Cauta in 21.292 retete
1. Într-un castron, amesteca energic brânza de vaci cu smântâna si usturoiul zdrobit. 2. Adauga o legatura de marar tocat marunt si condimenteaza cu sare si piper dupa gust. 3. Taie pâinea în trei felii (ca pe blatul de tort) potrivit de groase. Unge prima felie cu pate si asaza felii de castraveti. 4. Acopera cu a doua felie de pâine si întinde un sfert din amestecul de brânza. 5. Pune deasupra ultima felie de pâine si câteva fâsii de muschi file. 6. Îmbraca totul în restul de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... italienii", te invitam acum sa experimentezi cateva retete "vero" ale delicioasei bucatarii din Italia. Datorita talentului maestrilor bucatari, prepararea pastelor a devenit un adevarat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... carne (amestec de carne de porc si creveti), aromate cu usturoi ... : 450 grame carne tocata de porc 400 grame creveti decorticati 1 legaturica ... Preparare: Tocati intr-un blender sau robot de bucatarie carnea de porc, crevetii, usturoiul, busuiocul tocat marisor, sosul de soia ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... colorate feluri de mancare ale unei bucatarii destul sobre si matematice cum este cea japoneza. Ajuns ... ). Totusi, ajutati de condimentele din bucatariile adiacente (chineza, vietnameza), se poate ... tonkotsu, o supa din oase de porc, specifica regiunii Kyushu. Ca sa ... lucrurile am folosit ceafa de porc cu os, care se gaseste ... ce a iesit. Reteta: Ramen cu porc si alge...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... . Una dintre principalele caracteristici ale meselor bucatariei levantine o reprezinta multitudinea si ... aproape ritualica. Pasiunea levantului pentru bucatarie, opulenta si complexitatea ei, amintesc ... , bucataria levantului este una halal, care se supune normelor stricte ale ... , prin excluderea totala a carnii de porc. In schimb, afluxul de condimente ... aromele atat de unice...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de mangalita e o rasa de porc lanos creata in arealul ungaro-transilvanean ... zice nutty flavour ) si alte fructe ale padurii pe care acest porc le mananca in libertate si ca e comparat de bucatari cu kobe beef pentru ca ... de zootehnia ahtiata dupa productivitate, porcului care contine de doua ori mai multa grasime decat un porc normal , i se spune azi uleiul ... al colesterolului...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
... din marea si generoasa familie a bucatariei grecesti  friptura de pui cu usturoi, oregano si lamaie. Folositi doar ingredientele de baza ale acestei bucatarii (usturoi, lamaie, ulei de masline si oregano) pentru a obtine ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... strategic la intalnirea marilor regiuni ale Romaniei, aflat in proximitatea muntilor ... aducand in fata prezente cosmopolite alaturi de retete clasice ale aristocratei bucatarii austro-ungare si completand-o cu curajoase creatii proprii. Un ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... blogul ei "Toata ziua in bucatarie" . Daaa chiar asa se numeste ... noi, gusturi si arome diferite. Bucataria italiana, greceasca, turceasca, indiana sunt ... casa. Din pasiunea mea pentru bucatarie s-a nascut si blogul meu: un ... credeti? "Lasagna, tortellini, friptura de porc ... ce sa pregatesc pentru o duminica ... pregatesc un preparat special din bucataria indiana, un preparat care-mi ......
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Carnea de porc se sareaza si se lasa deoparte timp de jumatate de ora. Se asaza apoi într-o tava, se toarna 5 linguri de apa si se presara chimenul. Se pune la cuptor, la foc potrivit. Se unge din când în când cu zeama din tava. Daca aceasta scade, se mai adauga o lingura sau doua de apa. Se tine la cuptor aproximativ doua ore, pâna ce carnea este moale si bine patrunsa. Se taie felii si se serveste cu sosul din tava.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Frecati muschiul de porc cu sare si piper. 2. Amestecati toate ingredientele ... in jumatati. 4. Inveliti muschiul de porc cu feliile de bacon afumat ... de ceapa, iar muschiul de porc asezati-l deasupra rondelelor de ceapa ... : 30 minute. 7. Intoarceti muschiul de porc, adaugati sosul de vin in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se taie carnea de porc cubulete mici si se fierbe aproximativ ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... potrivita pentru a da cotletelor de porc o aroma fosrte speciala. Sper ca ... dulceata de merisoare, coacaze, afine, alea alea... daca nu ati avut ... : - 500 gr de cotlet de porc fara os (6 felii) - dulceata de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Ingrediente: o pulpa de porc 1/2 cana de dulceata de pere 3 linguri de ... putin obisnuita! Cand auzi de porc cu dulceata crezi ca este ... condimentele si ungeti pulpa de porc, dupa ce ati crestat-o in ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... Carnea tocata de porc se pune în tigaie la calit în ulei timp ... serveste alaturi cu carnea de porc peste orezul fiert. Pofta buna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierbe lintea în apa si dafin aproximativ 40 de minute pâna se înmoaie. Dupa ce s-a racit putin se pune lintea si putin lichid în blender, se amesteca celelalte ingrediente si se mixeaza pâna devine o pasta omogena. Se serveste cald sau se poate pastra la frigider. Poti sa iei un borcanel cu tine la serviciu, câteva legume taiate si ai gustarea sanatoasa la îndemâna.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Muschiuletul se cresteaza cu un cutit ascutit si se împaneaza cu feliute de usturoi si ghimbir. Se asezoneaza cu ulei de masline, sare, piper si amestecul de ierburi aromate si se baga la cuptor pentru aproximativ 20-25 de minute. Se scoate de la cuptor si se lasa deoparte timp de 10 minute. În uleiul ramas se pun la calit cubuletele de morcov si telina. Dupa 5-10 minute se adauga sosul de rosii si se mai lasa 5 minute pe foc. Se feliaza muschiuletul în felii de 1 cm grosime, se pune din...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... foarte bogata de versiuni. Versiuni ale ei au fost descoperite in ... : 50 gr ulei carne de porc taiata cubulete 200 gr supa ... Caliti ceapa cu carnea de porc. Cand se rumenesc adaugati boiaua ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... condimentele pentru a asezona toba de porc. Zeama nu trebuie sa acopere ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 500 grame carne de porc 300 grame carnati afumati 200 ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com