Cauta in 20.694 retete
Carnea se amesteca si se framânta cu celelalte ingrediente, dupa care se formeaza patru chiftele cât mai plate si subtiri. Se lasa la frigider timp de 30 de minute, dupa care chiftelele se prajesc aproximativ 5 minute pe gratar sau în tigaie. Chiflele se taie în doua, se scobesc putin de miez si se pun pentru câteva secunde pe gratar. În interiorul chiflei se pun maioneza, ketchup-ul, ceapa taiata fin, salata si rosiile, apoi se adauga chiftelele. Se poate servi cu garnitura de cartofi...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taie pieptul de pui în cubulete, apoi presara-le cu sare si piper si lasa-le timp de 10 minute ca sa le patrunda. Amesteca faina cu praful de usturoi si cu boiaua, apoi pune totul într-o punga. Bate ouale si trece bucatile de piept de pui prin ou, apoi pune carnea în punga. Agita bine continutul, pentru ca totul sa se amestece bine. Aseaza pe rând bucatile de pui într-o tigaie cu ulei încins si prajeste-le la foc potrivit, pâna când se rumenesc si capata o culoare aurie. Scoate...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mai de care mai interesante. Luna trecuta Mitinita ne-a provocat sa ... participa la Dulce Romanie-provocarea lunii februarie 2012 cu link catre ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... sa-l potolesc. Asa cum nici o luna in vizita nu-i vreodata de ...
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
- Mamaie, am auzit ca nu mai mananci carne. - Da, mamaie, am renuntat la ea acum mai bine de un an. - Dar de ce, mamaie? - Asa cred eu ca e mai bine pentru sanatatea mea. - Paine vrei la ciorba? - Nu vreau, mamaie. - Nu vrei paine? - Nu, mamaie, e buna asa cum e ciorbita asta de legume. - Pai si cum, mananci fara paine? - Da, mamaie, ca a facut-o buna tare mama. - Pai nu poti trai asa, mamaie, nu carne, nu paine... - Ba pot, mamaie, ba pot.
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
Mixam albusurile de la cele 6 oua pâna obtinem o spuma tare. Adaugam apoi zaharul si aromele amestecând în continuare. La final punem si galbenusurile frecate. Se poate adauga si cacao în functie de preferinte. Laptele se fierbe, iar când este gata, se adauga compozitia de care am amintit mai sus. Se mai lasa pe foc maxim 3 minute. Imediat dupa aceea se pune în recipientele dorite, se lasa la racit (racirea sa se realizeze cât mai repede), dupa care se baga la congelator. Vom obtine...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... albinutza Si uite ca iar e luni, astfel ca avem un nou ... trei iezi a lui Ion Creanga. Lunea- Gateste romaneste!, reprezinta o serie de ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
Mereu sunt intrebata detalii despre etapele prepararii painii si m-am decis sa fac un mic tutorial despre cum pregatesc eu painea, tutorial folositor mai ales celor incepatori. Ca in orice alte domenii, exista numeroase variatii, dar aceasta este procedura mea si functioneaza foarte bine! :) Sper sa va fie de folos! Pasul 1 Eu am ales sa lucrez de data asta cu drojdie proaspata - daca lucrati cu drojdie proaspata sariti la pasul 3. Drojdie proaspata o maruntesc usor si o pun intr-un mic vas...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Si pentru ca talentul meu culinar trebuia sa vina de undeva, astazi va las sa trageti cu ochiul in bucataria mamei mele. Pozele sunt ceva mai vechi, dar suficient de graitoare :) PS1 eu nu am nici pe departe aceasi rabdare pentru ornare! PS2 daca vreti retetele poate o rugam frumos sa ni le si dezvaluie! ;)
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
by Alice albinutza Astazi a venit la noi nimeni alta decat Adina Ciocalau sau mai bine spus cea pe care o cunoasteti cu totii ca si Mi Tinita . Trebuie sa o stiti. E fata blonda, umblata prin lume, intoarsa de curind pe meleaguri mioritice, mama " maruntelelor". Ei, cum sa nu o stiti? E fata cu blogul cu japonezarii, tot felul de mancaruri asiatice si mai ales cea care ne-a delectat pe toti indecembrie cu casuta ei minunata de turta dulce. Pentru ca-i sunt draga, cred eu :)), Adina a ales sa...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
LA MULTI ANI! Sper ca anul 2014 v-a gasit sanatosi si bucurosi. Azi nu vreau sa va retin atentia cu retete ci doar sa va multumesc pentru vizitele voastre, pentru mesajele, sfaturile si comentariile lasate ca semn al trecerii voastre prin "bucataria" mea. Va doresc un An nou binecuvantat de Dumnezeu!
