Cauta in 21.294 retete
... tigaia, adaugam un polonic din aluat, iar dupa ce s-a copt pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca uleiul,apa(lapte soia)zaharul.Se adauga faina,stafidele,merele razuite sau tocate,nucile macinate si se amesteca bine toate.Praful de copt se cerne. Se amesteca bine toate ,se tapeteaza 3 tavi de chec cu hartie de copt,se pune compitia in tavi si se da la cuptor pentru 45 minute la 170 grade. Cand sant gata se scot din tava ,se lasa la racit dupa care se pudreaza cu zahar pudra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se prepara ca o maioneza obisnuita. Este foarte gustoasa si veti reduce cantitatea de ulei cu aprox.80%. - 1 galbenus crud, 1 lingurita de mustar, 2 linguri ulei de masline virgin, zeama de la 1/2 lamaie, 250 ml sana sau iaurt, 1 lingura smantana dietetica, putina apa minerala. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 sticla apa minerala, zeama unei jumatati de lamiie, coaja rasa de la o lamiie, 1 lingura zahar, 1 lingura sirop visine, 1 lingurita gheata pisata Mod de preparare: Toate aceste componente se amesteca bine. Mod de servire Se serveste cu pai
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 linguri smantana dulce, 2 linguri zeama de fructe sau sirop, 3-4 sticle apa minerala Mod de preparare: Se bat bine smantana cu zeama de fructe sau siropul si se adauga treptat, amestecand mereu apa minerala Mod de servire Se serveste cu cuburi de gheata, sau simpla de la frigider
Reţetă de pe www.retete-bune.com
frunze de menta, o lingura de zahar, 50 ml rom alb, sucul de la o jumatate de lamiie, apa minerala Mod de preparare: Frunzele de menta se freaca bine cu zaharul intr-un pahar inalt. Se stoarce lamiia peste menta si se adauga rom si apa minerala. Totul se amesteca bine si se pune gheata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
50g miere, 400ml apa minerala(sau sifon), 6 linguri suc de portocale, 2 linguri suc de morcovi, 1 galbenus, zeama de la 1/2 lamiie, 2 cuburi de gheata Mod de preparare: Se amesteca bine mierea cu galbenusul, se adauga sucul de portocale(daca e proaspat trebuie strecurat), zeama de lamiie, sucul de morcovi. Se amesteca totul foarte bine si completam cu apa minerala Se serveste cu cuburi de gheata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Aluat: 420 g.faina, 2 galbenuse, o lingura si jumatate rom, o lingura si jumatate smantana, apa minerala la temperatura camerei; 280 g. osinza, 3 linguri faina, sucul de la o lamiie Mod de preparare: Se face un aluat din ingredientele de aluat. Se framinta, se bate cu sucitorul sau se loveste de ... lamiie. Se fac trei cocoloase. Aluatul se intinde pe planseta, iar ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
o jumatate de limette,10 ml tequila alba,o lingura de lichior de coacaze, o lingura de sirop de grenadine, apa minerala Mod de preparare: Jumatatea de lamiie se stoarce si se amesteca cu tequila intr-un pahar inalt. Lichiorul de coacaze se toarna peste tequila. Se pune putina apa minerala si un cub de gheata. La sfirsit se adauga siropul de grenadine fara sa se amestece. Mod de servire Linga aceasta bautura se potrivesc saratele
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Din apa, ulei, sare, otet si faina se framinta un aluat mai tare care se izbeste ... soia granule, 2 oua, 1 leg. marar, 1 leg. patrunjel, sare. Aluat: 200 ml apa minerala, 50 ml ulei, 1 lingurita otet, 1 lingurita sare, 1 pachet margarina, 1 kg ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se framinta un aluat pina devine potrivit de tare, astfel: se sparge oul, se adauga apa cit incape in 3 jumatati de ... doar o jumatate de foaie de aluat, cealalta jumatate se lipeste prin ... calde, cu vin alb demisec sau tare. - Aluatul: un ou, sare, apa si faina. Umplutura: 1/2 kg carne de oaie ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
250g zahar, 3 cesti apa, 1 ceasca esenta ceai rusesc, 2 sticle apa minerala, 2 lamii, 1 portocala Mod de preparare: Zaharul se fierbe cu cele 3 cesti de apa pana se topeste. Intre timp, se pregateste o ceasca esenta de ceai rusesc foarte concentrat. Se amesteca cu siropul racit, cele doua sticle de apa minerala, sucul de la cele doua lamii si de la portocala
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... conopida potrivita, un ou, faina, apa minerala, piper, sare, delikat, untdelemn; pentru sote: 1/2 kg morcovi, doua cepe ... si se dilueaza trepat cu apa minerala, se adauga o ceasca de untdelemn, sare, piper, doua linguri delikat. Se obtine astfel un aluat ca o smantana mai groasa, dar ... de conopida se trece prin aluat si cu o furculita se pune ... se poate elimina oul din...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... intregi, un pahar de ulei, un pahar de lapte (sau apa minerala), un pahar de zahar, zahar vanilat, praf de copt stins ... , faina cat sa iasa un aluat moale, care sa curga. Mod ... pune faina, pana iese un aluat moale. Se pune cu lingura ... pe el, se pun peste aluat. Deasupra se pune restul de aluat. Se da la cuptor potrivit de tare, pana se rumeneste ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
1 lamaie, 2 lingurite de miere si un pic de apa minerala. Mod de preparare: Se stoarce bine lamaia si se pune intr-un pahar. Se adauga cele doua lingurite de miere si apa minerala pana se umple paharul. Mod de servire Eventual se pun si 2 cuburi de gheata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de lapte, 3 oua, 3-4 linguri sifon (apa minerala), 1/4 lingurita sare, 100 gr. unt sau untura, 250 gr. smantana ... pune intr-un vas cu apa clocotita pe foc. Se lasa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
800-1000 g iaurt, 3 oua, 1/2 lingurita bicarbonat stins cu zeama de lamiie sau otet, 400 g faina, 1 pahar apa minerala Mod de preparare: Se amesteca iaurtul si ouale cu telul, apoi se adauga bicarbonatul stins. Se pune faina. Aluatul se ingroasa destul de repede astfel ca trebuie subtiat cu apa minerala. Se pune toata faina. In final, aluatul trebuie sa fie ingrosat, dar fluid. Se pot umple...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... zahar, 1/2 cana ulei, o cana jumatate faina, bicarbonat, mirodenii, 1/2 cana sifon(apa minerala) Mod de preparare: Se curata merele de coaja, se taie ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 cana apa minerala, 1 lingura bicarbonat de sodiu stins cu zeama de lamiie, 1 cana nuca macinata, 1 pumn nuci taiate, 3 lingurite dulceata de visine, 100 ml ulei, putina scortisoara, 2 cani faina, 1 lingura cacao Mod de preparare: Se amesteca ingredientele si compozitia rezultata se pune intr-o tava de cuptor unsa cu ulei. Se coace la foc potrivit. In loc de nuca macinata, se poate pune si nuca de cocos iar in loc de visine, stafide.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se framanta un aluat potrivit de moale pentru a putea fi intins pe planseta.Se taie cu paharul.Gogosile se prajesc in baie de ulei.Se pudreaza cu mult zahar vanilinat.
Reţetă de pe retete.eva.ro