat bine si sters cu un servetel absorbant, se sareaza bine si se prajeste într-o tigaie cu unt încins. Dupa ce este rumenit pe toate partile, se muta într-o alta tava, în care se mai pun laptele, usturoiul si untul taiate si frunzele de salvie. Pui, împreuna cu celelalte componente ale retetei se baga la cuptor, având grija ca din când în când sa se umezeasca suprafata care nu se afla în sos, tocmai pentru ca aceasta sa nu se usuce.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Porneste cuptorul ca sa se încalzeasca. Pune ciupercile intr-un castron si adauga peste ele apa fiarta, atât cât sa le acopere. Într-o tigaie mare pune un strop de ulei de masline. Condimenteaza bucatile de pui cu sare si piper si asaza-le în tigaie. Strecoara ciupercile de apa si pastreaza apa în care au stat. Adauga ciupercile in tigaie, alaturi de pui, si presara usturoiul feliat. Mai apoi, pune în tigaie si vinul alb cu apa în care au stat ciupercile. Tine totul pe foc pâna...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru prepararea aluatului se procedeaza astfel. În putina apa calduta se pun drojdia si zaharul, faina, grisul si sarea. Se framânta zece minute, aluatul obtinut se înveleste într-o foaie de plastic si se lasa pentru 20 de minute într-un loc calduros. Sosul se obtine din usturoiul taiat felii subtiri care se caleste în ulei de masline încins. Dupa un minut, se pun rosiile din conserva cu tot cu sosul în care stau. Tot acum se pune busuiocul, se pun sare, piper, se amesteca bine si...
Reţetă de pe retete.eva.ro