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... cum ati stat voi in 2014 la capilolul citit, insa eu ... editie o gasiti aici . Lista anului 2014 e alcatuita din titluri care mi ... , Marc Levy, Editura Trei, nota 8 5. Luni de fiere, Pascal Bruckner, Editura ... un top al cartilor lui 2014 si sa dati vestea mai ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
6 oua rascoapte, 10-12 ridichi, 3 fire ceapa verde, o salata verde, o ceasca sos de mustar Mod de preparare: Pe o salatiera se asaza frunze de salata, deasupra se pun feliile de oua, ridichile taiate rondele si ceapa taiata in bucati mari. Mod de servire Se toarna sosul de mustar si se tine putin la rece inainte de a se servi
Reţetă de pe www.retete-bune.com
5-6 legaturi de ridichi, 2 oua rascoapte, 3 linguri smantana, sare, verdeata tocata Mod de preparare: Ridichile spalate se taie rondele si se pun intr-un castron. Galbenusurile frecate bine cu sare, se amesteca cu smantana si apoi cu albusurile taiate fideluta. Se adauga ridichile si se presara cu verdeata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
3-4 legaturi ridichi, 1 ou rascopt, 2-3 linguri smantana, sare Mod de preparare: Se spala bine ridichile si se taie rotogoale subtiri. Galbenusul de ou se da prin sita si se freaca cu smantana, apoi se toarna peste ridichi. Se adauga albusul taiat felioare subtiri, sare si se amesteca bine.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Într-o cratita se pun cele 6 linguri de zahar si se lasa la foc mic pâna se caramelizeaza. Când e gata, distribuim zaharul topit pe peretii vasului si lasam la racit. Între timp batem ouale cu zaharul pâna se face spuma si apoi se adauga laptele si aromele. Compozitia se toarna peste zaharul caramelizat si se da la cuptor pentru aproximativ jumatate de ora. Este foarte important ca din când în când sa verificam cu o furculita daca s-a întarit si o putem scoate când e gata rumenita....
Reţetă de pe retete.eva.ro
by Alice albinutza Astazi avem o prezenta mai putin extrovertita in blogosfera culinara de la noi din tara, o fata gingasa si firava si foarte timida. O fata retrasa si cu un bun simt de-ti aminteste de bunele maniere pierdute in neantul urban. E fata de la Alldaycooking , Nicol. Daca nu o stiti, apai mergeti la ea si vedeti ce minunatii mestereste ea zilnic (allday, no?) in bucatarioara ei tipic banateana. Te vei indragosti instant. Ma bucur ca deruland acest proiect (sper sa tina cat mai...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
Acum ceva timp am publicat cateva poze de aperitive facute de mama, cu promisiunea ca ne va dezvalui retetele. Vi le redau mai jos cu precizarea ca desi sunt foarte simple, reusita lor tine de imaginatie si ornare! :) Tortulet aperitiv Cascaval Sunca Crema unt Ardei rosu si verde taiat cubulete Patrunjel uscat (Kotanyi) Se taie o roata subtire de cascaval, special ales sa fie de aceasi circumferinta cu sunca. Apoi se asambleazain urmatoarea ordine: cascaval, crema de unt, ardei rosu, sunca,...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
by Alice albinutza Astazi in micul nostru proiect vine ca un simplu si talentata profan in ale cucinatului, Radu Lacatusu . Este un bun prieten al nostru, plecat peste ocean, tocmai hat-departe in diaspora din S.U.A So, let's see... ce ne-a pregatit azi, Radu al nostru. dar.... mai inainte sa va mai spui ca Radu e cel ce tine in "proprietate" Masivul Ceahlau . Deci...muntzomanul nostru s-a apucat de gatit si sigur nu se va opri aici. Acesta e doar inceputul . Insa, stim bine ca atunci cand ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com