a crezimeniu perfect ziua nastere
Pagina 2 din 5
tortul rosu este un pandispan normal in care am pus sirop de afine(am zis eu ca sa iasa mai roz dar s-a facut mov in interior) si am pus visine congelate), deasupra frisca si peste frisca gelatina rosie de la dr oetker iar tortul de ciocolata, este un pandispan de ciocolata, in care tot asa am pus visine congelate, frisca si deasupra ciocolata rasa Se bat albusurile spuma cu zaharul Galbenusurile se mixeaza bine adaugand in ele pe rand cate o lingura de ulei, ca la maioneza, apoi praful de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dupa indelungi pregatiri, atentie la detalii si multa, multa emotie, se apropie seara speciala pe care urmeaza sa o petreci alaturi de iubitul tau. Lumina lumanarilor, muzica in surdina, o cina, un film, poate o plimbare in doi - totul tine de imaginatie si de cum doriti voi sa creati "cadrul" intalnirii de vis. Este absolut firesc sa iti canalizezi eforturile si atentia asupra detaliilor ce tin de organizarea intalnirii, insa mici "artificii" vor face diferenta. Chiar si unul atat de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Sigur ca nu exista mamaliga perfecta, ca totul depinde o multime de ... ] Vezi cum se fierbe orezul perfect. [/readalso] Italienii, romanii si argentinienii ... ] Reteta: Cum se face mamaliga perfecta Ingrediente: 1 cana de malai grisat ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... Duminica ar trebui sa fie Ziua Familiei. Prin lege, toata lumea ... mod normal si alta pentru Ziua Familiei pierduta) si bonus la ...
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
... ca voi coace briosele mele perfecte, ca vor fi identice cu ... -ti spun si reteta brioselor perfecte. Imi cer scuze ca unitatile ...
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
... repede, repede pentru ca azi e ziua mea si mi-am luat ... ca e cu festivitate mare...ziua mea si ziua fetitei mele...plus ziua tatalui meu. Noi suntem in familie unul dupa altul ...15 ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
Imi plac foarte mult smoothie-urile si incerc cat pot de des sa le prepar. Intr-o vreme reuseam sa fac unul in fiecare dimineata inainte sa plec la serviciu, apoi m-am lasat de obiceiul asta, bineinteles dand vina pe timp. Destul de rau, as putea zice. Trebuie sa reiau activitatea caci in aceea perioada m-am simtit foarte bine, in special energica. Asadar, sunt in plin proces de smoothiezare. Ador avocado in orice forma asa ca trebuia sa se regaseasca si in bauturi . Imi place in mod special...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... Ziua Sfantului Valentin este o ocazie foarte buna pentru a-l impresiona, incanta si ... catifeleaza aceasta bautura speciala pentru ziua Sfantului Valentin. Ingrediente si cantitati ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... da la frigider peste noapte. În ziua urmatoare se pregateste tava în care ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Tehnica primara a omenirii, de cand oamenii au descoperit focul si au fript prima bucata de carne, gratarul este asociat in mod evident cu vara, natura si eliberarea omului modern de restrictiile orasului. Iubit in special de barbati, care isi aroga dreptul de a se juca cu focul, gratarul reprezinta o provocare greu de refuzat. De aceea cevabun.ro v-a pregatit un ghid de utilizare a gratarului si de diversificare a preparatelor gatite in acest fel, mai mult decat niste simpli mititei si piept...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
ilmul "Julie and Julia", in ciuda rolului excelent jucat de Meryl Strep si succesului sau de public, a nemultumit lumea culinara, in special pe francezii de la Le Cordon Bleu (celebra scoala culinara franceza absolvita de Julia Child, invocata in film) pentru ca au trivializat, la modul Hollywood-ian, arta culinara. In fond, nu dezosarea unei rate - munca mai degraba de macelar decat de bucatar - este suprema dovada a stapanirii artei culinare franceze ci mult mai prozaica preparare a unui...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
In curand vine 1 iunie, inca un prilej bun sa il rasfat pe Luca. Adevarul este ca viata noastra s-a schimbat 100% de cand a aparut el, iar viata mea... cu 200%. Nimic nu mai e la fel, orice decizie iau se invarte in jurul lui si nu o data m-am pus pe ultimul loc numai si numai pentru a-i fi lui bine. Dar cand ma trezeste in fiecare dimineata cu un pupic pe frunte, cand imi zice "esti cea mai frumoasa mama din lume" sau imi spune "mama Teooooo", cum numai el stie, inteleg de ce trebuie sa fie...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Ai cam exagerat cu sarmalele de Craciun? Vrei sa fii cea mai frumoasa de Revelion? Nimic mai simplu, aBeauty Clinique are solutia potrivita! ABeauty Clinique este brandul numarul 1 in tratamente corporale si faciale exclusiviste.Combinand arta inginereasca cu medicina si pregatirea premium a personalului, aBeauty clinique ofera acum si pe teritoriul Romaniei tratamente faciale si corporale de top, identice cu tratamentele corporale si faciale de care beneficiaza si vedete precum Madonna,...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Începe prin a freca untul cu zaharul si esenta de vanilie pâna devine o compozitie spumoasa si pufoasa. Se adauga un ou, apoi o lingura de faina, se amesteca, apoi celalalt ou si înca o lingura de faina. La final se pune restul de faina împreuna cu praful de copt si se bate bine. Se pune câte o lingura de aluat în fiecare adâncitura a tavii, unsa în prealabil cu putin unt. Este foarte important ca aluatul sa treaca putin peste jumatatea matritei de briose si sa se bage la cuptor timp...
Reţetă de pe retete.eva.ro
In centrul feliei de paine fa cu o forma pentru prajituri sau chiar si pentru oua, o “gaura” in forma de inimioara. Poti sa pui doar forma acolo si sa tai cu cutitul in jurul ei. Unge cu unt ambele parti ale feliei de paine, inclusiv mijlocul pe care l-ai scos. Incinge putin ulei intr-o tigaie, si pune intreaga felie de paine (cu partea decupata la locul ei), acopera tigaia cu un capac si prajeste-o pe o parte pana cand are o culoare aurie. Intoarce painea, scoate partea decupata din...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie un avocado în doua si se scobeste putin din miezul fiecarei jumatati. Daca vrei sa obtii un preparat picant, pune în fiecare scobitura câteva picaturi de tabasco sau dintr-un alt sos picant preferat. Apoi se sparge câte un ou si se pune în scobitura lasata de sâmburele de avocado, presarând peste el sare si piper negru proaspat macinat. Se asaza jumatatile de avocado cu ou într-un vas termorezistent si de dimensiuni potrivite, dupa care se introduce la cuptorul încins la 180...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ieri a fost ziua mea... vremea n-a fost nici prea buna, dar nici rea... insa dragostea si prietenia ce mi-au fost demonstrate de cei din jurul meu, rude, prieteni reali si prieteni virtuali, m-au coplesit de-a dreptul. Multumesc si pe aceasta cale tuturor celor care si-au rupt din timpul lor si mi-au transmis mesaje de felicitare. Marturisesc ca nu m-am asteptat la un numar atat de mare. N-am
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com
Pune pe foc o cratita mare în care încingi untul si uleiul. Adauga carnea de pui taiata cubulete, morcovul, telina, usturoiul si ceapa. Amesteca usor ingredientele pâna când puiul este aproape prajit. Adauga ciupercile si continua sa amesteci pâna când ciupercile devin moi. Mai apoi presara faina pâna când amestecul e omogen. Adauga acum apa fierbinte peste continut, astfel încât cratita sa fie umpluta pe trei sferturi. Pune si cimbrul în cratita. La foc mic continua sa amesteci....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Couscous (se pronunta cuscus in Romana) este unul dintre cele mai rapide si versatile ingrediente din bucatarie. Provenit din bucatariile nord-africane, cuscusul si-a facut loc in bucatariile moderne din intreaga lume. Si o sa vedeti de ce. Pentru ca daca ai deprins cum sa-l prepari corect si o sa o faci dupa ce citesti materialul acesta, o sa te indragostesti de el. Deoarece poti sa-l folosesti aproape la orice, cu carne, legume sau peste, de la salate la garnituri sau mancaruri...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Cum se face prajitura cu bezea si ciocolata : Prepararea bezelei: Incalziti cuptorul la 275 de grade. Apoi se unge o tava pentru placinta cu unt si se tapeteaza cu hartie pentru copt. Se bat albusurile spuma impreuna cu sarea, iar cand aincep sa se intareasca se adauga zaharul treptat (in ploaie, cu grija pentru a nu taia compozitia). La sfarsit, se adauga si vanilia si se bat in continuare (cu telul sau mixerul, la viteza mare) pana cand devin foarte tari. Compozitia se asaza in tava si se...
Reţetă de pe retete.eva.ro